capoelo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 https://hotfile.com/dl/182173345/df16df0/_2013.rar.html Κατεβάστε τη νέα μου εφαρμογή - Ημερολόγιο 2013. Υ.Γ.Σχόλια και κριτικές δεκτά.
zeniath Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Των windows σε πείραζε και έφτιαξες δικό σου;
giorgos147 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Το κατέβασα μόνο και μόνο από περιέργεια για τα.. 250MB του. Καμία χρηστική δυνατότητα, δυστυχώς.
MJBulls23 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 250 MB ημερολογιο???? Και τι το σπουδαιο κανει εκτός απο το προφανες? Κανενας δεν χρειαζεται ημερολογιο αν ξερει προσθεση, αφαιρεση και την προπαιδεια του 7. Σε λιγοτερο απο 4 δευτερολεπτα πχ μπορω να βρω τι ημερα ειναι καθε ημερομηνια του 2012 του 2013 και του 2014. Μετα για το 2015 θελω λιγο παραπανω. 6 δευτερολεπτα. Οποιος ενδιαφερεται μπορω να γραψω τον αλγοριθμο, ειναι πολυ πρακτικος και ΕΥΚΟΛΟΣ. Προϋποθεση να μην ειναι καποιος τελειως χαζος.
capoelo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Το γεγονός ότι ονομάζεται "Ημερολόγιο 2013" σημαίνει ότι κάνει το προφανές.Απλά έχω προσθέσει και κάποιες εκπαιδευτικές πληροφορίες αναφορικά με τη κλασσική ορχήστρα και ένα εορτολόγιο(κλικ στην εκάστοτε ημερομηνία).Είναι απο τις πρώτες μου προσπάθειες με το συγκεκριμένο πρόγραμμα(adobe director).Εννοείται ότι δεν θα είναι και τόσο super-duper αφού ακόμα δεν έχω αποκτήσει πείρα.Ευχαριστώ για τα σχόλια. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2012 από capoelo 1
migf1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ θέλω να σε συγχαρώ φίλε capoelo για την προσπάθεια και να σε ενθαρρύνω και για την συνέχεια. Σε Αγγλικά XP SP3 δεν μου δείχνει όμως τα Ελληνικά fonts, σε Ελληνικά Win 7 δεν έχω δοκιμάσει ακόμα (screen-shots στο spoiler)... 1
capoelo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ migf1 για τα καλά σου λόγια(η συνέχεια δυστηχώς θ'αργήσει γιατί ιανουάριο μπαίνω φαντάρος ). Το πρόγραμμα έχει δημιουργηθεί σε windows 7.Δεν δοκίμασα αν υπάρχει συμβατότητα σε άλλες εκδόσεις windows ή άλλα λειτουργικά(μεγάλη παράλειψη ομολογώ)καθώς και τα δύο μου pc έχουν windows 7(το ένα πρόσφατα αναβαθμίστηκε σε windows 8).Θα λάβω σοβαρά υπόψη την επισήμανση σου σε μελλοντικές μου προσπάθειες.
Star_Light Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Το γεγονός ότι ονομάζεται "Ημερολόγιο 2013" σημαίνει ότι κάνει το προφανές.Απλά έχω προσθέσει και κάποιες εκπαιδευτικές πληροφορίες αναφορικά με τη κλασσική ορχήστρα και ένα εορτολόγιο(κλικ στην εκάστοτε ημερομηνία).Είναι απο τις πρώτες μου προσπάθειες με το συγκεκριμένο πρόγραμμα(adobe director).Εννοείται ότι δεν θα είναι και τόσο super-duper αφού ακόμα δεν έχω αποκτήσει πείρα.Ευχαριστώ για τα σχόλια. Συγχαρητήρια και απο μενα για την προσπάθεια αλλα και το αποτελεσμα καλη συνέχεια απο εδω και περα
bird Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Για το πρόβλημα με τα fonts, δοκίμασε σε επόμενες προσπάθειες να κάνεις embed τη γραμματοσειρά που χρησιμοποιείς ώστε να μην έχεις πρόβλημα με τα ελληνικά... Επειδή δούλευα με το Director (Macromedia τότε) αν θέλεις κάποια βοήθεια ρωτάς...
capoelo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ και για το σχόλιο αλλά και για την προσφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα