kyriakh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δούλευα κι εγώ παλιά στην voda, και μάλιστα στο τμήμα φωριτότητΑς.Αν θυμάμαι καλά θέλει κανα μήνα, γιατί γίνονται αρκετοί έλεγχοι πριν.Και η επιδότηση που σου έγινε και θα σου γίνει εξαρτάται από το ύψος των λογαριασμών σου, και ναι, μετά την αίτηση φωρ/τας θα σε πάρουν τηλ. απο voda με πολύ καλύτερη προσφορά.Εγώ την wind δεν την έχω και σε πλλή εκτίμηση.Φορτώνει το δίκτυό της με συνδρομητές, και να δούμε αν μπορέι να ανταπεξέλθει... Οι κορυφές είναι cosm + voda, αλλά η εξυπηρέτηση της cosmote = χάααααααλια Να τα κοιτάς όλα
gs20309 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δούλευα κι εγώ παλιά στην voda, και μάλιστα στο τμήμα φωριτότητΑς.Αν θυμάμαι καλά θέλει κανα μήνα, γιατί γίνονται αρκετοί έλεγχοι πριν.Και η επιδότηση που σου έγινε και θα σου γίνει εξαρτάται από το ύψος των λογαριασμών σου, και ναι, μετά την αίτηση φωρ/τας θα σε πάρουν τηλ. απο voda με πολύ καλύτερη προσφορά.Εγώ την wind δεν την έχω και σε πλλή εκτίμηση.Φορτώνει το δίκτυό της με συνδρομητές, και να δούμε αν μπορέι να ανταπεξέλθει... Οι κορυφές είναι cosm + voda, αλλά η εξυπηρέτηση της cosmote = χάααααααλια Να τα κοιτάς όλα όπως το είπες, παλιά... τώρα θέλει μόνο 3 εργάσιμες να πάρει έγκριση η φορητότητα κ πλέον μπορεί να υπογράψει κ επιτόπου τα συμβόλαια και να παραδώσεις κάρτα sim κ ενεργοποιείται με το που πάρει έγκριση κατευθείαν χωρίς να χρειάζεται ο πελάτης να ξαναέρθει στο κατάστημα... καλα τοσο πολυ αργει μια φορητοτητα , παει σχεδον μια βδομαδα που εκανα στην wind και ουτε κιχ , ουτε απο wind ουτε απο vodafone ? κάπου σε ξέχασαν μάλλον στη wind..θες να σου κάνω εγώ μια εικονική από cosmοτε ? να ξεμπερδεύεις?
dimiss3 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δηλαδη ??? τι μπορεις να κανεις ??? τι εννοεις εικονικη φιλε μου ??
nikoskon Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δηλαδη ??? τι μπορεις να κανεις ??? τι εννοεις εικονικη φιλε μου ?? Δεν έχεις καταλάβει πως μιλάς με υπάλληλο της αλυσίδας "Γερμανός"; Διάβασε τα ποστ του μέλους να καταλάβεις. Τουλάχιστον δεν το κρύβει. Σε αντίθεση με άλλα μέλη που διαφημίζουν την Wind πχ αλλά κατά τ' άλλα, δεν έχουν καμία σχέση με την Wind. Κλπ κλπ... Sent from my iPhone using Insomnia 1
Antwni Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί κακό είναι?Δεν κατάλαβα!! Ίσα-Ίσα που ξέρει ένα δυο πράγματα από πρώτο χέρι και βοηθάει τους υπόλοιπους... 1
nikoskon Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί κακό είναι?Δεν κατάλαβα!!Ίσα-Ίσα που ξέρει ένα δυο πράγματα από πρώτο χέρι και βοηθάει τους υπόλοιπους... Αν θεωρείς καλό σε ένα φόρουμ να προωθούνται οι υπηρεσίες μιας εταιρείας τότε ΟΚ. Ειναι προφανές πως δεν αντιλαμβάνεσαι την υποκειμενικότητα της πληροφορίας όταν αυτή ειναι προϊόν διαφήμισης. Ακούς για την δωροεπιταγή -100€ για αγορά κινητού από Γερμανό λες και δεν μπορείς να το πάρεις στα ίδια χρήματα απο άλλους προμηθευτές/καταστήματα/παρόχους. Επίσης προτείνονται συσκευές που δεν ειναι καλύτερες απο αντίστοιχες άλλων καταστημάτων/προμηθευτών. Αν αυτό το θεωρείς βοήθεια για τους συμφορουμίτες, τότε ξανά ΟΚ. Μην επεξηγούμε τα αυτονόητα όμως... Το έχω ξαναπεί, αν θέλει το Insomnia ας δώσει επίσημα βήμα στα καταστήματα μέσω official accs σε ειδικό section του φόρουμ. Καλημέρα και καλές γιορτές! Sent from my iPhone using Insomnia
Antwni Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι πολύ σχετικός... Έχω Nokia N82 απλώς διαβάζω αυτό το section για να ξέρω 1-2 πραγματάκια... Εσύ ξέρεις καλύτερα από εμένα... Καλές γιορτές να έχουμε φίλε μου
gs20309 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Αν θεωρείς καλό σε ένα φόρουμ να προωθούνται οι υπηρεσίες μιας εταιρείας τότε ΟΚ. Ειναι προφανές πως δεν αντιλαμβάνεσαι την υποκειμενικότητα της πληροφορίας όταν αυτή ειναι προϊόν διαφήμισης. Ακούς για την δωροεπιταγή -100€ για αγορά κινητού από Γερμανό λες και δεν μπορείς να το πάρεις στα ίδια χρήματα απο άλλους προμηθευτές/καταστήματα/παρόχους. Επίσης προτείνονται συσκευές που δεν ειναι καλύτερες απο αντίστοιχες άλλων καταστημάτων/προμηθευτών. Αν αυτό το θεωρείς βοήθεια για τους συμφορουμίτες, τότε ξανά ΟΚ. Μην επεξηγούμε τα αυτονόητα όμως... Το έχω ξαναπεί, αν θέλει το Insomnia ας δώσει επίσημα βήμα στα καταστήματα μέσω official accs σε ειδικό section του φόρουμ. Καλημέρα και καλές γιορτές! Sent from my iPhone using Insomnia πάντως εγώ αναφέρω κάποιες προσφορές που κάποιος μπορεί να μην τις έχει δει και να πάει να πάρει την ίδια συσκευή από αλλού και να πληρώσει παραπάνω.. δεν έχω χρόνο να δω σε άλλα καταστήματα κ γενικότερα στην αγορά τι παίζει απλά θεωρώ πως όντως αυτά τα μοντέλα που αναφέρω είναι σε καλή αναλογία τιμής/χαρακτηριστικών.. τώρα αν υπάρχουν καλύτερα σαφώς μπορεί κ να υπάρχουν και γιαυτό πρέπει να λέμε όλοι τη γνώμη μας ώστε να καταλήγουμε στις καλύτερες προσφορές άσχετα των εταιριών.. Αν θεωρείς καλό σε ένα φόρουμ να προωθούνται οι υπηρεσίες μιας εταιρείας τότε ΟΚ. Ειναι προφανές πως δεν αντιλαμβάνεσαι την υποκειμενικότητα της πληροφορίας όταν αυτή ειναι προϊόν διαφήμισης. Ακούς για την δωροεπιταγή -100€ για αγορά κινητού από Γερμανό λες και δεν μπορείς να το πάρεις στα ίδια χρήματα απο άλλους προμηθευτές/καταστήματα/παρόχους. Επίσης προτείνονται συσκευές που δεν ειναι καλύτερες απο αντίστοιχες άλλων καταστημάτων/προμηθευτών. Αν αυτό το θεωρείς βοήθεια για τους συμφορουμίτες, τότε ξανά ΟΚ. Μην επεξηγούμε τα αυτονόητα όμως... Το έχω ξαναπεί, αν θέλει το Insomnia ας δώσει επίσημα βήμα στα καταστήματα μέσω official accs σε ειδικό section του φόρουμ. Καλημέρα και καλές γιορτές! Sent from my iPhone using Insomnia τα έχουμε ξαναπεί δεν είμαι εδώ ούτε για προώθηση ούτε κερδίζω κάτι αν ο φίλος θα πάρει συσκευή στην τελική από το γερμανό ή όχι..το θέμα είναι αν του αρέσει η συγκεκριμένη συσκευή τουλάχιστον να ξέρει τι ακριβώς μπορεί να κερδίσει από το γερμανό τώρα.. ξαναλέω σίγουρα μπορεί να υπάρχουν κ καλύτερες προσφορες σε συσκευές αλλά δεν έχω το χρόνο να το ψάξω απλά παραθέτω αυτά που ξέρω.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί κακό είναι?