Προς το περιεχόμενο

Περιεργες αγγελιες

halastar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας.

Εχω την εντυπωση οτι αγγελιες σαν την παρακατω πρεπει να μην επιτρεπεται η δημοσιευση τους.

Για αρχη ειναι προσβλητικος ο τροπος του. Μετα εδω ειμαστε συμφορουμιτες,δεν κοιταζουμε να βρουμε κανενα κοροιδο που να μην εχει ιδεα απο τιμες και να του τα αρπαξουμε.

Αν εχω αδικο παρακαλω πεστε μου

Ευχαριστω

Επεξ/σία από parsifal
Σχολιασμός αγγελίας
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι δεν συμφωνω ,ο καθενας πουλαει κατι οσο θελει.Το ινσομνια δεν μπορει να επιβαλει σε καποιον ποσο να πουλαει.

Σιγουρα εχετε δικιο οτι καποια μελη πουλανε κατι πιο ακριβα απο οτι πρεπει για μεταχειρισμενο αλλα ειναι δκαιωμα τους και απλα να το αγνοησετε.Δεν τιθεται θεμα εξαπατησης γιατι καθε μελος μπορει να ψαξει στο google η στο Σκρουτζ και να δει πανευκολα την τρεχουσα τιμη καθε προιοντος και μετα σαν ενηλικος με σωας τας φρενας να αποφασισει αν τον συμφερει η αγορα.

Απο την αλλη,τωρα τελευταια,εχουμε το αλλο ακρο συμπεριφορας δηλαδη αναξιοπρεπεις,για να μη πω γυφτους,που κανουν προσφορες ελεεινες και πολυ χαμηλες και εχουν την απαιτηση ο αλλος να τους παρει σοβαρα και να ''σκοτωσει '' αυτο που πουλαει λες και αυτος δεν το χρυσοπληρωσε.

Οσο για το υφος του ,ναι μεν ειναι λιγο επιθετικο αλλα ισως τον εκνευρισαν τετοια ατομα με προσφορες για γελια,οποτε ναι,θα μπορουσε να το διατυπωσει πιο ευγενικα,συμφωνω μαζι σας,αλλα δεν το βρισκω προσβλητικο.Με λιγο αποτομο τροπο λεει τι ζηταει και εχει απολυτο δικιο και δικαιωμα να μην επιθυμει παζαρια.Επισης συμφωνω απολυτα με την αποψη του,οποιος το βρισκει φτηνοτερα σε ενα καταστημα να παει να το παρει απο εκει και να μην τον ενοχλει απο την στιγμη που εχει ξεκαθαρισει οτι ειναι καθετος για την τιμη.

Λιγότεροι περιορισμοί στις αγγελίες -> περισσότερες αγγελίες -> περισσότερα κλικ -> περισσότερες διαφημίσεις -> περισσότερα χρήματα.

Δεν γίνεται κάτι τυχαία ή από άγνοια. Όλα γνωστά είναι. Τώρα θα ακούσεις το κλασσικό "ελεύθερη αγορά έχουμε, άμα θέλετε μην αγοράζετε" και το θέμα θα κλειδωθεί.

Τα 'χουμε ξαναπεί. Έσβησα και το δεύτερο μισό του opening post, γιατί αποτελεί έμμεσο σχολιασμό συγκεκριμένες αγγελίας, κατά παράβαση των σχετικών κανόνων.

Κι επιτέλους ρε παιδιά, ξεκολλήστε από το μοτίβο να απαιτείτε το φόρουμ να παίζει το ρόλο του μπαμπάκα και της μαμάκας σας! Προσπαθούμε να διατηρούμε μία λειτουργική ισορροπία μεταξύ των δύο άκρων: απόλυτου ελέγχου και ελευθεριότητας. Κι εγώ έχω πρόβλημα με την άρση των προαπαιτουμένων για πρόσβαση στις αγγελίες. Ευχαριστημένοι να μένουν όλοι, αποκλείεται, και είναι ανθρωπίνως αδύνατον.

Σε κάθε περίπτωση, ρόλο Αγορανομίας δεκαετίας '80 δεν υπάρχει περίπτωση να ασκήσουμε, ούτε να συντάξουμε λίστες ανώτατων αποδεκτών τιμών σε μεταχειρισμένα (ή μη) εξαρτήματα ανά είδος αντικειμένου, ούτε να εξετάζουμε κατά περίπτωση κάθε μία αγγελία για την οποία μπορεί να βρεθεί μέλος με ενστάσεις για τη ζητούμενη τιμή. Αν θέλετε τέτοιο section αγγελιών, οι αγγελίες του Insomnia δε σας κάνουν δυστυχώς! Και μεταξύ μας, δε νομίζω να βρείτε εύκολα ηλεκτρονικό ή έντυπο χώρο φιλοξενίας αγγελιών που να λειτουργεί με τέτοιον τρόπο και συγχρόνως να είναι χρήσιμος.

Ευχαριστώ που με διαβάσατε.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...