Hamurabi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα παιδια,θαθελα καποιες προτασεις για δωρο κινητο σε κοπελα μεχρι 200ευρω. Την ωραιοτερη συσκευη με τη καλυτερη καμερα σε αυτα τα λεφτα θελω.ευχαριστω
disqualified Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Lumia 800 σε magenta ή glossy white ή μαύρο παραδοσιακο. Κανε μια αναζητηση στο skroutz. Κοστίζει ένα 20€ παραπάνω ομως.
krypton Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 δες και το xperia U. το συγκεκριμένο βγαίνει σε διάφορα design και ταιριάζει περισσότερο σε γυναίκα 1
tstavrou Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Παδια ενδιαφερομαι σε android και γω για κοπελα στα ιδια χρηματα. Καμμια αλλη προταση...? Αποστολή από το κινητό με τη χρήση Insomnia App
tstavrou Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 xperia U ψηφίζω κι εγώ που είμαι κοπέλα Thanks. Αποστολή από το κινητό με τη χρήση Insomnia App
gs20309 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 xperia J σε λευκό από τιμές απλά μπορώ να σου πω ότι στο γερμανό το δίνουμε με δωροεπιταγή -75ευρώ δηλαδή από 279,90 στα 204,90ευρώ..
nikoskon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Πριν απο 1,5 μήνα πήρα το Xperia U απο kinitomania στην Αθήνα, στα 170€ για μια φίλη. Απλά το λάτρεψε! Παραγγείλαμε και χρωματιστά καλύμματα για το κάτω μέρος του κινητού ώστε να ταιριάζει και με χρώματα ρούχων/αξεσουάρ! Sent from my iPhone using Insomnia
SakafliaC Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Lumia 800 σε magenta από εμένα. Αν δεν έχεις γκόμενα αξίζει να βρεις μια για να της το πάρεις δώρο. 1
Chrisigia Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Οποιοδήποτε xperia, είναι απλά λατρεμένο!
platinum Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 επειδη τίποτα δεν ειναι σαν το iphone, γιατι δεν της προτείνεις να της πληρώνεις μέρος του παγιού και να κανει νεα συνδεση σε άλλη εταιρία που σου δίνουν εστω και παλαιοτερα μοντέλα τσάμπα?
geekas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Πριν απο 1,5 μήνα πήρα το Xperia U απο kinitomania στην Αθήνα, στα 170€ για μια φίλη. Απλά το λάτρεψε! Παραγγείλαμε και χρωματιστά καλύμματα για το κάτω μέρος του κινητού ώστε να ταιριάζει και με χρώματα ρούχων/αξεσουάρ! Sent from my iPhone using Insomnia Και εγώ xperia u, κυρίως λόγω των χρωμάτων που αλλάζει
Chrisigia Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 επειδη τίποτα δεν ειναι σαν το iphone, γιατι δεν της προτείνεις να της πληρώνεις μέρος του παγιού και να κανει νεα συνδεση σε άλλη εταιρία που σου δίνουν εστω και παλαιοτερα μοντέλα τσάμπα? Πιστεύεις δηλαδή ότι είναι προτιμότερο ένα παλιό iPhone από ένα καινούριο xperia;
koularasss Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 επειδη τίποτα δεν ειναι σαν το iphone, γιατι δεν της προτείνεις να της πληρώνεις μέρος του παγιού και να κανει νεα συνδεση σε άλλη εταιρία που σου δίνουν εστω και παλαιοτερα μοντέλα τσάμπα? τζαμπας ισ αλαιβ 1
ariannaki85 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 αλαιβ εντ κικιν' ! Γιατί όμως διαφωνείς με το σκεπτικό μου? Που είναι το κακό να της πληρώσει μέρος του παγίου και εμ αυτό τον τρόπο να έχει και καλό τηλέφωνο αλλά και καλο συμβόλαιο??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα