Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω double play lite ,δλδ internet εως 6mbps με ενα netfaster iad 1

πριν κανενα διμηνο περιπου η συνδεση αρχισε να κολλαει αρκετα,οι σελιδες δεν φορτωναν γρηγορα κλπ

εως τοτε και επειδη μενω 1 χιλιομετρο μακρυα απο τον οτε της περιοχης μου συγχρονιζα στα 6mbps σταθερα και κατεβαζα στην μαξιμουμ δυνατοτητα της συνδεσης μου με 630 περιπου kb/s

πριν κανενα μηνα περιπου αρχισαν και διαφορα χαζα οπως το να συγχρονιζω απο τα 4mbps εως και τα 6 mbps με διακυμανσεις καθε μερα και με τρελα λαγκαρισματα στην συνδεση

εχω μιλησει με το τεχνικο τμημα της hol πολλες φορες,εκαναν διαφορες προσπαθειες οπως να καθαρισουν την γραμμη να με αλλαξουν προφιλ σε adsl2+ και σημερα μου εστειλαν καινουργιο rοuter μιας και καταληξαμε οτι μαλλον φταιει αυτο

το λαγκ εστρωσε αρκετα και οι σελιδες φορτωνουν κανονικα μαλλον αλλα δεν πιανω τα 6 mbps οπως εκανα σταθερα παλιοτερα συνεχως

δειτε σας παρακαλω τα στατιστικα της γραμμης μου μηπως βγαλετε καποια ακρη

post-216591-0-89796100-1354650239_thumb.jpg

post-216591-0-96106600-1354650251_thumb.jpg

Δημοσ.

βγαλε τα παντα πανω απο την γραμμη και συνδεσε το ρουτερ με μικρο τηλεφωνικο καλωδιο.αλλο καλωδιο οχι το υπαρχον.και δες τι βγαζει .με αυτην την γραμμη τα 6 επρεπε να τα εχεις για την πλακα τελειως.η κατι το πειραζει μεσα στο σπιτι για αυτο ειπα βγαλε τ απαντα και το ρουτερ στην κεντρικη πριζα η κατι γινεται απεξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...