epicouros Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Εχω ενα PC με Intel Core i3-550 3.2 GHz και μνήμη RAM 4GB και θα ήθελα να του βάλω μια κάρτα γραφικών μιας και μέχρι τώρα δούλευε με την on board βασικά δεν θα ήθελα να ξεπερνάει η τιμή της τα 100-120 ευρώ. Τι έχετε να μου προτείνετε;; Ευχαριστώ
giokou Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Σε αυτή τη τιμή μία είναι η κάρτα κατ' εμέ, μιας και την έχω δει σε pc φίλου και την πήρα κι εγώ. http://www.skroutz.g...irectCU-V2.html Εγγύηση 3 χρόνια και υπερχρονισμένη έκδοση με το DirectCU cooling σύστημα της ASUS. Κι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, διότι από την on board Intel HD Graphics είναι πολύ ανώτερη. * Με οθόνη μέχρι 22 - 23'' και ανάλυση FullHD 1920x1080 είσαι μια χαρά ακόμα και για τα νεότερα παιχνίδια με αξιοπρεπέστατες επιδόσεις για τη τιμή της. Η μόνη μου ένσταση είναι η μνήμη. 8GB είναι πλέον must, ειδικά αν έχεις 64bit λειτουργικό.
epicouros Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 τ οθονη εχεις και τ κανεις με το pc? Το PC ειναι του ξαδέλφου μου και για οθόνη χρησιμοποιεί την τηλεόραση που είναι νομίζω 32".
giokou Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Αφού το δούλευε με τη 32άρα και την onboard κάρτα, θα δει τεράστια διαφορά με την 7770. Τι χρήση όμως κάνει, δε μας είπες ακόμα! Παίζει και παιχνίδια ή όχι κι αν ναι, τα νεότερα ή πιο παλιά? Αν και νομίζω οι περιορισμοί της onboard είναι τεράστιοι για νεότερα πιο απαιτητικά παιχνίδια.
Duck Dodgers Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Και εγώ Asus λέω για τα 3 χρόνια που δίνει!
epicouros Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Αφού το δούλευε με τη 32άρα και την onboard κάρτα, θα δει τεράστια διαφορά με την 7770. Τι χρήση όμως κάνει, δε μας είπες ακόμα! Παίζει και παιχνίδια ή όχι κι αν ναι, τα νεότερα ή πιο παλιά? Αν και νομίζω οι περιορισμοί της onboard είναι τεράστιοι για νεότερα πιο απαιτητικά παιχνίδια. Απο τι εχω καταλάβει παίζει συνήθως παιχνίδια που δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις. Eπαιζε το Black Ops και απο τι θυμάμαι δεν ειχε καποιο πρόβλημα με την on board.
XMorsX Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Στα 120 ευρω η Asus 7770 ειναι η καλυτερη επιλογη που αναφερθηκε παραπανω. Εφόσον παιζει όμως στα 1080p ίσως να ηθελε να δει και μια πιο δυνατη καρτα, καθως η 7770 ειναι καπως λιγη για αυτην την αναλυση στα πιο απαιτητικα παιχνιδια, ειδικα όσον αφορα το multiplayer οπου δεν θελεις να σου πεφτουν τα fps. H παρακατω 7850 με 1GB ειναι πιο καταλληλη: http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=25208&catid=48 8GB RAM δεν ειναι σε καμια περιπτωση must. Καλο θα ηταν να βαλεις αλλα 4GB ιδιας μνημης επειδη ειναι φθηνη και σιγουρα δινουν καποιο παραπανω "αερα" στο συστημα, αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι απαραιτητη. 2
Millennium Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Υπαρχει και προσφορα αυτες τις μερες σε Kingston 8gb 1600.
giokou Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Καλο θα ηταν να βαλεις αλλα 4GB ιδιας μνημης επειδη ειναι φθηνη και σιγουρα δινουν καποιο παραπανω "αερα" στο συστημα, αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι απαραιτητη. Αυτό ακριβώς εννοούσα, αλλά ο γραπτός λόγος μας κάνει κουτσουκέλες ουκ ολίγες φορές!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα