Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πως μπορω να τσεκαρω αν οντως φταει το ethernet? γιατι εχω βαλει και αρκετα μακρυ καλωδιο 10 μετρα ειναι...

Δημοσ.

το κατω δεξια εικονιδιο ειναι μονιμως κομπλε (internet access), την ιδια ωρα που για 10 λεπτα συνεχομενα μπορει να μην φορτωνει καμια σελιδα. αυτο πως μπορει να εξηγειται?

Δημοσ.

παρε το λαπτοπ του φιλου σου και συνεδεσε το με ethernet

αν δεν κανει αποσυνδεσεις τοτε δεν φταιει ουτε το ρουτερ ουτε η γραμμη

βαλε στις ιδιοτητες της τοπικης καρφωτα ip - dns και απενεργοποιησε firewall - Antivirus για να το δοκιμασεις

τελος δες και με αλλο ethernet καλωδιο

Δημοσ.

το δοκιμασα και με το λαπτοπ ενος φιλου ενσυρματα και εμφανισε το ιδιο προβλημα. επισης οπως ειπα και παραπανω το δοκιμασα και με ενα τριτο λαπτοπ ασυρματα και δεν το εμφανισε το προβλημα αλλα δεν το ειχα για πολυ ωρα ωστε να τσεκαρω, παντως με το ασυρματο δεν επεφτε το ιντερνετ την ιδια ωρα που το πισι μου ενσυρματα δεν ανοιγε σελιδες. λετε να φταιει η ενσυρματη καλωδίωση?

Δημοσ.

αν χρησιμοποιησες το ιδιο καλωδιο που συνεδεες το pc και στον ελεγχο με το λαπτοπ τοτε ναι υπαρχει η πιθανοτητα να φταιει αυτο

Δημοσ.

λοιπον σημερα ηρθε τεχνικος της wind σπιτι μου και εκανε μετρησεις στο ρουτερ και στη γραμμη και μου πε οτι ολα ειναι κομπλε και εφυγε. δεν ξερει λεει γιατι γινεται αυτό το προβλημα στο ιντερνετ οτι μπορει να φταει διεπαφη υπολογιστη και ρουτερ και να δοκιμασω ειτε να συνδεθω ασυρματα η να βάλω λεει αλλη καρτα δικτυου. πηρα πισω στη wind και τους ειπα αν γινετε να μου στειλουν αλλον τεχνικο και μου οτι αν μου στειλουν και διαπιστωσει τα ιδια με τον προηγουμενο θα τον χρεωθω, πειτε ρε παιδια τι να κανω γιατι εχω τρελαθει ειμαι πολυ κοντα στο να αλλαξω ετερια.

υπαρχει περιπτωση να φταει η καρτα δικτυου η η ενσυρματη καλωδίωση όντως?

Δημοσ.

είπα να δοκιμασω να τρεξω και τον μοζιλα μπας και εφταιγε ο κρομε τπτ , αλλα ακριβως το ιδιο φαινομενο. καθε μισαωρο περιπου πεφτουν οι σελιδες και δεν ανοιγει καμια σελιδα για κανα 5-10 λεπτα. μετα ανοιγουν και παλι τα ιδια μετα απο μιση ώρα. καμια ιδεα?

Δημοσ.

το κατω δεξια εικονιδιο ειναι μονιμως κομπλε (internet access), την ιδια ωρα που για 10 λεπτα συνεχομενα μπορει να μην φορτωνει καμια σελιδα. αυτο πως μπορει να εξηγειται?

βρωμαει dns

βαλε χειροκινητα Ip και για dns βαλε 8.8.8.8 και 8.8.4.4

πρωτα δοκιμασε να περασεις drivers για την καρτα δικτυου

Δημοσ.

πας στην καρτα δικτυου στο tcp ip Και βαζεις Ip και dns.επισης δοκιμασε με αλλο Pc με καλωδιο.αν ολα παιζουν οκ εκει τοτε κατι γινεται με το Pc σου.γιατι δεν κανετε δοκιμες πρινπαρετε τηλ τον Provider.

Δημοσ.

εχω παρει φιλε τον provider και δεν ελυσε το προβλημα μου. εχω δοκιμασει με αλλο πισι με καλωδιο και δεν σουλεψε οπως ειπα παραπανω. στην καρτα δικτου απο πινακα ελεγχου θα παω η απο καπου αλλου?

Δημοσ.

καταρχην μπες και στο ρουτερ και δες τα χαρακτηριστικα της γραμμης.β.σβηνει καποιο λαμπακι οταν δεν εχεις ιντερνετ?

γ.ναι απο τον πινακα ελεγχου μπορεις να πας ειτε και απο το εικονιδιο του δικτυου κατω δεξια στην ωρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...