Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλαξα μητρικη στο συστημα μου και μνημες

μητρικη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528583

μνημες http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.549348

επεξεργαστη κρατησα τον ιδιο Core duo E6600

την εβαλα , ολα καλα εκανα σωστα τις συνδεσεις ,αλλα οταν τον ξεκιναω ενω περνουν οι ανεμιστηρες , εχει ρευμα δηλαδη , μενει μαυρη οθονη , ουτε μπιπ δεν ακουγετε .

Η οθονη δεν περνει σημα καν , μενει στην αναμονη .

την συνδεσα και με την κατρα γραφικων , μετα την εβγαλα και την εχω τωρα συνδεδεμενη με vga της μητρικης. ΤΙΠΟΤΑ !!!

Και αυτα τα HDled - restart - power led ...μια χαρα τα εχω .

Τι μπορει να φταιει ???

Help γιατι θελω να βαλω σε λειτουργια το PCακι μου !!

παιζει να μην εχει κουμποσει καλα ο επεξεργαστης ? πηστευω καλα τον εβαλα , ισα που τον αφησα επανω και τον κουμπσα με τον σφυκτηρα , παστες ολα ΟΚ !!!

Δημοσ.

αυτό το πιστεύω καλά τον έβαλα εμένα δεν με καλύπτει καθόλου.θα έπρεπε να είσαι απόλυτα σίγουρος για αυτό.ξανα έλεγξε την συνδεσμολογία.επεξεργαστή μνήμες σκληρό τροφοδοτικό (το 24pin και το 4pin).σύνδεσε μόνο το power απο το front panel του κουτιού.για αρχή δεν χρειάζονται τα υπόλοιπα.οι μνήμες να ξέρεις ότι θα παίξουν σε 1333 μόνο με overclocking.τώρα θα ρυθμιστούν στα 1066 από μόνες τους.κάνε πρώτα αυτά τα βήματα και βλέπουμε

Δημοσ.

μου ξεκινησε , εβαλα και ξαναβαλα τις μνημες , και πηρε , κανει μπιπ κανονικα , δειχνει το logo ASROCK και παει να ξεκινησει windows γιατι εχω συνδεσει τον σκληρο αλλα κανει reboot αμεσως.

Μπας και θελει στην αρχη κανα install ????????????????????????? ,εχει ενα CD

παιζει να θελει εγκατασταση windows 7 απο την αρχη ????????

γιατι εκει που κανει starting windows μπαμ κανει reboot !!!

τα windows ειναι στον σκληρο απο την παλια μητρικη !!

μπηκα και στο bios , μια χαρα φενονται ολα , και τις μνημες τις βλεπει ακριβως , βεβαια λεει στα 1066, αλλα δεν μας απασχολη αυτο τωρα.

Δημοσ.

κοιτα στο βιος ο controller sata σε τι mode ειναι (ahci η' native ide) και βαλε το αντιθετο απο οτι ηταν και δεν ξεκιναγαν τα windows.Αν και νομιζω οτι η αλλαγη του κυριως hardware απαιτει επανεγατασταση λειτουργικου.

...οπς με προλάβε ο sata (οχι ο controller :-) )

Δημοσ.

βαζω windows, αυτο κανω τωρα ,πηστευω λογικο ειναι εφοσον ολα ειναι καινουργια.

τουλαχιστον δουλευει , αρα ειναι θεμα λογισμικου.... ουφ μου ειχα κοπει τα ποδια που ξεκιναγε πριν.

τωρα του εβαλα και συνδεση μεσω της καρτας γραφικων ΑΤΙ και ξεκινησε μια χαρα.

ουφ !! να δω τωρα με τα windows .

Δημοσ.

τα πιο πολλα φορματ που κανουμε,ειναι "αδικα" :-D ...αλλα ετσι μαθαινουμε...ειδικα εγω πρεπει να ειμαι υποψηφιος για το βιβλιο γκινες..χεχε...καλοριζικο το συστημα φιλε dimis ;)

Δημοσ.

κατι αλλο να ρωτησω μην ανοιγω νεο θεμα.

Ολα οκ με την μητρικη , αλλα οταν το pc ειναι κλειστο και τον ανοιγω μου δηχνει μια σχετη οθονη και μετα ξεκιναν τα windows και την οθονη υπαρχει το μηνυμα "resume from hibernation"

Eιναι θεμα μητρικης η windows ???

γιατι δεν εχω επιλογη π.χ. με τα F να μπω σε BIOS η να κανω Boot απο dvd με το F8 η κατι αλλο .

Aπο restart ομως ειναι μια χαρα , μου βγαζει κανονικα το logo της ASrock με τις επιλογες (F2 bios ...... .... κ.τ.λ)

Εχω Windows 8 PRO X64

Δημοσ.

Γιατί στην ουσία όταν εσύ "νομίζεις" πως το έκλεισες, αυτό μπαίνει σε hibernation. Σου το λέει ξεκάθαρα. Δηλαδή δε σβήνει τελείως.

Είναι θέμα windows. Ρύθμιση για το σε ποια κατάσταση θα εισέλθει ο υπολογιστής όταν εσύ επιλέξεις να τον απενεργοποιήσεις.

Δημοσ.

εεε ... πως ... τι ? :blink:

εγω δεν ρυθμισα τιποτα !!! και που στο καλο ειναι αυτο να το ρυμισω τι να κανει ο υπολογιστης οταν ανοιγει ??

και στο control panel που μπηκα στο power options δεν εχω βρει καμια επιλογη σχετικη .

post-248357-0-09785500-1354804928_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...