aposporis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Καλημέρα. Έχω μια ABIT AW9D-MAX και θέλω να ρυθμίσω τους ανεμιστήρες να δουλεύουν αυτόματα με βάση τις θερμοκρασίες. Έχει υποδοχές για 8 ανεμιστήρες και μέσα από το BIOS μπορώ να τους ρυθμίσω να δουλεύουν αυτόματα με βάση 6 αισθητήρες πάνω στη μητρική. Οι αισθητήρες της μητρικής έχουν να κάνουν με τον επεξεργαστή, το chipset και άλλους 4 σε διάφορα σημεία που μετράνε γενική θερμοκρασία. Το θέμα μου όμως είναι ότι θέλω 2 ανεμιστήρες να δουλεύουν με βάση τη θερμοκρασία του σκληρού και της κάρτας γραφικών. Η κάρτα είναι fanless και θέλω να της προσθέσω ένα ανεμιστήρα για να βοηθάει. Η Abit δίνει το uguru με το οποίο μπορώ να κάνω αλλαγές στο BIOS μέσα από τα windows. Αλλά δεν υπάρχει κάποια σύνδεση με τη κάρτα γραφικών. Οπότε .. καμιά ιδέα ??????
aposporis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Το δοκίμασα αλλά δε "βλέπει" τη μητρική. Καμιά άλλη ιδέα??
aposporis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Ναι. Ενώ βλέπει τις θερμοκρασίες, δε βλέπει καθόλου τους ανεμιστήρες. Νομίζω ότι απλά δεν υποστηρίζει την Abit και το uguru.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα