Προς το περιεχόμενο

Αγορά δορυφορικής στο Εξωτερικό

takis_koll

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οπως λεέι κ ο τίτλος θέλω να βάλω ελληνικά κανάλια(ζώ εκτός Ελλάδας).Είμαι άσχετος με το αντικείμενο! Ξέρω μόνο ότι χρειάζεται μια κεραία-δέκτης-αποκωδικοποιητης...

Ποιόν δορυφόρο πρέπει να βρω; Είναι δωρεάν; Υπάρχει κάποιο πακέτο; Πχ ΟΤΕ tv ? Για δώστε καμία βοήθεια!! Οτι πληροφορία καλή ειναι!

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορείς να βάλεις Nova ή Otetv(μπήκε και ο Αντέννα πλέον).Ο ΟΤΕ έχει και κάποια περιφερειακά κανάλια επιπλέον.Γειτονικοί δορυφόροι είναι(Hotbird-Nova & Eurobird-Οτε),"παντρεμένοι" κάρτες και οι 2.Τιμές ή προσωπική γνώμη δεν θα σου πω για να μην θεωρηθεί διαφήμιση ή δυσφήμηση,μπορείς να μπεις στα site των 2 εταιριών για να κάνεις την έρευνα αγοράς.Αν καταλήξεις σε αυτή τη λύση(nova ή ote),θα πεις σε κάποιον συγγενή/φίλο να κάνει την "βρώμικη δουλειά".

Eυχαριστω για την απαντηση!Δηλαδη πρεπει να γινει η εγγραφη απο Ελλαδα?Και να παρω την καρτα απο εκει αλλα να την δουλευω εδ??Δεν μπορω απο εδω μεσω ιντερνετ?paypal ή κατι αντιστοιχο?

Eιναι παρανομη η αγορα Ελληνικου πακετου στο εξωτερικο (...πνευματικα δικαιωματα κλπ).

Μονο οπως ειπε ο προηγουμενος γινεται...με Ελληνικη διευθυνση και στοιχεια.

Sites υπάρχουν για να δεις live streaming.Αν κάνεις μια αναζήτηση στο google " live streaming ελληνικα καναλια " θα σου βγάλει πολλές επιλογές.Κουβαλάνε βέβαια τα γνωστά κουσούρια,διαφημίσεις,κολλήματα κλπ.Άλλος τρόπος μέσω internet,έστω και με πληρωμή δεν γνωρίζω,και δε νομίζω να υπάρχει.

Αν επιλέξεις την δορυφορική λήψη θέλεις δορυφορικό πιάτο,αποκωδικοποιητή που στον δίνουν οι πλατφόρμες και χρησιμοποιείς μόνο αυτόν(εξ ου και οι παντρεμένοι δέκτες) και φυσικά τηλεόραση.Επειδή όπως είπε ο yanc μόνο στην Ελληνική Επικράτεια επιτρέπεται(μαλακίες θα έλεγα εγώ,στρουθοκαμηλίζουν και οι 2 πάροχοι),πρέπει να δηλωθεί ως πελάτης κάποιος από Ελλάδα και μια εικονική διεύθυνση(μην ανησυχείς,δεν πρόκειται να σε ελέγξει κανένας!).Θα σου στείλει τον δέκτη κι εσύ πρέπει να φροντίσεις για την εγκατάσταση.

Δεν ξέρω σε ποια χώρα είσαι,αλλά δεν υπάρχει κανένας γνωστός που να έχει nova ή Οτε για να σε βοηθήσει;

Eιμαι Λετονια.Δεν υπαρχει καποιος που να εχει δυστυχως!Δεν ειμαστε κ πολλοι εδω..lol !!! Δηλαδη οταν παω Ελλαδα εκτος απο την συνδεση που θα πρεπει να κανω, πρεπει να κουβαλησω αποκωδικοποιητες και κεραιες?Η μονο αποκωδικοποιητη?

Καταρχήν δεν υπάρχει κεραία,αλλά δορυφορικό πιάτο!Nova 13 μοίρες ανατολικά,OTEtv 9 μοίρες ανατολικά.Παίρνεις τον αποκωδικοποιητή από Ελλάδα και το πιάτο από Λετονία.Μπορείς βέβαια να πάρεις το πιάτο από Ελλάδα,αλλά δε νομίζεις πως είναι μαμακία;Τώρα πόσο μεγάλο ή μικρό το πιάτο πρέπει να είναι το πιάτο,δεν ξέρω να σου πω.Πρέπει να βρεις έναν εκεί που να κάνει εγκαταστάσεις και να στο κάνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...