dimiss3 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 θα αφησω μια μερα και μετα θα τους παρω εγω , θα τους πω οτι παω προς wind τους 2 αριθμους μου και μαζι θα παρω αλλους δυο αριθμους vodafone (συνολο 4) και να μου αυξησουν την επιδοτιση , αν οχι θα μηνω οπως ειμαι με αυτο που μου δινουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 θα αφησω μια μερα και μετα θα τους παρω εγω , θα τους πω οτι παω προς wind τους 2 αριθμους μου και μαζι θα παρω αλλους δυο αριθμους vodafone (συνολο 4) και να μου αυξησουν την επιδοτιση , αν οχι θα μηνω οπως ειμαι με αυτο που μου δινουν. Μα να τους πάρεις να τους πεις τι;Το ότι θα πάρεις 2 αριθμούς από αυτούς και θα τους πας στη wind;Μα το ξέρουν ήδη!Οι 2 αριθμοί πλέον δεν είναι στην vodafone είναι στην wind.Τις επόμενες μέρες θα πάψει να λειτουργεί η sim από vodafone και θα πρέπει να βάλεις αυτές της wind. Και να τους πεις τι επίσης;Οι άλλοι 2 είναι στο όνομα σου οι αριθμοί;Ξεκινάς το ποστ με 3 αριθμούς μα στην ουσία με 2,γιατί ο άλλος ανήκει στον αδερφό σου.Τώρα μιλάς για 2 τους δικούς σου και ΑΛΛΟΥΣ 2.Αποφάσισε.Το καλύτερο είναι να πας στο κατάστημα να πάρεις τις sim,να περιμένεις να ολοκληρωθεί η μετάβαση σου στη wind και ύστερα κάνε το παιχνίδι σου με τη wind για να εξασφαλίσεις καλύτερη επιδότηση.Όλα αυτά, όπως είπα και σε πρότερο ποστ μου,να τα κάνεις με ενοποίηση,σε ένα μητρώο, των αριθμών.Και από ότι έχω καταλάβει σε/σας ενδιαφέρει η επιδότηση,μόνο έτσι θα πετύχεις καλύτερα αποτελέσματα.Αλλιώς πάλι εδώ θα είμαστε του χρόνου και θα μιλάς για την χαμηλή επιδότηση της wind.
gs20309 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Μα να τους πάρεις να τους πεις τι;Το ότι θα πάρεις 2 αριθμούς από αυτούς και θα τους πας στη wind;Μα το ξέρουν ήδη!Οι 2 αριθμοί πλέον δεν είναι στην vodafone είναι στην wind.Τις επόμενες μέρες θα πάψει να λειτουργεί η sim από vodafone και θα πρέπει να βάλεις αυτές της wind.Και να τους πεις τι επίσης;Οι άλλοι 2 είναι στο όνομα σου οι αριθμοί;Ξεκινάς το ποστ με 3 αριθμούς μα στην ουσία με 2,γιατί ο άλλος ανήκει στον αδερφό σου.Τώρα μιλάς για 2 τους δικούς σου και ΑΛΛΟΥΣ 2.Αποφάσισε.Το καλύτερο είναι να πας στο κατάστημα να πάρεις τις sim,να περιμένεις να ολοκληρωθεί η μετάβαση σου στη wind και ύστερα κάνε το παιχνίδι σου με τη wind για να εξασφαλίσεις καλύτερη επιδότηση.Όλα αυτά, όπως είπα και σε πρότερο ποστ μου,να τα κάνεις με ενοποίηση,σε ένα μητρώο, των αριθμών.Και από ότι έχω καταλάβει σε/σας ενδιαφέρει η επιδότηση,μόνο έτσι θα πετύχεις καλύτερα αποτελέσματα.Αλλιώς πάλι εδώ θα είμαστε του χρόνου και θα μιλάς για την χαμηλή επιδότηση της wind. Μια σημαντική διόρθωση οι αριθμοί δεν είναι στην wind είναι στη vodafone, μόνο αν πάει ο φίλος στη wind παραλάβει τις κάρτες και υπογράψει το συμβόλαιο τότε θα ενεργοποιηθεί στη wind, εκτός αν τον είχαν βάλει να υπογράψει επιτόπου. το πως θα κινηθεί η vodafone στο να του δώσει καλύτερη επιδότηση είναι καθαρά θέμα της πολιτικής και του badget που έχουν για να δώσουν στο να κρατήσουν τους υφιστάμενους πελάτες τους..αν είναι τυχερός κάτι θα καταφέρει..
dimiss3 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 νταξει για να μην τα πολυμπλεκουμε και ανχωνομαστε , εγω θα κανω ενα τηλ στην vodafone μεθαυριο , δεν εχω να χασω κατι , αν κερδισω καλος αν οχι θα μεινω οπως ειμαι , δεν θα σκασουμε !!! Δεν εχω υπογραψει τιποτα στη wind , στο μιλητο την καναμε την φοριτοτητα στο καταστημα , τιποτε αλλο. Αν με ξαναπαρουν θα τους πω οτι μενω στην εταιρια μου. Ευχαριστω .
dimiss3 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Πηρα τηλεφωνο στην Vodafone και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν απολυτως τιποτα για αυξηση , μονο μα μονο απο το καταστημα που επισκευτικα αν μπορει να κανει κατι παραπανω , τιποτε αλλο !!! θα παω παλι στο καταστημα και οτι παρω. Θα παω και σε εναν Γερμανο να ρωτήσω αν με νεες συνδεσεις δηνουν καποια αξιοπρεπη συσκευη.
Galaxia Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Το κατάστημα δεν πρόκειται να σου δώσει τίποτα παραπάνω. Είναι franchise. Αν όμως ξεκινήσεις τη διαδικασία της φορητότητας θα σε πάρουν τηλέφωνο από τη Vοdafone για προσφορά. Δε νομίζω να σου προσφέρουν συσκευή, αλλά μια βαρβάτη έκπτωση στα πάγια θα σου την κάνουν. Εσύ μπορείς να διεκδικήσεις τη συσκευή που θέλεις κι ότι κάτσει
dimiss3 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 αν εχεις διαβασεις πιο πανω στο θεμα εχω κανει εδω και δυο βδομαδες περιπου αιτηση φορητοτητας στην wind , και πριν κανα δυο μερες με πηραν μονο απο wind οτι ειναι ΟΚ , απο vodafone τιποτα .... ουτε τσιου !!! Γιαυτο τους πηρα εγω.
disqualified Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Πηρα τηλεφωνο στην Vodafone και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν απολυτως τιποτα για αυξηση , μονο μα μονο απο το καταστημα που επισκευτικα αν μπορει να κανει κατι παραπανω , τιποτε αλλο !!!θα παω παλι στο καταστημα και οτι παρω. Θα παω και σε εναν Γερμανο να ρωτήσω αν με νεες συνδεσεις δηνουν καποια αξιοπρεπη συσκευη. Δε νομιζω οτι θα σου δωσουν στο καταστημα κατι. Μονο με αυξηση του χρονου συμβολαιου
Galaxia Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 αν εχεις διαβασεις πιο πανω στο θεμα εχω κανει εδω και δυο βδομαδες περιπου αιτηση φορητοτητας στην wind , και πριν κανα δυο μερες με πηραν μονο απο wind οτι ειναι ΟΚ , απο vodafone τιποτα .... ουτε τσιου !!! Γιαυτο τους πηρα εγω. Ναι, το διάβασα παραπάνω και μου φαίνεται πολύ παράξενο που δεν σε πήραν τηλέφωνο. Σ' εμένα πήραν πολύ νωρίς και έκαναν πολύ καλή προσφορά αλλά εγώ δεν παρέμεινα γιατί είχα στραβώσει με την εταιρεία για άλλους λόγους. Απλά διευκρίνησα πως το κατάστημα δεν πρόκειται να κάνει τίποτε παραπάνω γιατί είναι franchise. Η ίδια η Vodafon θα έπρεπε (αν λειτουργούσε φυσιολογικά) να σε πάρει και να κάνει αντιπροσφορά... Τελικά τι έκανες με αυτή την ιστορία; Επικοινώνησες ποτέ με Vodafon ή πήγες Wind χωρίς πολλά πολλά και τέλος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα