Antwni Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Έχω έναν εκτυπωτή Canon IP4850 που δεν έχει wifi....Μήπως ξέρει κανείς πώς μπορώ να τον κάνω να εκπέμπει ασύρματα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 τσέκαρε γενικώς αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asampson Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 ΔΕΣ και αυτό http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Accessories-Network/Printer-Server/TP-LINK-Wireless-Print-Server-54Mbps-TL-WPS510U.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Με έναν τέτοιο την δουλειά μου δεν την κάνω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asampson Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Φίλε μου άλλο ζήτησες στην αρχή. Αυτό που μας δείχνει τώρα δεν έχει καμία σχέση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Τι κάνει αυτό?? Δεν παίζει δηλαδή ποιο φτηνό από 50 ευρώ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα