Προς το περιεχόμενο

INSOMNIA app και TAPATALK app προβλημα...

hotcarver1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια εχω δυο προβληματακια με τα παραπανω android apps.

Να πω οτι η συσκευη ειναι το samsung galaxy nexus και συμβαινει ειτε με stock rom 4.2.1 ειτε με custom.

Το insomnia app καθε φορα που θα το κλεισω ειτε λογω lost connection ειτε με force close δεν θυμαται username και pass και μου βγαζει σφαλμα: το ονομα χρηστη η ο κωδικος ειναι λαθος.Στη συνεχεια θα περπει να κλεισω την εφαρμογη με back key και να ξανασυνδεθω.

Το προβλημα το κανει σε οποιαδηποτε rom ακομα και σε στοκ 4.1.2.Εχει καποιος αλλος αυτο το θεμα?

To tapatalk τωρα.Σε αυτο δεν μπορω να σβησω με τιποτα τα acc που υπαρχουν στο cloud..Τα σβηνω και οταν ξαναμπω ειναι παλι εκει..

Οποια βοηθεια ευπροσδεκτη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Για το insomnia app ρωτησε εδω. http://www.insomnia....id/page__st__30

Για το Tapatalk δεν εχω ιδεα, αλλα ολο και καποιος θα ξερει :)

Βεβαια κανε ενα clear cache, απεγκατασταση και επανεγκατασταση και στις δυο εφαρμογες σε περιπτωση που δεν ειναι γενικο το προβλημα.

Καλησπερα παιδια εχω δυο προβληματακια με τα παραπανω android apps.

Να πω οτι η συσκευη ειναι το samsung galaxy nexus και συμβαινει ειτε με stock rom 4.2.1 ειτε με custom.

Το insomnia app καθε φορα που θα το κλεισω ειτε λογω lost connection ειτε με force close δεν θυμαται username και pass και μου βγαζει σφαλμα: το ονομα χρηστη η ο κωδικος ειναι λαθος.Στη συνεχεια θα περπει να κλεισω την εφαρμογη με back key και να ξανασυνδεθω.

Το προβλημα το κανει σε οποιαδηποτε rom ακομα και σε στοκ 4.1.2.Εχει καποιος αλλος αυτο το θεμα?

To tapatalk τωρα.Σε αυτο δεν μπορω να σβησω με τιποτα τα acc που υπαρχουν στο cloud..Τα σβηνω και οταν ξαναμπω ειναι παλι εκει..

Οποια βοηθεια ευπροσδεκτη.

Καλησπέρα. Δε σου έχει στο tapatalk option για delete accounts κανοντας swipe?

Καλησπέρα. Δε σου έχει στο tapatalk option για delete accounts κανοντας swipe?

Κανω del τα accs κλεινω ανοιγω tapatalk και ναιιιι ειναι παλι εκειιι.Τον ασβηστο εχουν...!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...