Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω τρεις αριθμους, δυο στο ονομα μου και αλλον εναν του αδελφου μου .

ειμαι σε voadafone και σημερα ανοιξε επιδοτηση για τους 3 αρθμους αυτους , το συνολο .... απαραδεκτο !!!

Αν παω σε αλλη εταιρια (wind θελω για κανα οικογενιακο φτηνο προγραμμα) και τους 3 αριθμους μου, μπορω να τους χτυπήσω μια βαρβατη επιδοτηση ?

Ξερεις κανεις αν δηνουν? και ας την vodafone να σκουζει!!

Δημοσ.

Από τη Wind δεν ξέρω τί θα πάρεις, αλλά η Voda σχεδόν σίγουρα (για να μην πω εντελώς σίγουρα) θα σου κάνει αντιπροσφορά με πολύ καλύτερο ποσό. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να υποβάλλεις αίτημα φορητότητας στη Wind για να το δούνε στη Voda. Αν πας στη Voda και τους πεις "ξέρετε σκέφτομαι να φύγω" πάλι θα παίξει αύξηση μάλλον, αλλά χωρίς ενεργή αίτηση φορητότητας δεν θα πάρεις το καλύτερο που μπορείς.

• Like 2
Δημοσ.

κατα 90% στην wind θα παω, γιατι ο ενας αριθμος του αδελφου μου θα παει σιγουρα σε wind και σκεφτομαι να τον ακολουθησω και γω με τους αλλους 2 μπας και φτιαξουμε καποιο πακετο οικογενιακο και με τους τρεις αριθμους και πετυχουμε χαμηλοτερα μηνιατικα .

απλα ρωτάω αν υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν κατι στην wind μιας και τρεις αριθμους τους παω.

και για να τα λεμε ολα σημερα που πηγα στην vodafone και για τους τρεις αριθμους συνολο μου δηνουν 120 ευρω (και για τους τρεις !!! αθροισμα !! , και ειναι και 18 μηνες απο την προηγουμενη επιδοτηση)

Δημοσ.

απειλησες τους οτι θα φυγεις και θα συμπαρασυρεις μαζι τρεις αριθμούς και όλο και κατι καλυτερο θα κάνουνε. Παντως ειναι κοροιδια τα 120 ευρω για τρεις συσκευες μαζι. Στην Cosmote μου εδιναν παλια (πριν από την εποχή των Cosmote απεριοριστα) επιδότηση 90 ευρώ για έναν μόνο αριθμό και μετά από 12 μήνες μολις. Σαφως καλυτερα από την voda.

Δημοσ.

και το πιο ωραιο ειναι 120 για 18 μηνες παλι ανανεωση !! :shock: ειπαν αν παω και σε καποια συγκεκριμενη συσκευη μπορει να παει λιιιιιιιγο παραπανω :-( στα 140 με 150 :-D χα !!!

οχι θα φυγω οριστικα απο voda , τα εχω παρει !! ακουω φιλους μου με ενα αριθμo σε wind η cosmote κατι ποσα 150 , 200 ευρω (με εναν αριθμο !!!!!) και οχι μεγαλους λογαριασμους .

Να φιλος μου πριν 2 βδομαδες σε cosmote με χαμηλους λογαριασμους πηρε 200ευρω , εβαλε και 49 ακομη και πηρε το XPERIA U :mad: ,

Δημοσ.

Καλά κάνε εσύ με το καλό την αίτηση φορητότητας, και αν τεκίλα θα φύγεις το συζητάμε, μόλις σου κάνει αντί-προσφορά η voda. Κι άλλοι μας τα'παν, κι εμείς το ίδιο :)

Δημοσ.

Καλά κάνε εσύ με το καλό την αίτηση φορητότητας, και αν τεκίλα θα φύγεις το συζητάμε, μόλις σου κάνει αντί-προσφορά η voda. Κι άλλοι μας τα'παν, κι εμείς το ίδιο :)

γουστάρωω!!!!

• Like 3
Δημοσ.

αυριο θα παω στo καταστημα της wind , για βοηθειστε να μην πιαστω αδιαβαστος.

