Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έκανε εντύπωση το σχόλιο για την οθόνη μου μήπως μου διαφεύγει κάτι, γιατί νομίζω ότι έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά (1920X1080) 2ms 23"

Παράγγειλα την ASUS 7770 στα 121e. Και σε κάνα χρόνο κάνω ολική αναβάθμιση.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

X1950gt η παλιά θα την βάλω σε βιτρίνα (απίστευτη ήταν) :-D

• Like 1
Δημοσ.

το παιχνιδι που θες να παιξεις, εχεις μικροτερες απαιτησεις απο FARCRY 3 , BF3, NFS MW2..!!!

μην ανησυχεις. παρε μια καρτα απο αυτες που σου προτειναν τα παιδια, και θα εισαι μια χαρα!!

• Like 1
Δημοσ.

Μου έκανε εντύπωση το σχόλιο για την οθόνη μου μήπως μου διαφεύγει κάτι, γιατί νομίζω ότι έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά (1920X1080) 2ms 23"

Λογικά θ αναφέρεται στην ανάλυση της οθόνης σου.Αν είχες 22" κ ανάλυση 1680Χ1050 θα ήταν πιο εύκολο για το μηχάνημα.

Δημοσ.

η οθονη σου ειναι μια χαρα! την ιδια εχω κι εγω!! απλα η μεγαλες αναλυσεις ζοριζουν τις καρτες γραφικων.

με την 7770 θα εισαι μια χαρα. ομως, αν μπορεις, δοκιμασε να ανεβασεις και τον επεξεργαστη σου λιγο γιατι ο χρονισμος του ειναι πολυ χαμηλος για gaming. αν μπορεις να πας στα 3,0ghz θα δεις μεγαλη διαφορα, ακομα και με την Χ1950...!!!!

Δημοσ.

Ποιο πολύ με νοιάζει αν αξίζει η αναβάθμιση για τον υπολογιστή μου;!

Αλλιώς να αρχίσω να σκέφτομαι ολική αναβάθμιση σιγά σιγά... Απλά ήθελα να αντέξει ένα χρόνο ακόμα με αλλαγή κάρτας γραφικών.

7750 με 7770 θα υπάρξει διαφορά απόδοσης για μένα;

7750 με βλέπω, αλλά έχει πάρα πολλές εκδόσεις, τι προτείνεται;

η οθονη σου ειναι μια χαρα. ειναι παρα πολυ καλη, και ειναι και αυτη που ευθύνεται για την ζήτηση περισσότερων επιδόσεων στα παιχνίδια λογο ανάλυσης.

για αγορα επεξεργαστη κιτα να δεις τι θα κανεις!!!!

μην σε απασχολεί τοσο η καρτα, οποια και να παρεις θα δεις τραγικά μεγάλες διαφορές απο την ( θρυλική Χ1950gt ).

αν και η αγορα ενος ποιο δυνατού επεξεργαστή δεν θα μπορέσει να ανταπεξερθει στις σημερινές απετισεις των παιχνιδιών σύμφωνα με την οθονη σου, παρα ταυτα ομως θα παρατεινεις την ολική αναβάθμιση κανα 1,5 χρονο το πολυ !!!

στο λεω γιατη ημουν με Q9550 και 2Χ2gb ram ddr 2 @1066mhz και επιδη ειχα μεγαλη οθονη σαν την δικη σου αναγκαστικα και τα αλλαξα ολα.

• Like 1
Δημοσ.

Ήρθε σήμερα η ASUS HD7770-DC-1GD5-V2 1GB, την έβαλα πάνω και το μηχάνημα πήρε τα πάνω του, έπαιξα COD BO2 και Ghost Recon future soldier και οι εντυπώσεις είναι παραπάνω θετικές..!

Ευχαριστώ για τις συμβουλές..!

ΥΓ. ΣΚ λιώσιμο δεν πάω πουθενά :-D

• Like 2
Δημοσ.

Ήρθε σήμερα η ASUS HD7770-DC-1GD5-V2 1GB, την έβαλα πάνω και το μηχάνημα πήρε τα πάνω του, έπαιξα COD BO2 και Ghost Recon future soldier και οι εντυπώσεις είναι παραπάνω θετικές..!

Ευχαριστώ για τις συμβουλές..!

ΥΓ. ΣΚ λιώσιμο δεν πάω πουθενά :-D

καλοδούλευτη και απροβλημάτιστη!!!

και κιτα να δωσεις και λιγη ώθηση στο επεξεργαστή με o/c, θα πάρεις και αλλά καρέ !!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...