Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά σε όλους, έχω ενα λαπτοπ με win7 μέσα στο οποίο είχα 3 partition:

1 100gb για windows

2 630 για αρχεία

3 17 gb για recovery (που το ειχε απο μαμα)

Πήγα να μεγεθύνω το πρώτο partition και ξεκίνησα να παίρνω απο το 2ο έκανα βλακεία όμως και διέκοψα την διαδικασία 2 λεπτά αφότου ξεκίνησε, τώρα το 2ο partition με όλα μου τ'αρχεία έχει κλειδώσει και μου το βγάζει ως raw.

Έτρεξα ένα πρόγραμμα επαναφοράς αρχείων αλλά αυτό επανέφερε αρχεία τα οποία είχα διαγράψει (απ το 2ο part) το θέμα είναι πως επαναφέρω τα αρχεία που δεν έχω διαγράψει μέσα απο το raw partition? :cry: :cry:

Δημοσ.

Αν δεν εχει αλλαξει το μεγεθος του, καντου φορματ κανονικα σε ntfs, ή οτι αλλο filesystem ειχε, και μετα τρεξε το προγραμμα επαναφορας αρχειων. Παντως μην περιμενεις να τα ξαναβρεις ολα.

Επισης, αν θυμαμαι καλα, το testdisk εχει μια λειτουργια που επαναφερει ενα "διεγραμμενο" partition, αλλα δεν την εχω δοκιμασει ποτε.

Δημοσ.

Αν δεν εχει αλλαξει το μεγεθος του, καντου φορματ κανονικα σε ntfs, ή οτι αλλο filesystem ειχε, και μετα τρεξε το προγραμμα επαναφορας αρχειων. Παντως μην περιμενεις να τα ξαναβρεις ολα.

Επισης, αν θυμαμαι καλα, το testdisk εχει μια λειτουργια που επαναφερει ενα "διεγραμμενο" partition, αλλα δεν την εχω δοκιμασει ποτε.

To δοκίμασα και αυτό έτρεξα απο ubuntu live cd το testdisk και μου επανεφερε το partition table (ναι το χα χαλασει κ αυτο xD )

και τώρα απλά έμεινε το raw partition, ως δίσκο μου το δείχνει δηλαδή απλώς δεν έχω πρόσβαση γιατί προφανώς λόγο της ακύρωσης της μεταφοράς χάλασα κάποια δομή του NTFS υποθέτω...

EDIT: Έκανα format αλλά το γρήγορο και δεν γράφω κανένα αρχείο πάνω στο partition μέχρι να επαναφέρω τα χαμένα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...