Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα!!! λεω σε μερικες μερες να κανω μια συνθεση υπολογιστη και θα βαλω τον συγκεκριμενο επεξεργαστη και την συγκεκριμενη ψυκτρα, θελω καποιος να μου πει μεχρι ποσο μπορει να παει με ασφαλεια το συγκεκριμενο συστημα??? εχει κανεις αυτα τα 2 κομματια?? απο οτι εχω διαβασει σε διαφορα φορουμ τα 5ghz τα εχει ανετα λενε.... :devil:

Δημοσ.

το θεμα εινα οχι που μπορει να φτασει ,αλλα ποσο πρεπει να φτασει για να σου αρκει στις εργασιες σου....δεν θα εχεις κανενα προβλημα με αυτα τα δυο απο την στιγμη που δεν θες να πας σε custom watercooling.

για μενα προσωπικα περα απο το overclocking δεν θα δεις τρανταχτες διαφορες στην λειτουργια του ετσι ωστε να χρειαζεται να θυσιαζεις τοσο ρευμα...

Δημοσ.

δεν εννοω την καταναλωση στην δεη και στα τιμολογια της συγνωμη για την παρανοηση... μιλαω για την καταπονηση τροφοδοτικων μητρικης αν μπορει να λεγετε ετσι για κατι το οποιο τρελη διαφορα δεν θα δει παρα μονο οτι ειναι στο γραφμα των 5ghz

Δημοσ.

Για τα vrm λεει ο sobi και εχει δικιο εν μερη.Αν και οι μητρικες για oc που'ναι σκυλια δεν καταλαβαινουν ειδικα αν εχεις καλη ψυξη.Το θεμα ειναι να βρει καποιος τη σωστη αναλογια ρευματος/υπεργχρονισμου/θερμοκρασιων που θελει για 24/7.

 

Αν κανεις βαριες εργασιες διαφορες παντως θα δεις.Αν ειναι για τη κα*** ενταξει χομπυ ειναι και ο καθενας κανει οτι γουσταρει και προσωπικα το καταλαβαινω.

 

Για τον 8350 και την H100 αν πεσεις σε κομματι,εχεις καταλληλη μητρικη και μνημες και ξερεις απο oc τα 5 γιγα τα χεις και μερικοι εχουν και παραπανω.Παρεπιπτοντως κοιτα και για την H100i αν και απο οτι ειδα υπαρχουν καποια προβληματακια στις πρωτες παρτιδες,παρολαυτα αξιζει να την εχεις υποψην εαν στρωσει.

Δημοσ.

Πάντως το support της Corsair είναι υποδειγματικό, και με 5 έτη εγγύηση δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

 

Το μόνο αρνητικό σε περίπτωση προβλήματος είναι ότι πρέπει να την αποχωριστείς και να βάλεις πάλι τη stock, άρα και να χαλαρώσεις τα ρολόγια.

Δημοσ.

παιδια απλα την εμπειριαμου θα σας πω και δεν το κανω για διαφημιση απλα επιβεβαιωνω τον phanispal

 

αγορασα την Η100 την εβαλα πανω προβληματικη αντλια..ημερα δευτερα. τεταρτη παρελαβε η corsair με ups και παρασκευη ειχα την καινουργια η οποια δουλευει..γενικα ειναι μιλια μακρια σε επιπεδο εξυπηρετησης μετα την αγορα , βεβαια εμενα μου ειχε κατσει και ενα πολυ στραβο σκηνικο παιδευτικα 15 μερες αλλα το αποτελεσμα ηταν συγκλονιστικα καλο υπερ εμου απο αυτη την εταιρεια...

οποτε για μενα πηγαινε καρφι σε μια εκ των δυο.παντως θα πηγαινα στην Η100ι εγω ουτως η αλλως φαινονται να εξαλοιφονται σιγα σιγα τα προβληματα με τα firmware update.

Δημοσ.

Και πού, παλιότερα θύμιζε εκείνο της Logitech, έστελνες φωτό με το πρόβλημα και σου έστελναν καινούριο προϊόν χωρίς να στείλεις την παλιά.

 

Αλλού λέμε!

Δημοσ.

Ειναι γνωστο το after sales της συγκεκριμενης εταιριας και για αυτο αλλωστε παει και μπροστα.Εγω απλα ανεφερα τα προβληματακια της H100i τωρα στις αρχες μην παρω στον λαιμο μου κανεναν γιατι δε θελω γκρινιες και κατεβασμενες μουτσουνες κιολας.. :)

 

Το firmware update ελυσε καποια θεματα με ηχο της αντλιας που το κοιταξα αλλα εχουν και καποια θεματα στο quality control απο οτι φαινεται στο καθαρα hardware κομματι.

 

Κ'εγω στην H100i θα πηγαινα αλλα αφου εβλεπα καποιο καιρο πρωτα τι γινεται με τα προβληματακια.

Δημοσ.

5GHz?

Ελεος... Καταρχην ακουγεται οτι κανουν φασαρια οι Η100. Ψαξε το λιγο.

Οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω, η μαγκια ειναι να δεις που σε συμφερει. Να σταματησεις πριν το σκαλοπατι που θα θες ξαφνικα παραπανω ταση, κατ' επεκταση μεγαλες θερμοκριασιες για λιγα παραπανω MHz.

Εγω παντως για να παω απο 4.6 σε 4.8 πρεπει να εχω 10C παραπανω. Οποτε δεν με συμφερει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...