Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

xDSL linestate up (ITU-T G.992.5; downstream: 12196 kbit/s, upstream: 1020 kbit/s; output Power Down: 19.5 dBm, Up: 12.0 dBm; line Attenuation Down: 26.0 dB, Up: 15.5 dB; snr Margin Down: 6.5 dB, Up: 10.0 dB

αυτα ειναι τα στοιχεια της συνδεσεις μου.... (Forthnet)....τι να κανω?

εχω αποσυνδεσεις καθε 5 λεπτα... max να κρατησει 25 λεπτα.... μετα xDSL Linestate down... και φτου απο την αρχη..!

Δημοσ.

a.εχεις βαλει φιλτραπαντου?

β.μηπως καποιο φιλτρο ειναι αναποδα?

γ.μηπως εχεις συναγερμο χωρις φιλτρο?

δ.μηπως εχεις μεγαλο τηλεφωνικο?

ε.μηπως εχεις πριζακια με λογοτυπο οτε πανω?

στ.αν ολα ειναι οχι ζητα απο forthnet να σου αλλαξουν Profile.θα σου ριξει λιγο την ταχυτητα αλλα ισως παιζει πιο σταθερα.

επισης κανει αποσυνδεση η κανει Reboot Ολο το ρουτερ??

Δημοσ.

αποσυνδεση... μιλησα και με forthnet και βρηκαν ενα πριζακι με πυκνωτή αλλα το αφαιρεσα... και συνεχιζει το ιδιο βιολι... δεν εχω συναγερμο και φιλτρακι εχω στο σταθερο τηλεφωνο (ενα εχουμε).....

τι εννοεις οταν λες μεγαλο τηλεφωνικο?

Δημοσ.

δηλωσε βλαβη.

τι εννοεις οταν λες μεγαλο τηλεφωνικο?

Εννοει αν εχεις μεγαλο μηκος στο καλωδιο που εχεις συνδεσει το ρουτερ απο την τηλεφωνικη πριζα...

Δημοσ.

δοκιμασε μια και χωρις το τηλεφωνο και αμα κανει το ιδιο τοτε τεχνικος να ερθει εκτος αν πιανουν τα χερια σου να δοκιμασεις εσυ στον κατανεμητη του σπιτιου σου χωρις το υπολοιπο σπιτι πανω να δεις μηπως ειναι κατι εκει.

Δημοσ.

δοκιμασα τα παντα... μιλησα με τεχνικο απο forthnet και μου ειπε οτι μαλλον εχει προβλημα το Router και να δηλωσω βλαβη... ανεβασε το SNR στο 10.... και οι αποσυνδεσεις δν εφυγαν... μου ειπε οτι αλλαζουν τις ρυθμησεις και το ρουτερ τις ξανα αλλαζει μονο του.... εγω να δηλωσω βλαβη.... αλλα θα το γλιτωσω το μεροκαματο στον τεχνικο? .....

Δημοσ.

το ρουτερ δεν μπορει να αλλαξει το snr αλλα οκ.απο την αλλη αν εχεις το Huawei πετατο και παρε κανα αλλο με 25 ευρω υπαρχει το vigor.αν ερθει τεχνικος και δεν ειναι θεμα δικο σου δεν χρεωνεσαι τιποτα.και το ρουτερ να φταιει πα΄λι δεν πληρωνεις κατι.

Δημοσ.

το thomson δυσκολο να εχει χαλασει και ειναι και πολυ σταθερο στις αποσυνδεσεις.μπορεις προληπτικα απο την σελιδα της forthnet να περασεις και πιο νεο Firmware αλλα δυσκολο να φταιει αυτο.αλλιως παει για βλαβη να ερθει τεχνικος κτλ κτλ.επισης δοκιμασε χωρις φιλτρα σπλιττερ τηλεφωνα.μονο το adsl πανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...