Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μένα δεν έχει καλή και κακή μάρκα. Όλες οι μάρκες έχουν τα ποιοτικά και τα μη ποιοτικά μοντέλα τους. Τώρα και τα δύο είναι ολόιδια σε χαρακηριστικά

Δημοσ.

Από τημ εμπειρία μου σε εταιρικά laptop εκείνα που έχω ξεχωρίσει σε αξιοπιστία είναι τα hp και τα dell

από asus δεν είχα ποτέ και θα ήταν άστοχο να εκφέρω γνώμη.

Δημοσ.

Τα hp είναι σίγουρα απο τις καλύτερες μάρκες γνωστές απο παλιά, τα Acer είναι καινούργιο φρούτο δέν έχω γνώμη η αγορά του φαίνεται ρίσκο. Όποιο και άν πάρεις δέν υπάρχει σοβαρή διαφορά τα προβλήματα στην εργασία τα δημιουργεί πάντα το λογισμικό τα Windows που του έχουν φορτώσει, όχι το laptop.

Δημοσ.

Τα hp είναι σίγουρα απο τις καλύτερες μάρκες γνωστές απο παλιά, τα Acer είναι καινούργιο φρούτο δέν έχω γνώμη η αγορά του φαίνεται ρίσκο. Όποιο και άν πάρεις δέν υπάρχει σοβαρή διαφορά τα προβλήματα στην εργασία τα δημιουργεί πάντα το λογισμικό τα Windows που του έχουν φορτώσει, όχι το laptop.

What??? :blink:

Δημοσ.

Γιατί Αντώνη; Τι έχουν τα HP; Όλες οι εταιρίες έχουν κάποια καλά μοντέλα και κάποια κακά!

1)Για πες μου ένα της dell ή της lenovo που είναι κακό μοντέλο??

Μην κατατάσουμε ισάξια dell lenovo και hp!!!

2)Τα acer είναι καινούριο φρούτο(όπως αναφέρει)?

Δημοσ.

Εχει δικιο ο Antwnis μη βαζουμε στην ιδια κατηγορια Dell και HP.H HP εχει βγαλει μοντελα φορητων που ταν ελαττωματικα εξαρχης.

Δημοσ.

Η σειρές "Business" της HP είναι αθάνατες. Τα Asus είναι τι θα σου κάτσει. θα σου πρότεινα να δώσεις €30 παραπάνω για το αντίστοιχο Dell που έχει και On Site - Repair Next Business Day.

http://www.skroutz.gr/s/2633671/Dell-Inspiron-15-3520-B980-4GB-500GB.html?keyphrase=Dell+B980

Δημοσ.

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.

Lenovo και Dell, είναι οι κορυφαίες αυτή τη στιγμή σε ότι βγάζουν.

H HP έχει καλά μοντέλα (κυρίως τα ακριβά και Business) και πολύ καλά μοντέλα (τα φτηνά πλαστικούρες...)

Η Asus αρκετά προσεγμένη ποιότητα αλλά είναι και λίγο "ότι σου κάτσει"

Η Acer για τα λεφτά που δίνεις αξίζει αλλά είναι ότι κατώτερο ποιοτικά, αναγνωρισμένο από όλους.

Η Sony μόνο το όνομα και αυτό ξεφτίζει σιγά σιγά... Πολύ ακριβή χωρίς κανέναν λόγο.

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι υπέρ πάντα της DELL αλλα για παράδειγμα έχω δει σε εμπορικό της μοντελο να ξεφλουδιζει το σασί. Στο δικό μου vostro μετά από 5 χρόνια δεν υπαρχει φθορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...