Antwni Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας!!!Λοιπόν σκέφτομαι στο αυτοκίνητο που έχουμε vw passat 1998 limousine να του βάλω ενα CD player γιατί έχει μόνο για κασέτες...Λοιπόν είμαι άσχετος και δεν ξέρω τίποτα ...Καταρχήν ας ξεκινήσουμε απο τα βασικά!! Πήρα αυτό απο το e-shop το είχε προσφορά στα 68 ευρώ...και τώρα είδα αυτό εδώ ...αξίζει τα 10 ευρώ παραπάνω για να ακυρώσω την παραγγελία?? Συνεχίζουμε πείτε οτι βρήκα cd player μετά θα είναι εύκολο να βγάλω αυτό με την κασέτα και να βάλω το καινούριο?? Αυτά προς το παρών!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 χιλιες φορες αυτο εδω http://www.ihosynthesi.gr/radiocd-mp3-usb/radio-cd-mp3-usb/radio-cd-mp3-usb-kenwood-kdc-3254ury.html και εαν δεν κανω λαθος αυτη η τιμη ειναι με τοποθετηση τουλαχιστον εμενα δεν μου παιρνει εξτρα.. επισης θα χρειαστεις και 1 adaptora.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Έχει τεράστιες διαφορές? Να ακυρώσω δηλαδή την παραγγελία έτσι?? Πες μου λεπτομέρειες γιατί δεν ξέρω τίποτα... Τι ανταπτορα? Θα μπορέσω να το αλλάξω μόνος μου?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Έχει τεράστιες διαφορές? Να ακυρώσω δηλαδή την παραγγελία έτσι?? Πες μου λεπτομέρειες γιατί δεν ξέρω τίποτα... Τι ανταπτορα? Θα μπορέσω να το αλλάξω μόνος μου?? ανταπτορα-φυσα ωστε να γινει η μετατροπη απο το προηγουμενο καλωδιο στο καινουργιο.. απο εκει που θα τους παρεις θα τους ρωτησεις να σου δωσουνε μια φυσα.. εαν παρεις το συγκεκριμενο και πας εκει με το αυτοκινητο σου πες του οτι σε εστειλε ο μηνας με το Mitsubishi lancer 99.. πιστευω δεν θα σου παρει τιμη για τοποθετηση ουτε 10 λεπτα δουλεια δεν ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα.Όταν λύσει το παλιό ράδιο ανέβασε μια φωτό την φύσα που έχει το αμάξι και την φύσα από το r/cd που πήρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 ανταπτορα-φυσα ωστε να γινει η μετατροπη απο το προηγουμενο καλωδιο στο καινουργιο.. απο εκει που θα τους παρεις θα τους ρωτησεις να σου δωσουνε μια φυσα.. εαν παρεις το συγκεκριμενο και πας εκει με το αυτοκινητο σου πες του οτι σε εστειλε ο μηνας με το Mitsubishi lancer 99.. πιστευω δεν θα σου παρει τιμη για τοποθετηση ουτε 10 λεπτα δουλεια δεν ειναι. Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου! Από Ηράκλειο κρήτης είμαι... Μπορώ να τα παραγγείλω online και να κάνω την τοποθέτηση μόνος μου?? Επίσης στείλτε μου ένα link για την φύσα από κάπου να το αγοράσω αν γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 καλο θα ηταν αυτο που θα παρεις να εχει και τηλεκοντρολ! ειχα βρει ενα τηλεκοντρολ απο αυτα που μπαινουν στο τιμονι,και αντεγραφε το μαμισιο και τωρα εχω τηλεχειρισμο απο το τιμονι που βοηθαει πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 καλο θα ηταν αυτο που θα παρεις να εχει και τηλεκοντρολ! ειχα βρει ενα τηλεκοντρολ απο αυτα που μπαινουν στο τιμονι,και αντεγραφε το μαμισιο και τωρα εχω τηλεχειρισμο απο το τιμονι που βοηθαει πολυ Ευχαριστώ για την απάντηση!! Link στον άσχετο? Από τιμή όμως?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου! Από Ηράκλειο κρήτης είμαι... Μπορώ να τα παραγγείλω online και να κάνω την τοποθέτηση μόνος μου?? Επίσης στείλτε μου ένα link για την φύσα από κάπου να το αγοράσω αν γίνεται... παρτον τηλεφωνο και ρωτησε τον τι ακριβως φυσα θες για το μοντελο σου..δεν θυμαμαι απ εξω ποια ακριβως ειναι.. νομιζω κανενα 15-20ευρω πηγαινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) παρτον τηλεφωνο και ρωτησε τον τι ακριβως φυσα θες για το μοντελο σου..δεν θυμαμαι απ εξω ποια ακριβως ειναι.. νομιζω κανενα 15-20ευρω πηγαινει Από το Ηράκλειο είναι?? Ή όταν κάνω την παραγγελία να τον πάρω τηλέφωνο και για την φύσα...? Επίσης δεν μου είπατε θα μπορέσω να το βάλω μόνος μου ή χρειάζεται ειδικός (τίποτα ειδικά κλειδιά κτλπ)?? Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2012 από Antwni Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Επίσης έχω δει και αυτό εδώ με τηλεχειριστήριο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστώ για την απάντηση!! Link στον άσχετο? Από τιμή όμως?? εγω ειχα παρει ενα sony απλο με 85 ευρω πριν 3-4 χρονια και ειχε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 κι εγω θελω guys, αυτο που ειχα μαλλον τα κακαρωσε, μου μεινε πριν απο κολλησε πριν κανα δυο μερες σε αναμενη οθονη κ οτι κι αν πατησω/οσο κι αν το κοπανησω δεν κανει τπτ :S εγω για κανα τετοια ψηνομαι: http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10106742 αλλα υπαρχει περιπτωση να μου το βαλουν οι κωτσοβολαδες; αν οχι, που θα βρω (περιοχη νεα ιωνια/νεο ηρακλειο) να μου περασουν ενα ραδιοφωνι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 παιζει η τοποθετηση να κοστισει περισσοτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 κι εγω θελω guys, αυτο που ειχα μαλλον τα κακαρωσε, μου μεινε πριν απο κολλησε πριν κανα δυο μερες σε αναμενη οθονη κ οτι κι αν πατησω/οσο κι αν το κοπανησω δεν κανει τπτ :S εγω για κανα τετοια ψηνομαι: http://www.kotsovolo...?catid=10106742 αλλα υπαρχει περιπτωση να μου το βαλουν οι κωτσοβολαδες; αν οχι, που θα βρω (περιοχη νεα ιωνια/νεο ηρακλειο) να μου περασουν ενα ραδιοφωνι; γειτονα πηγαινε εδω θα σε βοηθησουνε σε οτι θες εστω και φθηνο.. ειναι στην τατοιου στον θεοφιλο με της εξατμισεις δεξια στο στενο καλες τιμες και στο τοποθετουνε χωρις παραπανω λεφτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα