mikelamar Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Σε εναν Η/Υ εχω 3 HDD και 1 SSD. Ξερετε πως μπορω να δω ποιος απο τους 4 ειναι ο SSD και επομενως ποιο γραμμα ( c:/ d:/ e:/ f:/) του αντιστοιχεί?
alex00a Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 υπολογιστης>c,d,e,f δεξι κλικ ιδιοτητες,με προγραμμα :siw,speccy aida
disqualified Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Σε εναν Η/Υ εχω 3 HDD και 1 SSD. Ξερετε πως μπορω να δω ποιος απο τους 4 ειναι ο SSD και επομενως ποιο γραμμα ( c:/ d:/ e:/ f:/) του αντιστοιχεί? δεν ξερεις ποια ειναι η χωρητικοτητα του SSD; 1
mikelamar Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Εχει την ιδια με εναν απο τους HDD οποτε ειναι δυο δισκοι ιδιας χωρητικότητας άδειοι!
TheELF Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Crystal Disk Info πατώντας το γράμμα μονάδος στην πάνω μπάρα σου βγάζει πληροφορίες,όπως το μοντέλο, με το οποίο μπορείς να δεις τι δίσκος είναι. 1
AiWaaa Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Επίσης αν εχεις win και το λειτουργικό πανω στον ssd άμα πας στον υπολογιστή μου θα δεις http://prntscr.com/lbjxy το εικονίδιο που σημαίνει οτι εκει πέρα είναι εγκατεστημένα τα win. Προφανως θα ειναι ο ssd. Παπατζίδικος τρόπος
disqualified Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Επίσης αν εχεις win και το λειτουργικό πανω στον ssd άμα πας στον υπολογιστή μου θα δεις http://prntscr.com/lbjxy το εικονίδιο που σημαίνει οτι εκει πέρα είναι εγκατεστημένα τα win. Προφανως θα ειναι ο ssd. Παπατζίδικος τρόπος Αναφερει οτι ειναι αδειος, αρα μπηκε λογικα τελευταιος και λογικα θα εχει το μεταγενεστερο γραμμα του αλφαβητου
AiWaaa Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Οκ τοτε λάθος μου ας δει με το προγραμματάκι
mikelamar Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Ωραίο προγραμματακι το βρήκε αμεσως Ευχαριστω Crystal Disk Info πατώντας το γράμμα μονάδος στην πάνω μπάρα σου βγάζει πληροφορίες,όπως το μοντέλο, με το οποίο μπορείς να δεις τι δίσκος είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα