Sellers Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Να πούμε και σειρές? Γιατί εκεί έχω ρίξει το περισσότερο γέλιο.
tr3quart1sta Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Movies: Tais-toi! Burn After Reading Me, Myself & Irene Four Rooms Big Nothing Series: Seinfeld Friends Family Guy Community Louie 1
Ahigh_forvalue Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 απο σειρες community και φιλαρακια εχω γελασει πολυ..γενικα οι ταινιες ειναι δυσκολο να με κανουν να γελασω poly,το καταφερνουν τa borat-bruno-the dictator και τα pink panther τα παλια με peter sellers
Armored Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Εχω κανει κοιλιακους με τα Naked Gun. Αξεπεραστα. R.I.P στον μεγαλο Leslie Nielsen. Επισης εχω κλα(π)σει με τις κωμωδιες του Μητσου Carrey. Απο προσφατες, ναθινγκ σπεσιαλ. 2
konpat Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Frankenstein junior http://www.imdb.com/title/tt0072431/ από τις καλύτερες.
Athanasios2104 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Εχω κανει κοιλιακους με τα Naked Gun. Αξεπεραστα. R.I.P στον μεγαλο Leslie Nielsen. Μία μίνι-σειρά 6 επεισοδίων (κυκλοφορεί σε dvd), ένα ακόμη διαμαντάκι που μας άφησε ο Nielsen - μη το προσπεράσετε!: Police Squad!
GeorgeVls Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Απορώ πως δεν έγραψε κανείς το Superbad! Η ταινία τα σπάει!
thomasG4 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Εκτός από αυτές που αναφέρθηκαν, μερικές άλλες πολύ καλές είναι τα The Change-Up, Bruce Almighty, TED και Beerfest.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα