Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά εδω και αρκετο καιρο αντιμετωπιζω το εξης προβλημα

Έίχα για αρκετο καιρο συνδεση adsl 24αρα της wind και όλα πηγαιναν μια χαρα. αφου με πηραν τηλεφωνο και μου παν διαφορα με επεισαν να το γυρισω σε vdsl συνδεση καθως ειχα καλη γραμμη. ετσι λοιπον μου εστειλαν το router ZTE ZXDSL 931. στο ιντερνετ εμπαινε λοιπον αλλά καθε μιση ωρα περιπου επεφτε η συνδεση και επανερχοταν μετα απο 5 λεπτα περιπου. τους παιρνω τηλεφωνο και μου λενε ότι μπορει να φταιει το μακρυ καλωδιο που ειχα απο τον τοιχο στο ρουτερ. αλλαζω λοιπον τα καλωδια και τραβαω απο το ρουτερ μεγαλο ethernet. τιποτα παλι, ωσπου μετα απο συζητησεις με τους υποαλληλους ανακαλύψαμε ότι το ρουτερ δεν αποθηκευε τα στοιχεια μου (username, password), δηλαδη εμπαινα στις ρυθμισεις του ρουτερ εβαζα τα στοιχεια, και μετα ανα πηγαινα να ξαναμπω δεν είχε αποθεκευτει τιποτα, ήταν ολα default. μου λενε να κανω reset το ρουτερ, το κανω, τιποτα. επειτα μου κανουν αντικατασταση το ρουτερ, ερχετε καινουριο κ το προβλημα παραμενει ακριβως ιδιο (δεν αποθηκευει τα στοιχεια μου). τους πηρα τηλ και κατι μου παν να μου φερουν 3ο ρουτερ το οποιο μου φανηκε αστειο (θεωρω λιγο απιθανο να μου σκασε στα καπακια ελλατωματικο ρουτερ), οποτε ειπα να γραψω εδω μπας και εχει κανεις καμια ιδεα. επισης ο 2ος λογος που γραφω εδω είναι οτι παρατηρησα σημερα που ηρθε ενας φιλος μου με λαπτοπ και συνδεθυκε ασυρματα πηγαινε μια χαρα το ιντερνετ δεν επεφτε ακριβως την ιδια ωρα που ημουν συνδεδεμενος ενσυρματα και σε μενα δεν ανοιγαν οι σελιδες. εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? ευχαριστω για το ενδιαφερον

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις το setup με διαφορετικό browser, το zte που δίνουν στην adsl έχει τέτοια κολλήματα οπότε υποθέτω οτι ισχύουν τα ίδια και στην vdsl.

Δημοσ.

αυτο ξαχασα να το πω, το εχω δοκιμασει σε chrome και internet explorer, μονο σε mozilla δεν το χω κανει

μολις το δοκιμασα και με μοζιλα και τιποτα παλι

Δημοσ.

Ανεβασε στατιστικά της γραμμής σου, γιατί μπορείνα είναι και θέμα γραμμής. Να μην το σηκώνει το VDSL ...

Δημοσ.

θεμα γραμμης δεν ειναι αφου απο την wind με πηρανε και μου παν οτι το σηκωνει και εχουν κανει μετρησεις στην γραμμη μου πολλες φορες και δεν φταιει η γραμμη,

http://imageshack.us/photo/my-images/833/35567697.png/

αυτο ειναι το μενου, αφου βαλω τα στοιχεια μου παταω modify, φορτωνει για 5 δευτερολεπτα και μετα μου ξαναβγαζει την ιδια φορμα συμπληρωμενη σωστα ακριβως οπως ηταν πριν πατησω modify, δηλαδη σαν να περιμενει να πατησω παλι modify (ετσι το αντιλαμβανομαι εγω), δεν βγαζει καποιο μυνημα τυπου 'οκ' κλπ

Δημοσ.

Mε modify όταν κάνει refresh τη σελίδα υποτίθεται οτι τα αποθηκεύει. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις να κάνεις το setup απο άλλο pc, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κολλάει και όπως και εσύ δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι έπεσες στη σειρά σε ελλατωματικά.

Δημοσ.

ναι μπορει ετσι να φαινεται οτι τα αποθηκευει, αλλα αν το κλεισω και ξαναμπω, η κανω refresh μου ξαναβγαζει τα default θαρρεις δεν εχω κανει τιποτα. επισης το εχω δοκιμασει ηδη σε αλλα 2 λαπτοπ και εκει γινονται τα ιδια.

Δημοσ.

Kάντου ένα ευχέλαιο :P

ontopic, τελευταία ιδέα, αυτό το connection name"vdsl internet" στο δίνει έτοιμο σωστά; Φτιάξε ένα δικό σου profile "loki10 internet" πχ και πέρνα ό,τι σου ζητάει manual. mtu, un/pw και αν ζητάει τα vpi/vci=8/35

Δημοσ.

δεν μπορω να κανω κατι αλλο manual εκτος απο το να αλλαξω το ονομα, anyway το αλλαξα και αυτο αλλα παλι δεν γινετε τιποτα

Δημοσ.

ποιο ειναι το dropdown menu? σε αυτη τη φορμα εχει στην αρχη 'create' αλλα όταν το παταω μου βγαζει την ιδια φορμα (αυτη που εκανα και screenshot)

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται username/password η Wind πλέον εδώ και πολύ καιρό! Τα ρούτερ της έρχονται προσεταρισμένα με το γνωστό και κοινό σε όλους "[email protected]" σαν username και δε χρειάζεται να πειράξεις τίποτα. Αν έχεις αποσυνδέσεις, το πρόβλημα είναι στη γραμμή σου και όχι στα στοιχεία εισόδου.

Δημοσ.

Ναι, δε χρειάζεται un για να πάρει ip και qqqqqq να περάσεις θα συνδεθεί, δε σημαίνει όμως οτι το router πρέπει να χάνει τα στοιχεία που περνάς. Επίσης αν διάβασες το 1ο post λέει

ο 2ος λογος που γραφω εδω είναι οτι παρατηρησα σημερα που ηρθε ενας φιλος μου με λαπτοπ και συνδεθυκε ασυρματα πηγαινε μια χαρα το ιντερνετ δεν επεφτε ακριβως την ιδια ωρα που ημουν συνδεδεμενος ενσυρματα και σε μενα δεν ανοιγαν οι σελιδες

άρα γραμμή δεν έιναι γιατί θα του το έιχαν δηλώσει βλάβη και δε θα έψαχνε στα forum.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...