Προς το περιεχόμενο

windows 8

megaklhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να κάνω εγκατάσταση τα windows 8 αλλά θέλω να μου πείτε εάν τα βαλλω μετά θα γίνεται να τρέχω τα προγράμματα μου ξανά ή όχι?

Η πάλι τα games μου θα πέζουν?

Τι μου προτίνεται ρε παιδιά να τα βάλω?

Δημοσ.

Ποιο/ποια θέλεις να βάλεις συγκεκριμένα; Να προσέξεις να βάλεις τους αντιστοιχους drivers της καρτας γραφικών για Windows 8.

Δημοσ.

δηλαδη επειδη τωρα εχω τα 7 εαν βαλω τα 8 θα πρεπει να κατσω κια να ψαξω στο internet τους drivers αυτους που εχω αλλα για το 8 ?

γιατι οταν ειχα κανει στα 7 format τους ειχα σε cd τωρα εαν βαλω τα 8 με αυτο το cd δεν θα περνιουνται παλι ?

Δημοσ.

διαφωνώ. Τους drivers της καρτας γραφικών πρέπει να τους περάσεις εσύ. :)

Αν κανει upgrade,θα μπουν κανονικα αυτοι που εχει!

Με clean install,μερικες φορες στους βρησκει αυτοματα και αλλες πρεπει να τους περασεις εσυ!

δηλαδη επειδη τωρα εχω τα 7 εαν βαλω τα 8 θα πρεπει να κατσω κια να ψαξω στο internet τους drivers αυτους που εχω αλλα για το 8 ?

γιατι οταν ειχα κανει στα 7 format τους ειχα σε cd τωρα εαν βαλω τα 8 με αυτο το cd δεν θα περνιουνται παλι ?

Τους κατεβαζεις,απο την κατεσκευαστρια εταιρια του λαπτοπ σου ή της καρτας γραφικων σου(nvidia/amd)!

Δημοσ.

Αν κανει upgrade,θα μπουν κανονικα αυτοι που εχει!

Με clean install,μερικες φορες στους βρησκει αυτοματα και αλλες πρεπει να τους περασεις εσυ!

Σωστός. Μιλούσα για clean install. :)

Δημοσ.

Βάλτα

Τα games φυσικά και θα παίζουν... ;)

Μην το λες...

Τα περισσότερα OK θα παίζουν, σε άλλα όμως θα έχεις προβλήματα τα οποία λύνονται όμως (τα περισσότερα).

Δημοσ.

εγω αυτο θελω να παιζουν τα πιο πολλα βασικα δεν παιζω και διαφορα games πιο πολυ παιζω pro,call of duty,kana san adreas τετοια αλλα απο προγραματα εχω παρα πολλα. :-D

παντως δεν ξερω ακομα ειμαι και λιγο δυστακτικος ισως περιμενο μεχρι τελους του μηνα να δω κιολας τιποτα στο ιντερνετ με τιποτα bugs και τεττοια και θα δουμε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...