Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού πούλησα το προηγούμενο πισί πλέον λέω σιγά σιγά να αρχίσω να σχεδιάζω το νέο μιας και έρχετε νέα χρονιά! Λοιπόν έχουμε και λέμε:

Ποσό που διαθέτουμε : Περίπου 800 για πύργο μόνο!

Χρήση υπολογιστή : Gaming, ταινίες, Ίντερνετ, μετατροπή βίντεο κλπ.

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: όχι τίποτα ιδιαίτερο, μόνο dvd video soft κλπ.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Έχω μια 19'' Samsung 940BW και μια Samsung 46'' B8000 LED TV οπότε όχι.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΟΧΙ

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από όπου βγει πιο φθηνά

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Από εμένα.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .Όχι, έχω ήδη δικά μου 7 64bit Ultimate

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια!

Δημοσ.

Οριστε δυο συνθεσεις απο το visionstudio στην θεσσαλονικη, μια με ssd και μια χωρις. Στη συνθεση με ssd υπολογισε στην τελικη τιμη και αυτον τον HDD: http://www.visionstu...&step=undefined

Μαλλον το καλυτερο θα ηταν να επερνες τωρα την συνθεση με τον i5 και το corsair 300r και να προσεθετες τον ssd αργοτερα. Μην τον αγνοησεις όμως τελείως ειναι κριμα να μεινεις χωρις ssd.

post-247983-0-75216200-1354587997_thumb.png

post-247983-0-16607100-1354588371_thumb.png

Δημοσ.

Φίλε στορμ ξέρεις ποιό είναι το πρόβλημα? Για να μην κάνεις υποβάθμιση ή έστω για να φτουρήσει η αναβάθμιση σε σχέση με το προηγούμενο, πρέπει να πας τουλάχιστον σε i5, i7. Με δεδομένο το μπάτζετ αλλά και το ότι -απ όσο θυμάμαι- κάνεις overclocking τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο. Αν έχεις κάποιο μηχάνημα (λαπτοπ π.χ) να βολευτείς μέχρι να μαζέψεις 200-300 ευρώ ακόμα, μείνε με αυτό είναι η γνώμη μου.

Δημοσ.

Αφου το pc ήταν αυτό:

CPU: AMD Phenom II 1055T, COOLER: Xigmatek S 1283, M/B: Asrock 890GX Extreme3,RAM: 8GB DDR3 1600Mhz OCZ Black Edition AMD Ready, SSD: Crucial M4 128GB, HDD 1: Samsung Spinpoint F3 1TB, HDD 2: Samsung 2TB EcoGreen F4 HD204UI, GPU: MSI Radeon 6950 2GB modded to 6970 2GB!, MONITOR: Samsung 940BW,CASE: Thermaltake SHARK,PSU: Thermaltake Toughpower 750WATT

μην πας σε κάτι λιγότερο από αυτό:

post-228313-0-86391000-1354613689_thumb.jpg

Δημοσ.

Αφου το pc ήταν αυτό:

CPU: AMD Phenom II 1055T, COOLER: Xigmatek S 1283, M/B: Asrock 890GX Extreme3,RAM: 8GB DDR3 1600Mhz OCZ Black Edition AMD Ready, SSD: Crucial M4 128GB, HDD 1: Samsung Spinpoint F3 1TB, HDD 2: Samsung 2TB EcoGreen F4 HD204UI, GPU: MSI Radeon 6950 2GB modded to 6970 2GB!, MONITOR: Samsung 940BW,CASE: Thermaltake SHARK,PSU: Thermaltake Toughpower 750WATT

μην πας σε κάτι λιγότερο από αυτό:

Δεινόσαυρε πάει το πούλησα το άλλο, τέλος. Τώρα είμαι με ένα ταπεινό core 2 duo λάπτοπ της γυναίκας. Πάντος την υπερβολή δεν την γλύτωσες, 7970 σε αυτό το πισι με 3570κ? Η 7950 ή η 7870 ghz edition θα κολούσε περισσοτερο πιστεύω.

Millenium η σύνθεση είναι αρκετά καλή!

Τέλος πάντων ανάμεσα σε κάτι τέτοιες συνθέσεις ήμουν με τον Ι5 βέβαια να ξεφεύγει λιγάκι στην τιμη. Ευχαριστώ πάντως, θα κοιτάξω τωρα στις γιορτές και θα απαντήσω όταν είναι να καταλήξω. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλησπέρα. Τι εννοείς υπερβολή με την 7970 και τον i5? Οικονομική ή bottleneck? Το πρώτο οκ, το δεύτερο δεν υφίσταται. Και 2 σηκώνει. Βασικά αυτός και ο i7 σηκώνουν τέτοιες κάρτες. Με οποιονδήποτε άλλον θα έχεις μικρότερο ή μεγαλύτερο μπουκάλι.

Το πως οδηγήθηκα στη σύνθεση έχει να κάνει κυριώς με το τι θα ικανοποιούσε εμένα αν έκανα την αναβάθμιση και είναι σε ένα βαθμό υποκειμενικό. Με την έννοια να δω έστω και μικρή διαφορά.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα και καλές γιορτές!

Κάτι τέτοιο θα ήταν οκ και ας ανεβαίνουμε στα 970 ή δεν είναι ισορροπημένο?

Υπάρχει κάτι για αλλαγή για να κατεβούμε χωρίς να χάσουμε πολλά?

Ας είναι και από διαφορετικά καταστήματα εγώ θα το στήσω, απλά τα έβαλα όλα από το ίδιο για να είναι μαζεμένα.

Δημοσ.

Επεξεργαστή βάλε τον FX 8350 !

SSD βάλε τον ΑΠΛΟ 840 και όχι τον PRO !

Μητρική προτίμησε την GIGABYTE 990FX-UD3 στο REV 1.2 (το έχει το visionstudio) είναι σταθερότερη και κλοκάρει απίστευτα αν θες !!!

Ψύκτρα βάλε την πολύ ανώτερη και φτηνότερη SCYTHE MUGEN 3  που την βρίσκεις στο www.bestprice.gr με 39€ !

Μνήμες βάλε τις KINGSTON 8GB 2400Mhz ! με ελάχιστα υψηλότερη τιμή απο το VISIONSTUDIO ! Οι FX παίζουν μαμά με μνήμες 1866Mhz !

Διαφορετικά KINGSTON BEAST 8GB 1866Mhz με 39€

Κουτί κοίταξε και το AEROCOOL TEMPLARIOUS TELUM  με 62€ ! Πολύ καλό !

Με τις αλλαγές αυτές είσαι ένα βήμα πριν την 7970 στα 393€ ! XFX

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλές γιορτές!

Κάτι τέτοιο θα ήταν οκ και ας ανεβαίνουμε στα 970 ή δεν είναι ισορροπημένο?

Υπάρχει κάτι για αλλαγή για να κατεβούμε χωρίς να χάσουμε πολλά?

Ας είναι και από διαφορετικά καταστήματα εγώ θα το στήσω, απλά τα έβαλα όλα από το ίδιο για να είναι μαζεμένα.

Φθηνοτερος ssd με μεγαλυτερη χωρητικοτητα. Χανει σε επιδόσεις, αλλα οι διαφορες ειναι απο τη φυση τους μικρες, ολοι οι ssd ειναι γρηγοροι: http://www.msystems.gr/index.php?category=2021&product=13962

Η καλυτερη επιλογη σε μνημες όσο ειναι προσφορα: http://www.skroutz.gr/s/2604419/Kingston-HyperX-Beast-8GB-DDR3-1866MHz-Dual-Kit-XMP.html

Πιο οικονομικη μητρικη που θα σε καλυψει: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=26299&cat=3

Δημοσ.

+1 για τον INTEL SSD !!!

Μητρική ΟΧΙ την ASROCK  990FX ............. Δεν δίνει ΚΑΝΕΙΣ 100+€ για να πάρει μητρική με 4+1 κύκλωμα τροφοδοσίας .......

Και μετά να του λέμε να αγοράσει 40€ ψύκτρα για κλοκάρισμα ....

Αν θέλει οικονομική μητρική που κάνει ΚΑΙ ΟVERCLOCK πηγαίνει σε GIGABYTE 970A-UD3  REV 1.2 η οποία έχει 8+2 κύκλωμα τροφοδοσίας !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...