Δεν κατάλαβα!! Ίσα-Ίσα που ξέρει ένα δυο πράγματα από πρώτο χέρι και βοηθάει τους υπόλοιπους... Επιλεκτική βοήθεια υπάρχει,μηδέ ουσιαστική και συνήθως σε ότι έχει σχέση με bonus που παίρνουν από τους στόχους του μήνα.Γιατί δε λέει για την ιστορία και το φοιτητικό broadband internet,σχετικά με τους στόχους;Και δεν λέω μόνο για τα καταστήματα 'Γερμανός",λέω για όσα καταστήματα πουλάνε προιόντα ΟΤΕ.Αλλά τα αρνητικά δεν τα λέμε. Και δεν είναι μόνο ο ΟΤΕ,όλες οι εταιρίες έτσι κάνουν.Σκέψου μονάχα,πόσες φορές πήγες σε κάποιο κατάστημα να πληρώσεις το κινητό και σε ρώτησαν για mobile internet και ότι μαλακία τους κατεβαίνει από το κεφάλι.Τυχαίο νομίζεις Antwni πως είναι;Το κακό είναι πως βρίσκουν και τα κάνουν.
morby Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Φίλε ειναι πολύ περίεργο που δεν σε έχουν πάρει για την φορητότητα ακόμη ... 1
dimiss3 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 αν δεν με παρουν θα παω να κανω και στην cosmote μια.
gs20309 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Επιλεκτική βοήθεια υπάρχει,μηδέ ουσιαστική και συνήθως σε ότι έχει σχέση με bonus που παίρνουν από τους στόχους του μήνα.Γιατί δε λέει για την ιστορία και το φοιτητικό broadband internet,σχετικά με τους στόχους;Και δεν λέω μόνο για τα καταστήματα 'Γερμανός",λέω για όσα καταστήματα πουλάνε προιόντα ΟΤΕ.Αλλά τα αρνητικά δεν τα λέμε. Και δεν είναι μόνο ο ΟΤΕ,όλες οι εταιρίες έτσι κάνουν.Σκέψου μονάχα,πόσες φορές πήγες σε κάποιο κατάστημα να πληρώσεις το κινητό και σε ρώτησαν για mobile internet και ότι μαλακία τους κατεβαίνει από το κεφάλι.Τυχαίο νομίζεις Antwni πως είναι;Το κακό είναι πως βρίσκουν και τα κάνουν. ειδικά για το φοιτητικό που δεν μέτραγε καν στο στόχο άστο..πονεμένη ιστορία.. το θέμα είναι να ξέρει κανείς να διαχωρίζει τη δουλειά και τους στόχους από το τι πραγματικά συμφέρει τον άλλον.. τότε είναι σωστός επαγγελματίας.. καταλαβαίνετε πάντως άπαντες ελπίζω ότι η εικονική φορητότητα δεν μετράει πουθενά κ σε τίποτα κ είναι απλή εξυπηρέτηση..
Dark_son20 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 πας για στα public για wind και για πάγια άνω των 35ε σε 18μηνο παίρνεις ένα Samsung Galaxy S Advance για τον καθένα
dimiss3 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Mολις πριν 2 λεπτα με πηραν απο wind , μου παν οκ με την φοριτοτητα, εγκριθηκε , να περασω απο το καταστημα wind να παρω τους αριθμους , τους ειπα καλα ισως περασω καποια στιγμη. Για να δω αν με παρει τωρα η Vodafone , λογικα θα παρουν .... ετσι θελω να πηστευω.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Mολις πριν 2 λεπτα με πηραν απο wind , μου παν οκ με την φοριτοτητα, εγκριθηκε , να περασω απο το καταστημα wind να παρω τους αριθμους , τους ειπα καλα ισως περασω καποια στιγμη.Για να δω αν με παρει τωρα η Vodafone , λογικα θα παρουν .... ετσι θελω να πηστευω. Δεν πρόκειται να σε πάρουν,εφόσον ολοκληρώθηκε η φορητότητα.Τηλέφωνο θα σε έπαιρναν όταν θα δέχονταν το αίτημα από την wind για φορητότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα