pantjohn Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Σκοπευω σε αγορα 3D TV και ειμαι αναμεσα σε 2 μοντελα της LG,http://www.lg.com/gr...-42LM3400-3d-tv και http://www.lg.com/gr...-42LM615S-3d-tv. Η διαφορα στην τιμη ειναι γυρω στα 80€ (οχι και τοσο λιγο στις μερες μας) και θα ηθελα να ξερω αν αξιζει αυτη η διαφορα στην τιμη. Απ' οτι ειδα και οι 2 ειναι στα 50 hz (ασχετα αν ο κατασκευαστης λεει 100 και 200 αντιστοιχα) και στις συνδεσεις η LM3400 εχει 1 usb αντι 2 της LM615 (ολα τα αλλα ειναι ιδια). Θα ηθελα τη γνώμη - πρότασή σας. Ευχαρστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δεν είναι καθόλου τα ίδια. Η 615 διαθέτει επιπλέον δορυφορικό δέκτη και η εικόνα πίστεψέ με δεν είναι η ίδια με την ζυγαριά να γέρνει υπέρ της 615 φυσικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μεταξύ των δυο τηλεοράσεων που βάζεις, καλύτερη η 615. Τις έχεις δει να παίζουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantjohn Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Οχι δεν τις εχω δει να παιζουν, οσον αφορα στο δορυφορικο δεκτη, συνδεω το καλωδιο και βλεπω οτι free to air δορυφορικο πιανει το πιατο που εχω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Και η κίνηση της 615 είναι καλύτερη. 200hz έστω με frame interpolation σημαίνει μεγαλύτερος αριθμός παραγόμενων καρέ. Μην κολλάτε με τα πραγματικά hz. Σημασία έχει το επεξεργασμένο αποτέλεσμα που φτάνει στο μάτι μας. Η 615 εχει ανώτερη κίνηση και στο ματι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantjohn Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Οποτε καταληγω στην αρχικη επιλογη μου την 615, ευχαριστω για τη βοηθεια, ειδικα το θεμα με τα hz με ειχε μπερδεψει λιγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα