Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα κανενας δεν ανησυχει απλα για μια ακομη φορα τα media φουσκωνουν μια ειδηση χωρις λογο ολες οι εταιριες στο χρηματηστηριο καταγραφουν πτωση οπως και το facebook τοσο καιρο η μετοχη πεφτει αλλα δεν ειδα να πτοειτε.Επειδη κυκλοφορησε μια εκδοση που πουλησε αρκετα αλλα λιγοτερες κοπιες σε σχεση με τα win 7 το ιδιο διαστημα εχει point εδω πουλησε καλα η ms αλλα οχι οπως τα 7 τεσπα εγω πιστευω οτι σε κανα χρονο θα ξερουμε αν επιασαν τα 8 η οχι οταν τα δουμε ολοκληρωμενα και απο της αλλες της προτασεις

Δημοσ.

Μακριά από τα Windows . Κατεβάστε τα OSx86 Hackintosh από τα κλασσικά τορρεντάδικα και βάλτε τα σε οποιοδήποτε PC ή laptop αντί για τα microsoft windows. Τρέχουν εφαρμογές για OS X σε κανονικά pc. Για τους εξαρτημένους με τις x86 εφαρμογές των windows υπάρχει και το virtualbox.

tumblr_mclik53MAy1rjj9tso1_500.jpg

• Like 8
Δημοσ.

Ασφαλώς και υπάρχει πτωτική τάση στη μετοχή της MS τους τελευταίους μήνες, αλλά αν δει κανείς την πορεία της μετοχής τα τελευταία 5 χρόνια, το συμπέρασμα είναι το εξής:

Από την αρχή της Κρίσης στο τέλος του 2008 η μετοχή της παρουσιάζει μια ήπια ανάκαμψη. Στην πορεία της ασφαλώς υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά η τάση είναι σαφής. Όσον αφορά στις εκτιμήσεις για τη μελλοντική της πορεία, αυτό είναι άλλο πράμα.

Μια μικρή διόρθωση στον τίτλο του άρθρου: ο όρος πτωτικά επίπεδα είναι λάθος. Τα επίπεδα είναι υψηλά ή χαμηλά, οι τάσεις είναι αυξητικές ή μειωτικές.

• Like 1
Δημοσ.

Μακριά από τα Windows . Κατεβάστε τα OSx86 Hackintosh από τα κλασσικά τορρεντάδικα και βάλτε τα σε οποιοδήποτε PC ή laptop αντί για τα microsoft windows. Τρέχουν εφαρμογές για OS X σε κανονικά pc. Για τους εξαρτημένους με τις x86 εφαρμογές των windows υπάρχει και το virtualbox.

Παράξενο...Όλοι προτείνουν συγκεκριμένο hardware για hackintosh

http://lifehacker.com/5837615/how-do-i-choose-the-right-hardware-when-building-a-hackintosh

http://tonymacx86.blogspot.gr/search/label/CustoMac

• Like 1
Δημοσ.

20 χρόνια κυριαρχίας στο χώρο της πληροφορικής είναι ένα τπτ ......

Η microsoft δεν έχει παράγει καμία καινοτομία τα τελευταία χρόνια και ....

Αστειεύεσαι βέβαια...

Δημοσ.

Η στρατηγική της MS με τα 8 είναι μακροπρόθεσμη σε tablet, smartphones και pc. Δεν θα αποδώσει άμεσα. Μπορεί να μην αποδώσει και ποτέ φυσικά, αλλά είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε. Όλα τα υπόλοιπα είναι παιχνίδια του χρηματιστηρίου.

Δημοσ.

Βλέπω αρκετούς εδώ να συμπάσχουν με την MS και το νέο τους έκτρωμα με το όνομα Windows 8.

Οπως σωστά αναφέρθηκε, την MS την ανέδειξε το Desktop PC αλλα εν μια νυκτί του γυρνά την πλάτη.

Το touchbased λειτουργικό είναι απαράδεκτη κίνηση απο μεριά της και γιαυτο θα δει τα νούμερα της να πέφτουν. Οι 40m άδειες είναι επειδη έδιναν σχεδόν δωρεάν αναβάθμιση απο Win7 σε 8. Σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπευει τους πραγματικούς χρήστες. Ας μας πουν πόσες είναι active απο αυτές τις άδειες.

Επίσης το λειτουργικό "κλείνει" και περιορίζει την ελεύθερη πρόσβαση. Ακόμα ενα φάουλ για την MS που διακαώς προσπαθεί να φτάσει την Apple και τα Mac.

Λύση; Ας κρατήσει την πλατφορμα για Mobiles + Tablets αντε και hybrid laptops αλλα στο Desktop/Laptop να παραμείνει το ποντίκι ως κυρίαρχο μέσο αλληλεπίδρασης και το λειτουργικο ως έχει σε προσβασιμότητα.

Το GUI με τα ΜETRO Tiles, είναι απο τα λιγότερα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει πλέον.

Δεν ρώτησε κανέναν πριν προβεί σε τόσο μεγάλη στροφή. Μακάρι να αποτύχει ωστε να μην πάρει και άλλο θάρρος.

Δημοσ.

εμενα παλι μου ειναι αδιαφορο αν θα πατωσει η οχι (αν και το θελω οσο τιποτα αλλο μαζι με το αδερφακι της την σαπιομηλαρια!) οσο υπαρχει το LINUX οι υπολοιπες εταιριες με νοοτροπια σαν και αυτες να πανε απο εκει που ηρθαν ευλογια για τους ανθρωπους θα ειναι και για γενικα για αυτους που ασχολουνται με την τεχνολογια πιο συγκεκριμενα! εγω εχω κρατησει την μικρομαλακη για εναν και μονο λογο για να παιζω κανα παιχνιδι που και που (αραγε ποιοι ευθυνονται που βγαινουν τα παιχνιδια μονο για συγκεκριμενα λειτουργικα? οπως επισης οσες φορες κοιταξα πισω να δω απαιτησεις συστηματος ελειπε κατα 99% η AMD!!!) και ξαναλεω οσο υπαρχουν τα LINUX δεν υπαρχει θεμα για μας και μολις αλλαξει η νοοτροπια οσο αφορα τις εταιριες για τα παιχνιδια θα πατασουν στην κυριολεξια και οι δυο αυτες εταιριες!! good night devil side.... :ph34r:

Δημοσ.

κατι δεν πάει καλά με αυτή την εταιρία το τελευταίο διάστημα...φαντασου να μην ήταν και σχεδόν μονοπώλειο τα windows στα pc

Δημοσ.

εμενα παλι μου ειναι αδιαφορο αν θα πατωσει η οχι (αν και το θελω οσο τιποτα αλλο μαζι με το αδερφακι της την σαπιομηλαρια!) οσο υπαρχει το LINUX οι υπολοιπες εταιριες με νοοτροπια σαν και αυτες να πανε απο εκει που ηρθαν ευλογια για τους ανθρωπους θα ειναι και για γενικα για αυτους που ασχολουνται με την τεχνολογια πιο συγκεκριμενα! εγω εχω κρατησει την μικρομαλακη για εναν και μονο λογο για να παιζω κανα παιχνιδι που και που (αραγε ποιοι ευθυνονται που βγαινουν τα παιχνιδια μονο για συγκεκριμενα λειτουργικα? οπως επισης οσες φορες κοιταξα πισω να δω απαιτησεις συστηματος ελειπε κατα 99% η AMD!!!) και ξαναλεω οσο υπαρχουν τα LINUX δεν υπαρχει θεμα για μας και μολις αλλαξει η νοοτροπια οσο αφορα τις εταιριες για τα παιχνιδια θα πατασουν στην κυριολεξια και οι δυο αυτες εταιριες!! good night devil side.... :ph34r:

Η νοοτροπία αυτή θα αλλάξει όταν σταματήσεις εσύ να έχεις windows για να παίζεις κανένα παιχνίδι. Όσο τα χρησιμοποιείς έστω και για αυτό δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξουν τα πράγματα. Η επανάσταση γίνεται με θυσίες. Αν εσύ δεν κάνεις αυτή τη μικρή θυσία δηλαδη να σταματησεις να παιζεις παιχνιδια σε windows μην περιμενεις κατι διαφορετικο.

Εγω δεν ειμαι επαναστατης αλλα εχω χρησιμοποιησει αρκετο καιρό διανομες Linux αλλα χρησιμοποιω και windows. Ελπιζω να μην δεις το παραπανω σαν επιθεση απλα σου εξηγω το σκεπτικό μου. Σιγουρα ενα βημα το εχεις κανει αλλα η θυσια ειναι το αλμα

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...