mourgolukos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μαλλον εχουν βρει και αυτοι εναν Κινεζο κατασκευαστη τα περνουν κολλανε το Brand name τους και πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες! +10!
clav Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Έχει λειτουργήσει κανείς Κινέζικο tablet με Linux; 1
tolis_01 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Άπατο θα πάει, 75 ευρώ πήρα το δικό μου από το e-shop, ούτε αγχη για τελωνεία ούτε τίποτα. Ταμπλετς για απλή χρήση με maximum 100 ευρώ υπάρχουν ήδη κάμποσα στην Ελλάδα (κι ακόμα περισσότερα σε amazon και ebay). Το μόνο θετικό, είναι ότι θα τρέχει σωστά linux με kde, αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο.
Tigran Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Έχει linux παιδιά. Αυτή είναι η διαφορά! Όλα τα κινέζικα που λέτε (τα οποία σιγά-σιγά καλό είναι να τα λέμε με τις ονομασίες τους, γιατί πλέον είναι πολύ αξιοπρεπείς συσκευές) φοράνε μόνο Android. 1
durutti Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μπορεί κάποιος να μου πει που να πάρω το Raspberry με 25 δολλάρια; Μπορεί να μου πει κάποιος τι ακριβώς μπορεί να κάνει κάποιος με το raspberry? Εκτός από εκπαιδευτικούς λόγους. Είχα διαβάσει τόσα πολλά πριν βγει κ είχα ψηθεί να το αγοράσω κ όταν βγήκε δεν καταλάβαινα τι ακριβώς κάνει!
keysmith Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Έχει linux παιδιά. Αυτή είναι η διαφορά! Όλα τα κινέζικα που λέτε (τα οποία σιγά-σιγά καλό είναι να τα λέμε με τις ονομασίες τους, γιατί πλέον είναι πολύ αξιοπρεπείς συσκευές) φοράνε μόνο Android. και το android που στηρίζεται (..στο linux). Ασε που σήμερα είναι γεματο εφαρμογές ταμπλέτας. το linux τι έχει σε εφαρμογές ταμπλέτας? (δλδ χωρίς ποντίκι χρήση).. Μια χαρά είναι το android, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θελω να δω και καποια με linux..
Tigran Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 και το android που στηρίζεται (..στο linux). Ασε που σήμερα είναι γεματο εφαρμογές ταμπλέτας. το linux τι έχει σε εφαρμογές ταμπλέτας? (δλδ χωρίς ποντίκι χρήση).. Μια χαρά είναι το android, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θελω να δω και καποια με linux.. Θεωρώ πως ήταν αρκετά ξεκάθαρο αυτό που εννοούσα, αλλά να το θέσω και αλλιώς. Είναι συσκευή dual boot και φοράει Android και Desktop διανομή Linux. Μπορεί να μην εφαρμογές για tablets το linux, αλλά άμα συνδέσεις πάνω σε αυτή τη ταμπλέτα ένα ποντίκι κι ένα πληκτρολόγιο, έχεις έναν χαμηλών-δυνατοτήτων υπολογιστή, που όμως τρέχει και υποστηρίζει εφαρμογές linux. Προφανώς δημιουργήθηκε με την ίδια λογική που υπάρχουν dual-boot ταμπλέτες με Android 2.2 και Windows 7. Το πόσο χρήσιμο μπορεί να φανεί ή όχι σε κάποιον η ύπαρξη του Linux είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα.
ektor7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Έχει λειτουργήσει κανείς Κινέζικο tablet με Linux; Τρέχει το 3ετιας κινητό μου.Που είναι η δυσκολία να το περάσουν σ'ενα κινεζικο tablet,από την sd?
clav Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Τρέχει το 3ετιας κινητό μου.Που είναι η δυσκολία να το περάσουν σ'ενα κινεζικο tablet,από την sd?(τώρα το είδα). Drivers και ευκολία εγκατάστασης. Άλλο να «τρέχει» και άλλο να «δουλεύει». Και σε iOS συσκευές τρέχει το linux αλλά χωρίς drivers. Βλέπεις video στο κινητό με την κάρτα γραφικών (acceleration) ή με τον επεξεργαστή; Επιτάχυνση OpenGL έχει; Αν ναι, ποιό κινητό είναι; Δηλαδή το PengPod "Hacker friendly" (PengPod wiki. Το λέει το όνομα: Peng(uin) Pod. Ρώτησα για tablet διότι ενδιαφέρομαι. Να ήταν HD το PengPod θα το λιγουρευόμουν.
ektor7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) (τώρα το είδα). Drivers και ευκολία εγκατάστασης. Άλλο να «τρέχει» και άλλο να «δουλεύει». Και σε iOS συσκευές τρέχει το linux αλλά χωρίς drivers. Βλέπεις video στο κινητό με την κάρτα γραφικών (acceleration) ή με τον επεξεργαστή; Επιτάχυνση OpenGL έχει; Αν ναι, ποιό κινητό είναι; Δηλαδή το PengPod "Hacker friendly" (PengPod wiki. Το λέει το όνομα: Peng(uin) Pod. Ρώτησα για tablet διότι ενδιαφέρομαι. Να ήταν HD το PengPod θα το λιγουρευόμουν. http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=981 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=889433 Μη με ρωτήσεις,περισσότερες πληροφορίες,γιατί δεν ασχολήθηκα με το θέμα και ούτε θέλω να το κάνω! Απλά ξέρω μόνο ότι υπάρχει σαν δυνατότητα! Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2013 από ektor7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα