norms Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 20 χρόνια που οι πάροχοι χρεώνουν κάτι που δεν τους κοστίζει τίποτα. 1
Meraklis56 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Το "προσιτές" βέβαια ελέγχεται... με την cosmote συνήθως στα reload σου δίνει 500mb δωρεάν για έναν μήνα.Ε,θεωρητικά ξοδεύεις τα 10 ευρώ για την κάρτα,αλλά τουλάχιστον είσαι online όλην την ώρα. Βέβαια αν είσαι και φοιτητής τα MB απλά δεν τελειώνουν (1.349 ΜΒ μέχρι 1/1/13)
silmarien Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Ούτε μέσα στα ΜΜΕ. Sent from my GT-I9100 using Insomnia Εγώ στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχω 3G. Αλλά και στα Μαζικής Μεταφοράς με εξυπηρετεί. Φοιτητική προσφορά. Sent from my iPhone using Insomnia 2
Heatspreader Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Θυμαμαι που η cosmoκαρτα τοτε δεν υποστηριζε sms και ξαφνικα μια μερα ενεργοποιηθηκε. Τι εποχες; Ηταν κατι σαν παιχνιδι... Πλεον τα μηνυματα που λαμβανουμε απο email, Facebook, Forum, instant messaging, κλπ, ειναι 10αδες καθημερινα. Δεν θυμαμαι ωστοσο να ηταν δωρεαν. Καθε αλλο μαλιστα. Μια ψευδαισθηση ηταν. Με ενα γρηγορο τηλεφωνημα μπορουσες και μπορεις να δωσεις και να λαβεις περισσοτερη πληροφορια απο το να στειλεις 10 sms. Τωρα εχεις το internet στην τσεπη σου... Που φτασαμε... Και που θα φτασουμε! Ποσο μου αρεσει η τεχνολογια. 2
nikosgalis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 20 χρόνια που οι πάροχοι χρεώνουν κάτι που δεν τους κοστίζει τίποτα. Αυτό από που προκύπτει; Ξέρεις πώς λειτουργεί το SMS; Τι εξοπλισμός είναι απαραίτητος; Πόσο προσωπικό;
bisbirikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ θυμήθηκα την εποχή που τα SMS ήταν δωρεάν ! Το 95 είχα ένα χοντροκομένο κινητό της Erricson με εξωτερική περιστρεφόμενη ελαστική κεραία. Οθόνη μίας σειράς. Ταλαιπωρία για να στείλω και να διαβάσω μήνυμα αν και τσάμπα. Το sms πέθανε υπάρχουν πακετάκια internet με τα οποία κάνεις την δουλειά σου φθηνότερα χωρίς τους περιορισμούς του sms. Πάντως είναι ντροπή στην καρτοκινητή τηλεφωνία που χωρίς πακέτο sms κρατούν τόσο χρόνια τις χρεώσεις τόσο ψηλά. Στην πράξη δεν τους κοστίζει τίποτα.
xbyte1024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Τονίζει μάλιστα σε συνέντευξή του στο ειδησεογραφικό πρακτορείο του BBC ότι ποτέ δε σκέφτηκε να αποκτήσει δικαιώματα ευρεσιτεχνίας για την ιδέα του Αυτά να βλέπουν κάποιες εταιρίες που παν να βγάλουν από τι μύγα ξίγκι!
SilverCloak Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Ώρα να ψοφήσει η κότα με τα χρυσά αυγά. Και σταματήστε να στέλνετε μηνύματα! Να παίρνετε τηλέφωνο. Δεν φτάνει που κάθομαι και γράφω σε fora, πρέπει να απαντάω και στα sms και IM και άλλα τέτοια. Και άμα θέλετε ασύγχρονη επικοινωνία να στέλνετε mail. Sms sucks! :-P
alfas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ θυμήθηκα την εποχή που τα SMS ήταν δωρεάν ! Ήταν τα SMS δωρεάν... ???
ariannaki85 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Επειδή σε πολλές περιπτώσεις προτιμώ (ή μου είναι πιο... έυκολο ) να στείλω μνμ παρά να πάρω τηλ., έστελνα συνέχεια sms... Με το φθηνό mobile internet τα έχω βέβαια αντικαταστήσει σε μεγάλο βαθμό με μηνύματα στο FB ή μέσω Viber...Τώρα βγήκε και μια online προφορά από τη Wind για 10 GB με 19,90 Ευρώ το μήνα και δώρο mobile wifi που συνδέει μέχρι 6 συσκευές ταυτόχρονα, οπότε έχεις γρήγορο internet παντού, για το τηλέφωνό σου και το λαπτοπ σου, αλλά και των φίλων σου... www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/wind-mobile-broadband/web-offer-by-wind-mobile-broadband Τσεκάρετε το, νομίζω αξίζει τον κόπο...
Haldol Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Σιγά- σιγά, τα SMS θα μπουν στο χρονοντούλαπο. Υπηρεσίες όπως το Viber ή το WhatsApp χρησιμοποιούνται από όλο και πιο πολλούς, ενώ πλέον που τα data pack είναι προσιτά, πάρα πολύς κόσμος είναι μόνιμα συνδεδεμένος στο Facebook από το κινητό του. Η τιμολόγηση για τα SMS πάντως, είναι σκέτη κοροϊδία. Ζητάνε 0,13€ για <1120 bits δεδομένων (μέχρι τόσο μπορεί να είναι ένα SMS).
pigeon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό από που προκύπτει; Ξέρεις πώς λειτουργεί το SMS; Τι εξοπλισμός είναι απαραίτητος; Πόσο προσωπικό; Τι εξοπλισμός, σιγά μη θέλει και το εντερπράιζ! Σαν να λέμε ξέρεις πόσο κοστίζει το irc chat στους παρόχους ενόσω όλοι ανεβοκατεβάζουν torrents. Πες καλύτερα βρήκαν το μήνα που θρέφει τους έντεκα, που τους πληρώνουμε χρυσάφι τα ελάχιστα kb, τόσα χρόνια.. Οσο για το πως δουλεύει: http://computer.hows...ssaging/sms.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα