txcellas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια εχω ενα προβλημα και οποιος μπορει να με βοηθησει θα τ ειμαι υποχρεως. Χτες μπηκα στο msconfig για να αλλαξω κατι ρυθμισεις. να μν ανοιγουν καποια προγραμματα κλπ.Ο υπολογιστης μου ειναι 4πυρηνος και ειχε μια επιλογη για τους πυρηνες. Πατησα να χρησιμοποιουνται κ οι τρεις (ενω το ειχε ξε τικαρισμενο στον 1) και απο εκεινη τν στιγμη μου κανει περιεργα. Τις πρωτες ωρες δν ανοιγει και εκλεινε απο μονος του. Τωρα κολλαει υπερβολικα σε σημειο να κινειται το ποντικη καθε 1 λεπτο ελαχιστα. Εν τ μεταξυ ο υπολογιστης φαινεται σαν να διαβαζει η τελοσπαντων να γραφει κατι. Απο χτες το βραδυ ειναι ετσι και δεν ξερω τι να κανω..
Sash21 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δεν μπορείς έστω και σιγά σιγά ή σε ασφαλή λειτουργία να επαναφέρεις τις ρυθμίσεις που άλλαξες? Μπορείς επίσης να επιλέξεις το Normal StartUp για να ξεκινήσει με όλες τις λειτουργίες και μετά πάλι αποεπιλέγεις αυτές που δεν θες.
txcellas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 οταν ανοιγω τον υπολογιστη μου εχει τις επιλογες ασφαλης λειτουργεια-ασφαλης λειτουργια δικτυου κλπ απλα το θεμα ειναι οτι η επιλογη ειναι παντα στον κανονικο ανοιγμα και δεν αλλαζει με το βελακι απο το πληκτρολογιο..
Sash21 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Αν το πληκτρολόγιό σου είναι USB θα πρέπει να ενεργοποιήσεις την επιλογή μέσα από το BIOS (usb keyboard ... κάτι)
txcellas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Αν το πληκτρολόγιό σου είναι USB θα πρέπει να ενεργοποιήσεις την επιλογή μέσα από το BIOS (usb keyboard ... κάτι) πως γινεται αυτο;;; παλι καλα που εχω και το νετμπουκ..
Sash21 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μόλις ανοίξεις τον υπολογιστή πατάς Del (ή το F2 σε netbook) για να μπείς στο BIOS, τώρα ανάλογα με την έκδοση που έχεις θα βρείς μια ρύθμιση που λέει για USB Keyboard Legacy Support.... αυτό το κάνεις Enable
txcellas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 το εκανα.. απο μονο του τα κανει disable; πως θα καταφερω να κανω ασφαλη λειτουργια τωρα;δεν μου το βγαζει σαν επιλογη αλλαξα μεσω ασφαλης λειτουργιας το προβλημα. ειχε μπει απο μονο του η επιλογη μεγιστη μνημη στα 256 ΜΒ . ελπιζω αυτο να ταν το προβλημα και να ανοιξει κανονικα
Sash21 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 OK αλλά μιας και είχες πειράξει και το msconfig επανέφερέ το...
txcellas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 OK αλλά μιας και είχες πειράξει και το msconfig επανέφερέ το... το πειραξα γιατι ενω εχω βαλει 4Χ1gb ραμ σε αλλα προγραμματα οπως το cpu z μου αναγνωριζει 4 gb και στις ιδιοτητες του υπολογιστη γραφει οτι 4 gb εκ των οποιων τα 2 ειναι διαθεσιμα..
Sash21 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Κοίτα αυτό είναι και θέμα των windows. Αν έχεις 32-bit "βλέπουν" μέχρι 3GB
txcellas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 64 εχω απλα και 32 να ειχα γιατι λεει οτι χρησιμοποιει μονο τα 2; παιζει να εχω 32; μπορω να το ελεξγω καπου εκτος απο τις ιδιοτητες του υπολογιστη;
Sash21 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Κοίτα στις ιδιότητες σου λέει αν είναι 64 ή 32 bit. Τώρα για τις μνήμες.... μήπως έχεις κάρτα γραφικών με shared memory?
Sash21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Ναι 64bit είναι. Δοκίμασε το παρακάτω: 1. τρέχεις το msconfig 2. πηγαίνεις στην καρτέλα boot 3. επιλέγεις advanced 4. εκεί υπάρχει μια επιλογή max memory πρέπει να είναι αποεπιλεγμένη Κάνε αυτό και πες μου
txcellas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 ειτε επιλεγμενο ειτε οχι το ιδιο πραγμα γραφει στις ιδιοτητες σχετικα με τν μνημη της ραμ. Δοκιμασα ολες τις δυνατες επιλογες και συνεχεια το ιδιο αποτελεσμα εβγαζε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα