Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα προβλημα και οποιος μπορει να με βοηθησει θα τ ειμαι υποχρεως.

Χτες μπηκα στο msconfig για να αλλαξω κατι ρυθμισεις. να μν ανοιγουν καποια προγραμματα κλπ.Ο υπολογιστης μου ειναι 4πυρηνος και ειχε μια επιλογη για τους πυρηνες. Πατησα να χρησιμοποιουνται κ οι τρεις (ενω το ειχε ξε τικαρισμενο στον 1) και απο εκεινη τν στιγμη μου κανει περιεργα. Τις πρωτες ωρες δν ανοιγει και εκλεινε απο μονος του. Τωρα κολλαει υπερβολικα σε σημειο να κινειται το ποντικη καθε 1 λεπτο ελαχιστα. Εν τ μεταξυ ο υπολογιστης φαινεται σαν να διαβαζει η τελοσπαντων να γραφει κατι. Απο χτες το βραδυ ειναι ετσι και δεν ξερω τι να κανω..

Δημοσ.

Δεν μπορείς έστω και σιγά σιγά ή σε ασφαλή λειτουργία να επαναφέρεις τις ρυθμίσεις που άλλαξες?

Μπορείς επίσης να επιλέξεις το Normal StartUp για να ξεκινήσει με όλες τις λειτουργίες και μετά πάλι αποεπιλέγεις αυτές που δεν θες.

Δημοσ.

οταν ανοιγω τον υπολογιστη μου εχει τις επιλογες ασφαλης λειτουργεια-ασφαλης λειτουργια δικτυου κλπ απλα το θεμα ειναι οτι η επιλογη ειναι παντα στον κανονικο ανοιγμα και δεν αλλαζει με το βελακι απο το πληκτρολογιο..

Δημοσ.

Αν το πληκτρολόγιό σου είναι USB θα πρέπει να ενεργοποιήσεις την επιλογή μέσα από το BIOS (usb keyboard ... κάτι)

πως γινεται αυτο;;; παλι καλα που εχω και το νετμπουκ..

Δημοσ.

Μόλις ανοίξεις τον υπολογιστή πατάς Del (ή το F2 σε netbook) για να μπείς στο BIOS, τώρα ανάλογα με την έκδοση που έχεις θα βρείς μια ρύθμιση που λέει για USB Keyboard Legacy Support.... αυτό το κάνεις Enable

Δημοσ.

το εκανα.. απο μονο του τα κανει disable; πως θα καταφερω να κανω ασφαλη λειτουργια τωρα;δεν μου το βγαζει σαν επιλογη

αλλαξα μεσω ασφαλης λειτουργιας το προβλημα. ειχε μπει απο μονο του η επιλογη μεγιστη μνημη στα 256 ΜΒ . ελπιζω αυτο να ταν το προβλημα και να ανοιξει κανονικα

Δημοσ.

OK αλλά μιας και είχες πειράξει και το msconfig επανέφερέ το...

το πειραξα γιατι ενω εχω βαλει 4Χ1gb ραμ σε αλλα προγραμματα οπως το cpu z μου αναγνωριζει 4 gb και στις ιδιοτητες του υπολογιστη γραφει οτι 4 gb εκ των οποιων τα 2 ειναι διαθεσιμα..

Δημοσ.

64 εχω απλα και 32 να ειχα γιατι λεει οτι χρησιμοποιει μονο τα 2; παιζει να εχω 32; μπορω να το ελεξγω καπου εκτος απο τις ιδιοτητες του υπολογιστη;

Δημοσ.

Κοίτα στις ιδιότητες σου λέει αν είναι 64 ή 32 bit.

Τώρα για τις μνήμες.... μήπως έχεις κάρτα γραφικών με shared memory?

Δημοσ.

Ναι 64bit είναι.

Δοκίμασε το παρακάτω:

1. τρέχεις το msconfig

2. πηγαίνεις στην καρτέλα boot

3. επιλέγεις advanced

4. εκεί υπάρχει μια επιλογή max memory πρέπει να είναι αποεπιλεγμένη

Κάνε αυτό και πες μου

Δημοσ.

ειτε επιλεγμενο ειτε οχι το ιδιο πραγμα γραφει στις ιδιοτητες σχετικα με τν μνημη της ραμ. Δοκιμασα ολες τις δυνατες επιλογες και συνεχεια το ιδιο αποτελεσμα εβγαζε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...