Dude Δημοσ. 5 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2003 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα disk key(128ΜΒ) και έχω κάποιες απορίες.Υπάρχει ορατή διαφορά στη διαμεταγωγή δεδομένων ανάμεσα σε USB 2.0 και 1.0 ή είναι απλά κόλπο του μάρκετινγκ.Υποστηρίζεται αυτόματα από το λειτουργικό ή χρειάζεται drivers(έχω Win98).Οταν συνδεθεί στη USB με το PC σε λειτουργία είναι plug and play,το βλέπει αυτόματα ή θέλει επανεκκίνηση του συστήματος.Επειδή το θέλω για να σηκώσω κάτι downloads από το εργαστήριο της σχολής που έχει Win2000 και NT θα το δει το λειτουργικό ή θα χρειάζομαι administrator rights?Oι drivers (αν απαιτούνται) είναι universal(κάνουν για όλα τα disk keys) ή κάθε εταιρία χρειάζεται διαφορετικούς?Συγγνώμη για τις πολλές απορίες.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :wink:
LEFteriz Δημοσ. 5 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2003 Φυσικά και έχει διαφορά στην ταχύτητα... το USB 2.0 το γεμίζει σε χρόνο μηδέν Drivers χρειάζονται μονο στα 98... Στα υπόλοιπα λειτουργικά μολις το τοποθετήσεις αυτόματα το αναγνωρίζουν σαν Removable disk (δε χρειάζεται επανεκκίνηση) Τωρα για το εργαστήριο αναλόγως τι έχει κλειδώσει ο admin.... Αν ειναι κλειδωμένες οι USB, BIOS κλπ δε μπορείς να κάνεις και πολλά παρά να του ζητήσεις να τις ξεκλειδώσει
spiros Δημοσ. 5 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2003 pantws an se endiaferei gia kana panepisthmio, emas estw (ASOEE) den ta exoune kleidwmena.... to bazeis, katebazeis kai teleiwses...
georgeadams Δημοσ. 5 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2003 Αναφέρεις πως στο πανεπιστήμιο τα pc χρησιμοποιούν Win2000 και NT. Με τα Win2000 δεν θα έχεις πρόβλημα, μιας και θα το δουν αμέσως χωρίς να χρειάζονται καν drivers, στα NT όμως ΔΕΝ θα παίξει καθόλου.
Panathachamp Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Που το ξεθαψα 8) .Λοιπον,δεν ειμαι πληροφορικης αρα δεν εχω προσβαση στα εργαστηρια τους,αλλα απο τα υπολοιπα,τα οποια εχουν WIN NT(=No USB) κατεβαζω μια χαρα. Κανενας τροπος να παρω τα αρχεια μου?
GianniSM Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 isws kana zip drive external...logika me afto mporeis...alla fisika oxi se usb alla se serial
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.