Προς το περιεχόμενο

Car MP4 Player

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

αγορασα σημερα ενα πραγματακι το οποιο μπορει κανεις να το βαλει στην (πριζα) του αυτοκινητου, εκεινο στη συνεχεια μπαινει στην συχνοτητα του ραδιοφωνου και "παιζει" τα τραγουδια τα οποια περιεχονται στο

"flash drive" ή "καρτα".Εδω ειναι το προβλημα, οπως λεει και το ονομα της κατασκευης "παιζει" MP4, παρ' ολο που περναω στο "flash drive" τραγουδια MP4 το μονο που μου βγαζει ειναι "NO MEDIA FOUND"

"ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΡΧΕΙΟ ΠΡΟΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ".Τι μπορει να φταιει;

Ευχαριστω

Δημοσ.

1ον τα τραγουδια δεν υπαρχει λογος να ειναι mp4.. Τα mp3 μια χαρα τα παιζει και 2ον κοιτα να μην βαζεις τα τραγουδια σε φακελο.. αλλιως δεν βλεπω καποιο αλλο λογο για να μην παιζει..

ΑΑ και κοιτα να βαλεις τις σωστες συχνοτητες..

Δημοσ.

Πείρα και εγώ ένα τέτοιο κάποτε αλλά το πεταξα γιατί μου έσπαγε τα νεύρα...ακουγόταν σαν χαλασμένο ραδιόφωνο ο ήχος + ότι όσο και αν ανέβαζα την ένταση αυτή παρέμενε σταθερή...ελπίζω να μην είναι έτσι και το δικό σου!

Δημοσ.

ρε παιδιά αυτό το μαραφέτι ,πως λειτουργεί γιατί δεν έχω καταλάβει?

πρέπει να πιάνει κάποιο σταθμό και μπαίνει στην συχνότητα του ή δουλευει και χωρίς να πιάνει σταθμό?

Κάνουν γενικά δουλειά ή είναι για πέταμα όπως ή είναι για πέταμα όπως λέει ο φίλος παραπάνω?

Δημοσ.

ρε παιδιά αυτό το μαραφέτι ,πως λειτουργεί γιατί δεν έχω καταλάβει?

πρέπει να πιάνει κάποιο σταθμό και μπαίνει στην συχνότητα του ή δουλευει και χωρίς να πιάνει σταθμό?

Κάνουν γενικά δουλειά ή είναι για πέταμα όπως ή είναι για πέταμα όπως λέει ο φίλος παραπάνω?

Το δικό μου ήταν μόνο mp3, όχι mp4 player. Θα σoυ πω πως δουλεύει από ότι θυμάμαι... (σημείωσε ότι ίσως κάνω λάθος γιατί πάνε χρόνια που το είχα). Βρήσκεις μία συχνότητα στα FM (ή ΑΜ μου διαφεύγει) στην οποία δεν εκπέμει κανένας σταθμος (άμα ψάξεις θα βρείς αλλά μην βρείς καμία που να ακούγονται χιόνια). Μετά πας στο μαραφέτι και του ορίζεις να εκπέμπει στην ίδια συχνότητα με αυτή που διάλλεξες στο ράδιο και λογικά θα παίξει. Το πρόβλημα ποιό ήτσν? Μένω Περιστέρι και μόλις έμπαινα στο αμάξι διάλλεγα μία κενή συχνότητα στα FM. Ξεκινάω να οδηγώ και λίγο παρακάτω ο "κενός" σταθμός έπιασε σήμα από κάπου και άρχισε να παίζει κάτι τραγούδια στυλ Έφη Θώδη! :P

http://www.youtube.com/watch?v=qRwM8U8Psek ΩΠΑ!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...