Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από Intel σε Intel λέω να πάω αφου έχω μεινει ΠΟΛΥ ικανοποιημένος (ο παλιός μου ο 40ρης ο X-25V μασαει σιδερα ακομη) αλλα λεω να αναβαθμιστω και σε επιδοσεις και σε χωρητικοτητα.

Δοκιμασα και αλλες μαρκες και δεν εμεινα ευχαριστημενος (ειδικά kingston), ειναι λες και κατι ξερει η Intel και δε μας το λεει χαχα Αλλωστε νομιζω πρωτοστατησαν σαυτο το χορό των SSD... anyway...

Λεω να "τσιμπησω" τον INTEL 330 SERIES SSDSC2CT120A3K5 120GB SSD μιας και εχουνε ψιλοπεσει οι τιμες (για τον παλιο τον 40ρη μου ειχα δωσει 120 ευρω!!! χαλαλι του βεβαια)

Τωρα τι γινεται όμως, αφενώς θα ήθελα να ακούσω και άλλων γνωμες, ΟΧΙ για αλλες μαρκες αλλα ισως, κατα προτιμηση, τυχον προσωπικο experience στον συγκεκριμενο δισκο (αν και εμπιστευομαι με τυφλα ματια Intel)

KAI! Αν ενδιαφερεται κανεις αλλος για τον ιδιο δισκο, με μαθηματικη ακριβεια, αν μαζευτουμε περισσοτεροι θα χτυπήσουμε καλυτερη τιμή

Οποτε αν τυχον κανεις εδω απο αυτο το φοβερο community τυχαινει να θελει τον ιδιο δισκο, καντε join το buy request μου εδώ: http://gr.galoo.com/....a3k5-120gb-ssd

Ευχαριστω Πολυ a-priori!

Δημοσ.

Αν πρόκειται να τον αγοράσεις καινούριο από κατάστημα δες με λίγα περισσότερα τον 180αρη.

δεν εχεις καθολου αδικο ... απο την αλλη εχω τοσα χρονια 40ρη Intel τον X25-V (φυσικα σε συνεργασια με HDD) και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο... πιο ασπροπροσωπος πεθαινεις χαχα οποτε τα 120 gb μου φαινονται ΤΙΤΑΝΙΑ already! θα το εξετασω παντως! thanx!

Δημοσ.

Τσίμπα τον και αν έχεις τα φράγκα πήγαινε για λίγο παραπάνω. Δεν είναι τυχαίο πως ο δίσκος που έχεις είχε χαμηλότερα specs και ήταν πιο ακριβώς από τον ανταγωνισμό. Στις αγγελίες βλέπεις ότι οι άλλες μάρκες είναι από αντικάσταση λόγω προβλημάτων.

Η Intel κάνει πολλά tests μέχρι να βγει ο δίσκος στο κοινό. Την αξιοπιστία την πληρώνεις!

• Like 1
Δημοσ.

Τσίμπα τον και αν έχεις τα φράγκα πήγαινε για λίγο παραπάνω. Δεν είναι τυχαίο πως ο δίσκος που έχεις είχε χαμηλότερα specs και ήταν πιο ακριβώς από τον ανταγωνισμό. Στις αγγελίες βλέπεις ότι οι άλλες μάρκες είναι από αντικάσταση λόγω προβλημάτων.

Η Intel κάνει πολλά tests μέχρι να βγει ο δίσκος στο κοινό. Την αξιοπιστία την πληρώνεις!

νομιζα οτι ημουνα μονο εγω που εχω παρατηρησει τη ποιοτητα της intel στους SSD... μη σου πω περιμενα και trolling χαχα χαιρομαι χαιρομαι...

θα τον τσιμπησω! περιμενω seller να μου απαντησει (δε ξανααγοραζω στο αρχικο advertised price ποτε...ειδικα οταν αρχισα να μαθαινω τι παιζει με τα stock και τους drop shippers... ~ όσοι ξερουν, ξερουν χεχε)

Δημοσ.

Εγώ πάντως τον έχω ήδη πλέον μπροστά μου (τον 180άρη) στο μπλε του το κουτάκι!!!

τετοια λεγε μας να σκασουμε χαχα δε μπορω να περιμενω αλλο, εφαγα τα νιατα μου με τον 40ρη :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...