megaklhs Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να κάνω εγκατάσταση τα windows 8 αλλά θέλω να μου πείτε εάν τα βαλλω μετά θα γίνεται να τρέχω τα προγράμματα μου ξανά ή όχι? Η πάλι τα games μου θα πέζουν? Τι μου προτίνεται ρε παιδιά να τα βάλω?
z4rx07 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Εξαρτάται ποια θα είναι συμβατά και ποιά όχι.
tolis_01 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Σχεδόν όλα (πιθανότατα εντελώς όλα) θα τρέξουν. Μπορείς να τα τσεκάρεις κι ένα ένα εδώ: https://www.microsoft.com/en-us/windows/compatibility/win8/CompatCenter/Home?Language=en-US
megaklhs Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 σας ευχαριστω ρε παιδια ολους για τις απαντησεις σας 99%θα τα βαλω.
z4rx07 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Ποιο/ποια θέλεις να βάλεις συγκεκριμένα; Να προσέξεις να βάλεις τους αντιστοιχους drivers της καρτας γραφικών για Windows 8.
megaklhs Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 φιλε νομιζω οτι στα windows 8 τους drivers στους βρισκουν αυτοματα.
z4rx07 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 διαφωνώ. Τους drivers της καρτας γραφικών πρέπει να τους περάσεις εσύ.
megaklhs Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 δηλαδη επειδη τωρα εχω τα 7 εαν βαλω τα 8 θα πρεπει να κατσω κια να ψαξω στο internet τους drivers αυτους που εχω αλλα για το 8 ? γιατι οταν ειχα κανει στα 7 format τους ειχα σε cd τωρα εαν βαλω τα 8 με αυτο το cd δεν θα περνιουνται παλι ?
ektor7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 διαφωνώ. Τους drivers της καρτας γραφικών πρέπει να τους περάσεις εσύ. Αν κανει upgrade,θα μπουν κανονικα αυτοι που εχει! Με clean install,μερικες φορες στους βρησκει αυτοματα και αλλες πρεπει να τους περασεις εσυ! δηλαδη επειδη τωρα εχω τα 7 εαν βαλω τα 8 θα πρεπει να κατσω κια να ψαξω στο internet τους drivers αυτους που εχω αλλα για το 8 ? γιατι οταν ειχα κανει στα 7 format τους ειχα σε cd τωρα εαν βαλω τα 8 με αυτο το cd δεν θα περνιουνται παλι ? Τους κατεβαζεις,απο την κατεσκευαστρια εταιρια του λαπτοπ σου ή της καρτας γραφικων σου(nvidia/amd)!
z4rx07 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Αν κανει upgrade,θα μπουν κανονικα αυτοι που εχει! Με clean install,μερικες φορες στους βρησκει αυτοματα και αλλες πρεπει να τους περασεις εσυ! Σωστός. Μιλούσα για clean install.
ektor7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Σωστός. Μιλούσα για clean install. Το καταλαβα,γι'αυτο συμπλειρωσα!
Avatar_GR Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Βάλτα Τα games φυσικά και θα παίζουν... Μην το λες... Τα περισσότερα OK θα παίζουν, σε άλλα όμως θα έχεις προβλήματα τα οποία λύνονται όμως (τα περισσότερα).
megaklhs Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 εγω αυτο θελω να παιζουν τα πιο πολλα βασικα δεν παιζω και διαφορα games πιο πολυ παιζω pro,call of duty,kana san adreas τετοια αλλα απο προγραματα εχω παρα πολλα. παντως δεν ξερω ακομα ειμαι και λιγο δυστακτικος ισως περιμενο μεχρι τελους του μηνα να δω κιολας τιποτα στο ιντερνετ με τιποτα bugs και τεττοια και θα δουμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα