Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σου όλους,

Θέλω να πάρω ένα αξιοπρεπές κινητό, όσο αυτό είναι δυνατό, με τιμή γύρω στα 120Ε.

Το αξιοπρεπές ορίζεται με το να δουλεύει σχετικά υποφερτά τις βασικές λειτουργίες τηλεφώνου-internet και να μην γίνει για πέταμα σε 8-10 μήνες.

Με βάση μικρή έρευνα κατέληξα στα δυο παρακάτω:

Samsung Galaxy Gio S5660

http://www.skroutz.g...-Gio-S5660.html

126E

Sony Ericsson Xperia mini

http://www.skroutz.g...peria-mini.html

115E

Τι λέτε, να πάρω κάποιο από αυτά, κάποιο άλλο ή να βολευτώ με το σταθερό?

thanks!

Δημοσ.

τα φτηνα android δυστυχως δεν ειναι καθολου αξιοπιστα με την παροδο λιγο χρονου. Μερικα ακομα και απο την αρχη. Γνωμη μου ειναι να μαζεψεις λιγα ακομα χρηματα για το lumia 710 (οχι το 610 γιατι εχει καποιους περιορισμους). Καμια σχεση με την εμπειρια χρήσης που θα σου προσφερει ενα android απο τα παραπανω. Μπορεις βεβαια να δοκιμασεις και την τυχη σου με καποιο android αν το οικονομικο δεν βγαινει με τιποτα ή να ψαξεις κατι μεταχειρισμενο

http://www.birdphone...roductinfo.aspx

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν είναι εύκολο να κάνουμε αποκλείσεις στο budget. Όταν λες δεν είναι αξιόπιστα με την πάροδο λίγο χρόνου, σε τι ακριβώς αναφέρεσαι? Σε ποιο τομέα εμφανίζουν προβλήματα?

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν είναι εύκολο να κάνουμε αποκλείσεις στο budget. Όταν λες δεν είναι αξιόπιστα με την πάροδο λίγο χρόνου, σε τι ακριβώς αναφέρεσαι? Σε ποιο τομέα εμφανίζουν προβλήματα?

Σε ολους! Μπορει να κλεινει να κολλαει να παιρνει τηλεφωνα μονο του κλπ. Ειδικα της sony erricson νομιζω ειναι αρχηγοι σε κατι τετοια. Οταν εχουν 3 φιλοι σου επισης φτηνα galaxy και ακους παραπονα και απο τους 3 χανεις λιγο την εμπιστοσυνη σου. Ωραιο το android αλλα απο nexus και πανω, μη σου πω μονο Nexus

Δημοσ.

OK αρκετά αποθαρρυντικά όλα αυτά... Με λίγα λόγια δεν υπάρχει κινητό σε αυτά τα λεφτά και να είναι σχετικά αξιοπρεπές και λογικά αξιόπιστο...?

Δημοσ.

Mπορει και να σου βγει. Εχει αμεση σχεση και η χρηση που γινεται οι εφαρμογες που μπαινουν οι απαιτησεις του χρηστη και 1002 ακομα. Παντως το xperia mini απο χαρακτηριστικα ικανοποιητικο ειναι αν θες να δοκιμασεις. Καλος επεξεργαστης χωρις να εχει να αντιμετωπισει καποια τρομερη αναλυση. Για απλη χρηση ειναι οκ, δηλαδη αν χρειαστεις να δεις καποια πληροφορια στο Internet ή κατι αντιστοιχο. Μην το φορτωσεις με widgets παντως

Δες και αυτο παντως

http://www.insomnia....i/#entry5100020

• Like 1
Δημοσ.

σωστή παρατήρηση το θέμα της ακτινοβολίας. thanks.

παιδιά αν είναι να μπλέξω τόσο θα βγω για κάλαντα να ανεβάσω budget στα 200Ε.

Οπότε στα 200Ε πλέον, τι θα προτείνατε ως μια επιλογή που να καλύπτει το κριτήριο της αξιοπρέπειας και ταυτόχρονα αν μην τσουρουφλίζει τον εγκέφαλο?

Δημοσ.

Δεν σου τσουρουφλιζει τιποτα τον εγκεφαλο. Ειναι μεσα στις προδιαγραφες της Ευρωπαικης Ενωσης. Αν ανησυχεις γι αυτο θα πρεπει να μιλας μονο με bluetooth ανεξαρτητα απο το SAR. ΤΗ γνωμη μου την έχω πει πιο πάνω. Αν θες android (sony και καλα :P ) android δε θα δοκιμαζα τιποτα λιγοτερο σε χαρακτηριστικα απο το xperia U.

Δημοσ.

όχι ρε παιδιά, δεν έχω κανένα καημό να πάρω sony. ούτε με απασχολεί η μάρκα.

Με ενδιαφέρει να λειτουργεί ανεκτά καλά (σε θέματα κλήσεων, sms και "λίγο" Internet) και να μην είναι για πέταμα σε 6-8 μήνες. Και φυσικά να κοστίζει το πολύ 200Ε.

Το ZTE φίλε που προτείνεις καλύπτει τις απαιτήσεις? Είναι αξιόπιστα κινητά, έχει κανείς προσωπική εμπειρία?

Δημοσ.

όχι ρε παιδιά, δεν έχω κανένα καημό να πάρω sony. ούτε με απασχολεί η μάρκα.

Οχι δεν εννοουσα τιποτα για σενα, ηταν δικο μου αστειο επειδη αναφερα μετα το sony.

Ο επεξεργαστης του blade θεωρουνταν ηδη αδυναμος 2 χρονια πριν για το android. Η αναλυση της οθονης ειναι πολυ καλη για να περιηγεισαι στο Inernet. Περιμενε μπας και απαντησει καποιος που να το εχει χρησιμοποιησει.

Εγω επιμενω πως το καλυτερο για σενα ειναι το lumia 710 εκτος αν δεν σου αρεσει εμφανισιακα δεν ειναι και το πιο ομορφο αλλα σε μαυρο τρωγεται. Αυτα και κλεινω γιατι δεν εχει νοημα να σου λεω τα ιδια

Δημοσ.

thanks φιλε disqualified. Θα σκεφτώ την πρόταση σου. Ο μόνος μου ενδοιασμός είναι οτι έχει windows και όχι android. Για να μην παρασυρθούμε σε μια συζήτηση για το πιο είναι το καλύτερα ας πάρουμε ως δεδομένο οτι πρέπει να πάρω android, χωρις απαραίτητα να πιστεύω οτι είναι καλύτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...