Ωραια αν ειναι και κανει καμια super προσφορα η vodafone τοτε ΟΚ να μηνω , με τα τωρινα δεδομενα ΟΧΙ !!

οποτε παω wind και τους λεω για φορητοτητα των δυο τριων αριθμων , δηλαδη τι ?? θα μου κανουν επιτοπου νεα συνδεση και θα υπογραψω τιποτα ???? θα με δεσμευσουν σε κατι , οποτε μετα αν μηνω στην vodafone να πληρωνω τιποτε παρανισια στην wind ??

Δημοσ.

Ωραια αν ειναι και κανει καμια super προσφορα η vodafone τοτε ΟΚ να μηνω , με τα τωρινα δεδομενα ΟΧΙ !!

H Vodafone θα την κάνει την σούπερ προσφορά. Το θέμα είναι, εσύ θα πρέπει κάθε χρόνο να την εκβιάζεις με αίτημα φορητότητας σε άλλη εταιρεία για να πάρεις μια αξιοπρεπή επιδότηση ή μήπως θα πρέπει να πας σε μια άλλη με την οποία να συνεννοείσαι εξαρχής; Δε νομίζω να πληρώσεις τίποτε παραπανίσια σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία πάντως. Πας, ρωτάς, συνεννοείσαι και αν δεν σου αρέσουν οι προτάσεις τους τις απορρίπτεις στην τελική.

Δημοσ.

μηλισα με ενα φιλαρακι που ειχε δουλεψει σε vodafone παλια , και μου ειπε να παω να κανω μια αιτηση φορητοτιτας σε wind π.χ. και αμεσως θα με παρουν τηλ απο vodafone να ρωτησουν τι και γιατι φευγω , εκει κατα 99,9 % θα στην αυξησουν την επιδοτηση ΥΠΕΡαρκετα , στο καταστημα της vodafone οι υπαληλος δεν μπορουν να κανουν αυξηση , ειναι οτι τους βγαζει το συστημα απο τα κεντρικα.

και μου ειπες ειναι καλυτερο στο τηλεφωνο οταν μηλησεις με vodafone να μην τους πεις για παραπανω ποσο , αλλα πες οτι θελεις μια συγκεκριμενη συσκευη (στη οποια χρηματικα ειναι ΥΠΕΡοικανοποιημενος) να την παρεις δωρεαν με την ανανεωση των αριθμων σου .

Οποτε παω wind και τους λεω για μια φορητοτητα νεα

Δημοσ.

εκανα φορητοτητα στην wind , αναμενω τωρα την vodafone να δω τι θα μου πει , πηστευω θα με παρουν τηλεφωνο !!

ευχομαι να μου αυξησει αρκετα την επιδοτηση αλλιως αντιο !!

γιατι θα τους πω οτι με τους δυο αριθμους θα παρω μαζι μου και αλλους δυο της vodafone να τους παω ολους πακετο σε wind .

Δημοσ.

Δυστυχώς τώρα το είδα το θέμα.Χρόνια ήμουν σε wind και χρόνια είμαι στην vodafone.Εξαρχής έπρεπε να έχεις οικογενειακό πακέτο με τον αδερφό σου (ένα αριθμό μητρώου δηλαδή)για τους 3 αριθμούς.Η κάθε εταιρία κάνει τεμενάδες για τέτοια κι έτσι θα παζάρευες κάθε χρόνο την επιδότηση.Έπρεπε να πάρεις στην εξυπηρέτηση πελατών εξ αρχής,να ζήταγες αύξηση της επιδότησης για τους 2 αριθμούς σου(για τον αδερφό σου δεν θα πετυχαινες κάτι).Αρχικά θα σου έδιναν ένα 20% επιπλεόν(μέχρι τόσο έχουν δικαίωμα).Αν σε ικανοποιούσε καλώς,αλλιώς θα έκανες ότι τώρα,δηλαδή αίτηση για φορητότητα.

Off topic:Εσύ δεν έχεις 3 αριθμούς αλλά 2.Άρα δεν μπορείς να ισχυρίζεσαι πως έχεις 3 αριθμούς και πως για τους 3 βγήκε επιδότηση 120 ευρώ.Τι λογαριασμούς κάνεις;Ο αδερφός σου τι λογαριασμούς κάνει;

απειλησες τους οτι θα φυγεις και θα συμπαρασυρεις μαζι τρεις αριθμούς και όλο και κατι καλυτερο θα κάνουνε. Παντως ειναι κοροιδια τα 120 ευρω για τρεις συσκευες μαζι. Στην Cosmote μου εδιναν παλια (πριν από την εποχή των Cosmote απεριοριστα) επιδότηση 90 ευρώ για έναν μόνο αριθμό και μετά από 12 μήνες μολις. Σαφως καλυτερα από την voda.

Δεν είναι 3 συσκευές.Πρόκειται για 2 συνδέσεις και 3 αριθμούς.Και όπως είπα και στον topic starter,έπρεπε να είναι σε ένα όνομα,έναν αριθμό μητρώου να έχουν.Κι εσύ που αναφέρεις την cosmote.Ξεχνάμε τις εποχές που δεν έδινε ευρώ παραπάνω για επιδότηση κι ας κωλοχτυπιόσουν,κι ας έλεγες πως φεύγεις;Όταν εσένα η cosmote έδινε 90 ευρώ,στη wind δεν έπεφτα κάτω από τα 120.Η cosmote ποτέ δεν έδινε γερές επιδοτήσεις,ας μη γελιόμαστε.

Δημοσ.

Δυστυχώς τώρα το είδα το θέμα.Χρόνια ήμουν σε wind και χρόνια είμαι στην vodafone.Εξαρχής έπρεπε να έχεις οικογενειακό πακέτο με τον αδερφό σου (ένα αριθμό μητρώου δηλαδή)για τους 3 αριθμούς.Η κάθε εταιρία κάνει τεμενάδες για τέτοια κι έτσι θα παζάρευες κάθε χρόνο την επιδότηση.Έπρεπε να πάρεις στην εξυπηρέτηση πελατών εξ αρχής,να ζήταγες αύξηση της επιδότησης για τους 2 αριθμούς σου(για τον αδερφό σου δεν θα πετυχαινες κάτι).Αρχικά θα σου έδιναν ένα 20% επιπλεόν(μέχρι τόσο έχουν δικαίωμα).Αν σε ικανοποιούσε καλώς,αλλιώς θα έκανες ότι τώρα,δηλαδή αίτηση για φορητότητα.

Off topic:Εσύ δεν έχεις 3 αριθμούς αλλά 2.Άρα δεν μπορείς να ισχυρίζεσαι πως έχεις 3 αριθμούς και πως για τους 3 βγήκε επιδότηση 120 ευρώ.Τι λογαριασμούς κάνεις;Ο αδερφός σου τι λογαριασμούς κάνει?

εκανα την αιτηση φορητοτητας και περιμενω , εχω 2 αριθμους και του αδελφου μου αλλον εναν .

Απλος αλλες φορες που επερνα επιδοτηση στο καταστημα μου προσθετε τις δυο επιδοτησεις (των δυο και του ενος).

τωρα ειπα μου εχουν δωσει 120 και για τους τρεις , μου το εβγαλαν στο καταστημα, λογικα 40 εκαστος καπου κει , οι λογαριασμοι και των τριων πανω κατω ειναι το ιδιο , καπου μεσο ορο στα 35 ευρω.

ααα και τα 120 ευρω μου τα δηνουν απο κλεισιμο 18 μηνου και για 18μηνο ανανεωση !!

την φορητοτητα την εκανα την παρασκευη 7-12 και ακομη δεν με εχουν παρει τηλ ουτε απο wind ουτε απο vodafone.

Δημοσ.

καλα τοσο πολυ αργει μια φορητοτητα , παει σχεδον μια βδομαδα που εκανα στην wind και ουτε κιχ , ουτε απο wind ουτε απο vodafone ? :blink:

Δημοσ.

Η εμπειρία μου σε παρόμοια κατάσταση.

Η Cosmote γενικά είναι σφιχτή με τις επιδοτήσεις τελευταία. Στην κοπέλα μου δίνουν για 18μηνη ανανέωση έκπτωση επί του παγίου 70€. Έλα όμως που έχουν συντριπτικά μεγάλο ποσοστό της αγοράς και συμφέρουν τα απεριόριστα εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...