marnick13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Γειά σας συμφορουμίτες! Έχω στην κατοχή μου τα Logitech X-540 κοντά 6 χρόνια. Ξαφνικά πριν 15 περίπου μέρες έχασαν την δύναμη τους και έπρεπε να τα βάζω σχεδόν τέρμα την ένταση για να παίζουν σε κανονικά επίπεδα.Άν τα έβαζα τέρμα έπαιζαν όπως παλια.Δηλαδή σαν να είχε μικρύνει η διαδρομή απο τα χαμηλά στα ψηλά. Πριν 2-3 μέρες εκεί που τα είχαν σχεδόν στο τέρμα αλλα ακουγόταν κανονικά ξαφνικά έπαιζαν οπως παλιά αλλα για λίγο.Μετά απο κει ξαφνικά αυξάνεται ο ήχος και μετά πάλι χαμηλώνει πραγμα που τα έχει κάνει δυσλειτουργικά και τα έβαλα στην άκρη και χρησιμοποιώ κατι παλιά που είχα. Να υποθέσω οτι τα ηχεία μας αφησαν;
marnick13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Ναι μόνος του!Και απο κει που είναι νορμάλ σε κουφαίνει...Και σε κινητο και σε λαπτοπ που τα σύνδεσα το ίδιο...Δηλαδή δεν είναι θέμα του υπολογιστή.
N3CR4 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Θα έλεγα να επικοινωνήσεις με την Logitech τηλεφωνικώς να σου πουν τι φταίει και πόσο για επισκευή. Θα δεις αν σε συμφέρει. Είχα πρόβλημα με τα Z-5500 και με εξυπηρέτησαν χωρίς να έχω το παραμικρό παράπονο. Δεν έχω τον αριθμό τους πρόχειρο αλλά με απλό googlαρισμα θα το βρεις.
graphist83 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μάλλον το ποτενσιόμετρο τους εχει χαλάσει. Μολις τα χαμηλώνεις - δυναμώνεις απο εκει κανει σκαμπανεβάσματα?? Αν οχι μπορεί να ειναι η έξοδος του ενισχυτη. Η logitech μιας και ειναι εκτός εγγύησης θα σε γδάρει. Ψαξτο καθώς μιλάμε για 65-70€ σετ.
marnick13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Θα έλεγα να επικοινωνήσεις με την Logitech τηλεφωνικώς να σου πουν τι φταίει και πόσο για επισκευή. Θα δεις αν σε συμφέρει. Είχα πρόβλημα με τα Z-5500 και με εξυπηρέτησαν χωρίς να έχω το παραμικρό παράπονο. Δεν έχω τον αριθμό τους πρόχειρο αλλά με απλό googlαρισμα θα το βρεις. Θα τους τηλεφωνήσω αργότερα και θα σας ενημερώσω. Μάλλον το ποτενσιόμετρο τους εχει χαλάσει. Μολις τα χαμηλώνεις - δυναμώνεις απο εκει κανει σκαμπανεβάσματα?? Αν οχι μπορεί να ειναι η έξοδος του ενισχυτη. Η logitech μιας και ειναι εκτός εγγύησης θα σε γδάρει. Ψαξτο καθώς μιλάμε για 65-70€ σετ. Ναι βασικά παρατήρησα πως όσο και αν τα ψηλώνω αυτα μένουν σε σταθερή ένταση μέχρι να φτάσει σχεδόν στο τέρμα που αλλάζει η ένταση.Οπότε υποθέτω και γω πως αυτό θα είναι. Προς το παρόν (και μάλλον προς το μέλλον) θα βολευτώ με ένα Hi-Fi μικρό παλιό που έιχα και το έχω συνδέσει στο pc και είναι αρκετά τίμιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα