vaiosgtr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 εχω καποιες ταινιες περασμενες στον υπολογιστη μου αλλα ποιανουν πολυ χωρο με αλλα λογια σε λιγο θα φτασω σε σημειο να μην χωραει ουτε καρφιτσα ... και εκτος απο αυτο ολο το συστημα σερνεται αρα πρεπει να τα μεταφερω καπου αλλου. και εδω θελω την γνωμη σας να αγορασω εναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ? να μειωσω την ανάλυση(αφου σχεδον ολες οι ταινίες ειναι σε 1080p.) και εαν π.χ. τα κανω 720 θα είναι μεγάλη η διαφορά στην ποιότητα ? να τα γραψω σε dvd ???(απο'τι ειδα στην Βικιπαιδεια υπαρχουν dvd 17.08 GB διπλής όψης, διπλής επίστρωσης - αυτά για να τα γραψω και να τα διαβασω χρειάζεται καποια ιδιέταιρη συσκευή ?) ή μπορω να τα γραψω σε bluray αλλα δεν εχω τετοια τεχνολογια και επισης δεν ξερω εαν μπορω να βαλω στον υπολογιστη μου την αντιστοιχη τεχνολογια μα το κυριοτερο προβλημα με ολα ειναι το backup. θεωρειται απαραίτητο? εσεις κρατατε αντιγραφα απο τα αρχεια σας ? ευχαριστω εκ των προτερων
madtaz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Ο εξωτερικός σκληρός είναι η καλύτερη λύση από τα παραπάνω που παραθέτεις. Συμφέρει οικονομικά και μπορει να αρχειοθετείς και να βλέπεις τις ταινίες σου ανα πάσα στιγμή.
z4rx07 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπόν, ας τα πάρουμε ένα ένα και σύμφωνα πάντα με την δική μου γνώμη. Θα προσπαθησω να απαντήσω στα ερωτήματά σου ένα ένα. 1)να αγορασω εναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ? Συχνά η αγορά εξωτερικού είναι η καλύτερη λύση. Έχεις τον εσωτερικό άδειο εντελώς και βάζεις ότι ταινεία θέλεις στον εξωτερικό. 2)να μειωσω την ανάλυση(αφου σχεδον ολες οι ταινίες ειναι σε 1080p.) και εαν π.χ. τα κανω 720 θα είναι μεγάλη η διαφορά στην ποιότητα ? Ναι θα χάσεις σε ποιότητα αρκετά. να τα γραψω σε dvd ???(απο'τι ειδα στην Βικιπαιδεια υπαρχουν dvd 17.08 GB διπλής όψης, διπλής επίστρωσης - αυτά για να τα γραψω και να τα διαβασω χρειάζεται καποια ιδιέταιρη συσκευή ?) ή μπορω να τα γραψω σε bluray αλλα δεν εχω τετοια τεχνολογια και επισης δεν ξερω εαν μπορω να βαλω στον υπολογιστη μου την αντιστοιχη τεχνολογια Για να είναι playable, να μπορούν να παιχτούν δηλαδή θα πρεπει να τα γραψεις σε δισκακι blyray και να αγορασεις συσκευή που να αναπαραγει δισκακια bluray. Ως εκ τουτου γνωμη μου είναι ο εξωτερικός δίσκος, υψηλής χωρητικότητας για να καλύψει τις αναγκες σου σε αποθηκευτικό χώρο. Συμφέρει οικονομικά.
KoreYdro Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 φυσικά και ο εξωτερικός σκληρός είναι η καλύτερη λύση και μάλιστα έχουν πέσει αρκετά οι τιμές τελευταία αλλά εγώ θα σου πρότεινα και κάτι ακόμα μιας και σου αρέσει να έχεις πολλες ταινίες.. γιατί δεν παίρνεις εναν multimedia σκληρό να περάσεις εκεί τις ταινίες σου/μουσική/φωτογραφίες κλπ και να το έχεις μόνιμα συνδεμένο στην τηλεόραση σου και να τα βλέπεις όποτε θέλεις?έχει και δικό του τηλεχειριστήριο όπως για παράδειγμα κάτι τέτοιο --> http://www.tech4guru.gr/index.php?route=product/product&product_id=3099
vaiosgtr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 ok σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα