Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια υπαρχει καποιος ευκολος και κατανοητος οδηγος για rooting σε htc one x?

Θα ηθελα να του περασω και jelly bean. Eχω βρει καποια αρθρα στο internet, αλλα μου φαινονται βουνο.

Ειμαι τελειως μα τελειως ασχετος με το αντικειμενο. (Rooting)

Ειχα "σπασει" το 3GS μου καθως και το 4αρι μου, πολυ ευκολα, αλλα το rooting με το jailbreak δεν εχει καμια σχεση!!

Ευχαριστω!

Επεξ/σία από NIKOSE
Δημοσ.

Δοκιμασα το toolkit που αναφερεσαι στο πρωτο link. To κιτ για ΗΤC ΟΝΕ Χ. Αλλα την εκανα τελικα την πατατα, δεν μου πετυχε το root και τωρα κανει συνεχεια λουπες στην εκκινηση. Φτιαχνεται?? Να το παω σε κανα Γερμανο αμα ειναι.

Δημοσ.

Ξερει κανεις πως θα μπορεσω να γραψω μια .rom στο κινητο, καθοτιν δεν μπουταρει μεχρι εκει που το βλεπει το pc αλλα loopαρει συνεχως κατα την εκκινηση??

Δημοσ.

Την CWM recovery πρόλαβες να την εγκαταστήσεις; Μπες σε fastboot mode, πάτα recovery και από εκεί βρες το "Mounts & Storage" ή κάπως έτσι τέλος πάντων. Εκεί έχει επιλογή "mount USB" ή κάτι τέτοιο, η οποία θα επιτρέψει στο PC σου να δει το κινητό και θα του βάλεις στην sd μία ROM την οποία θα φλασάρεις στη συνέχεια.

Δημοσ.

Εχω δοκιμασει 3-4 συνδιασμους kernels-roms αλλα εχω το ιδιο προβλημα, loopαρει στο boot. Κατι δεν του αρεσει.

Δημοσ.

Ναι. Σχεδον ολες οι roms που δοκιμασα το ειχαν και σαν επιλογη κατα την εγκατασταση!!

Το πηγα στον Γερμανο τελικα. Ελπιζω να μου το συνεφερουν εκει. Ιδωμεν!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ειχα νεα απο τον Γερμανο τελικα. Μου ζηταει 283 ευρω για αντικατασταση μητρικης πλακετας!!!

Να τρελαθω τελειως τωρα??

Τους ειπα οχι φυσικα. Απλα φοβαμαι μην μου καναν καμια πατατα, μην μου καψαν τιποτα και την πληρωσω εγω!!

Δημοσ.

Έβγαλες τελικά άκρη? Φαντάζομαι οτι στον Γερμανό ούτε καν ασχολήθηκαν με το κινητό..σου λέει θα αλλάξουμε πλακέτα και θα τελειώσει το θέμα! Αν τελικά δεν έχεις ακόμα βρεις άκρη, στείλε μου ένα μήνυμα να σε βοηθήσω μιας και εχτές έκανα όλες τις "διαδικασίες" σε ένα htc one X και τα έχω πρόσφατα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...