Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και καποιες μερες εντοπισα προβλημα στο ακουστικο-ηχειο.Βεβαια επεσε χυμος πανω στο κινητο για να πω την αληθεια.Μονο με ακουστικα μπορω να μιλησω κανονικα,χωρις πρεπει να εχει πολυ ησυχια.Ξερει κανεις αν το παω στο γερμανο ποσο θα κανουν να το φτιαξουν;γιατι δε εχω αλλη συσκευη και την θελω αμεσα και ποσο θα κοστισει;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Εγω πιστεύω πως δεν θα κανεις καλά να το πας στο γερμανο.Πηγαινε το καλύτερα σε εξουσιοδοτημένη εταιρεία όπως η infoquest

και το document.gr.Ούτως ή άλλως ο Γερμανός που δεν είναι εξουσιοδοτημενος απο την apple πάλι εκεί θα το στείλει με καποια χρόνοκαθυστερηση.Αν είναι μέσα στην εγγυηση και δεν έχει επιφανειακές ζημιές,πουλα και λίγο τρέλα οτι έγινε ξαφνικα και τετοια μπας και στο φτιάξουν ή σου δώσουν άλλο τζαμπα.Να ξέρεις πάντως η τιμή θα είναι τσουχτερη αν δεν είναι στην εγγυηση και πολυ σπάνια στο φτιαχνουν.Σου δίνουν άλλο επισκευασμενο συνήθως απο βλάβη software.

Δημοσ.

Εγω πιστεύω πως δεν θα κανεις καλά να το πας στο γερμανο.Πηγαινε το καλύτερα σε εξουσιοδοτημένη εταιρεία όπως η infoquest

και το document.gr.Ούτως ή άλλως ο Γερμανός που δεν είναι εξουσιοδοτημενος απο την apple πάλι εκεί θα το στείλει με καποια χρόνοκαθυστερηση.Αν είναι μέσα στην εγγυηση και δεν έχει επιφανειακές ζημιές,πουλα και λίγο τρέλα οτι έγινε ξαφνικα και τετοια μπας και στο φτιάξουν ή σου δώσουν άλλο τζαμπα.Να ξέρεις πάντως η τιμή θα είναι τσουχτερη αν δεν είναι στην εγγυηση και πολυ σπάνια στο φτιαχνουν.Σου δίνουν άλλο επισκευασμενο συνήθως απο βλάβη software.

Στην εγγυηση δεν ειναι σιγουρα παντως γιατι το χω πανω απο δυο χρονια σιγουρα.Αν θελουν πολλα λεφτα για επισκευη να πα να γαμηθουν δεν τα δινω.Θα χρησιμοποιω μονο τα handsfree να γλιτωνω και την ακτινοβολια.

Δημοσ.

Στην εγγυηση δεν ειναι σιγουρα παντως γιατι το χω πανω απο δυο χρονια σιγουρα.Αν θελουν πολλα λεφτα για επισκευη να πα να γαμηθουν δεν τα δινω.Θα χρησιμοποιω μονο τα handsfree να γλιτωνω και την ακτινοβολια.

Στανταρ κανα 250αρι θα σου ζητήσουν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παντως χτες εκει που καθομουν και κοιταζα τσαντισμενος το κινητο μου.Μου ρθε η φαινη ιδεα και πηρα ενα σουγιαδακι και εκοψα το συρμα πανω στο κινητο και τωρα ακουγεται καμπανα παλι σαν καινουργιο,και προτωτυπο εκοψα λιγο εκει το συρματακι δυσκολα το καταλαβαινει κανεις.

αχαχαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...