Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το λαμπακι dsl ειναι μονιμως αναμενο ακομα κι οταν δεν εχω ιντερνετ. ποια χαρακτηριστικα ακριβως λες? και επειτα στην καρτα δικτυου που ακριβως να παω? εχει αρκετες επιλογες και δεν ειμαι και τοσο ειδικος...

το λαμπακι dsl ειναι μονιμως αναμενο ακομα κι οταν δεν εχω ιντερνετ. ποια χαρακτηριστικα ακριβως λες? και επειτα στην καρτα δικτυου που ακριβως να παω? εχει αρκετες επιλογες και δεν ειμαι και τοσο ειδικος...

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καταρχην το πιο απλο, οταν δεν εχεις internet, μπορεις να συνδεθεις στη σελιδα του ρουτερ ? Αν μπορεις να συνδεθεις τοτε φταινε αλλα πραματα και οχι ο ρουτερ. Μερικα που μπορω να σκεφτω.Γραμμη, DNS, ιος, προβλημα στην καρτα δικτυου σου, προβληματικο καλωδιο....

Δημοσ.

τωρα εχει κανα 2-3 μερες που συνδεθηκα ασυρματα και οχι με ethernet. στην αρχη νομιζα πηγαινε καλυτερα, αλλα το προβλημα ξαναεμφανιστηκε (δεν φορτωνουν σελιδες) αν και νομιζω με μικροτερη συχνοτητα. υπηρχαν πολλες φορες που οταν δεν εμπαινε σε σελιδες δεν εμπαινε ουτε στο ρουτερ. Η γραμμη απο τις μετρησεις που εχουν κανει απο την WIND αλλα και ο τεχνικος της WIND που ηρθε σπιτι, μου πε οτι η γραμμη ειναι κομπλε. Καλωδια εχω χρησιμοποιήσει 2 διαφορετικα χωρις αποτελεσμα (εξαλλου και το ασυρματο δεν δουλεψε). Ιος δεν νομιζω να ειναι. Τωρα τι να πω, αν φταει η καρτα δικτυου πως μπορω να το διαπιστωσω??? Τελευταια παρατηρηση που εκανα ειναι οτι οταν ανοιγω το μτορεντ να κατεβασω τπτ, δεν ανοιγουν οι σελιδες στο chrome.... παιδες βοηθεια ειμαι σε απογνωση. επισης το τορεντ δεν ξεκιναει να κατεβαινει ποτε...

Δημοσ.

Φιλε μου το μονο Σιγουρο ειναι Οτι Δεν φταιει η γραμμη σου και γενικοτερα η Wind. Δοκίμασε μέσα από το router να κάνεις απ ενεργοποίηση του firewall και του upnp

Δημοσ.

τι κανει ακριβως αυτό το πραμα?

επισης αυτό με το τόρεντ, δεν μπορει και καποιος αλλος θα το εχει συναντήσει...

Δημοσ.

μεσα απο τις επιλογες του ρουτερ βρες και απενεργοποιησε το Upnp

μπορει αυτο να φτιαξει το torrent

για τις αποσυνδεσεις στο ασυρματο μπορει να εχουν και διαφορετικη αιτιολογια απο αυτες με καλωδιο

βαλε channel 11 ή 13 στο wireless

επισης εισαι σιγουρος οτι εχουν μπει σωστα τα user name and passwd για παροχο ?

στο wan network αν πας και επιλεξεις απο το drop down menu αντι για create wan connection βγαζει την επιλογη με τις σωστες ρυθμισεις

ειναι ολα Οκ απο κει ?

Αν τιποτα αλλο δοκιμασε και ενα reset

Δημοσ.

τα στοιχεια στο μενου του ρουτερ ειναι σωστα οερασμενα και το επιβεβαιωσε και ο τεχνικος που ηρθε πριν καιρο σπιτι και μου πε να μην τα ξαναπειραξω. reset στο ρουτερ επισης εχω κανει. τωρα γινετε λιγο παραταση του προβληματος μεχρι τις 6 γεναρη γιατι θα λειπω απο το σπιτι, και εχω κλεισει για να ξαναερθει τεχνικος της wind απο 6 γεναρη και μετα. εντωμεταξυ αν καποιος εχει καμια ιδεα ας την πει...

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλημερα και παλι! καποιοι ισως θυμαστε το προβλημα που ειχα με την νεα VDSL συνδεση. πλεον εχω συνδεθει ασύρματα και το θεμα που υπηρχε με τις σελιδες που έπεφταν εχει διορθωθει. στο σερφαρισμα παει τελεια. ομως πλεον ειμαι λιγο απογοητευμενος απο την ταχυτητα που πιανω στο μτορεντ,. με την adsl 24αρα που ειχα επιανα μεχρι και 2mbps ενω τωρα πιανω το πολύ 1mbps και εχω δει πολλες φορες να πιανω πολυ μεγαλη ταχυτητα στο upload, δηλαδη συχνα ταχυτητα ληψης εχω περιπου 700kbps και ταχυτητα αποστολης 1mbps, προφανως κατι δεν παει καλα, ετσι δεν ειναι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...