papajohn87 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Σκεφτομαι να αγοράσω μια all in one υδρόψιξη. Η συγκεκριμένη αξίζει? Θέλω να ψύξω μόνο cpu. Αυτή την στιγμή έχω πάνω μια true black 120 στον Q9400 με overclock από 2,66 στα 3,4 full load θερμοκρασία έχει 68-70 βαθμούς. Με την συγκεκριμενη υδρόψιξη θα δω αισθητη διαφορα ή 4-5 βαθμους μόνο?
sobi1984 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 δεν ξερω για διαφορα ακριβως ποσο θα εχεις αλλα θα εχεις...απο την αλλη ομως αν εχεις χωρο στο κουτι σου προτιμησε την Η100 σε ετοιμες λυσεις υδροψυξης... και πιο οικονομικη ειναι αλλα και για λιγο ειναι πιο αποτελεσματικη σε συγκριτικα με την thermaltake
papajohn87 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 δεν ξερω για διαφορα ακριβως ποσο θα εχεις αλλα θα εχεις...απο την αλλη ομως αν εχεις χωρο στο κουτι σου προτιμησε την Η100 σε ετοιμες λυσεις υδροψυξης... και πιο οικονομικη ειναι αλλα και για λιγο ειναι πιο αποτελεσματικη σε συγκριτικα με την thermaltake Το κουτι μου είναι το haf 932 οπότε έχω πάρα πολύ χώρο
dourios Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Υδρόψιξη μονο custom = καλυτερες επιδοσεις, καλυτερα υλικα κ προιοντα κ πιο ωραια με χιλιαδες συνδιασμους. Εαν θες μονο επιδοσεις αγωρασε μια τουμπανο Ψυχτρα
sobi1984 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Υδρόψιξη μονο custom = καλυτερες επιδοσεις, καλυτερα υλικα κ προιοντα κ πιο ωραια με χιλιαδες συνδιασμους. Εαν θες μονο επιδοσεις αγωρασε μια τουμπανο Ψυχτρα Ξεχνας ομως το θεμα κοστος.... γιατι εδω μιλαμε για 110 ευρω και εσυ το ξεκινας απο τα 240 και πανω... και εγω θεωρω οτι ειναι η καλυτερη λυση αλλα υπαρχουν και διαφορα κριτηρια οπως λεφτα και χρηση του χρηστη περα απο το θεμα ομορφιας.
Millennium Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Αν κοιταξεις για ετοιμη προτιμησε Η100i καλυτερα που'ναι βελτιωμενη H100.
sobi1984 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 +1 @ millenium κοιτα μηπως την εχουν φερει...
papajohn87 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 η Η100 με προβληματιζει που ειναι κλειστού τοίπου. Γι αυτο σκέφτομαι bigwater
Millennium Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) http://www.skroutz.g...CPU-Cooler.html 10euro πανω απο την H100.Εχει καλυτερα fan μαζι, τα corsair SP120L high performance,υποστηριξη για προγραμμα (Corsair Link) για να ελεγχεις θερμοκρασιες/fan rpm και φωτισμο στο waterblock,και υποστηριζει και φλασαρισμα στο firmware.Α και οι σωληνες της ειναι βελτιωμενοι (μεγαλυτεροι και πολυ πιο ευκαμπτοι),και εχει και καλυτερο bracket. Μολις ειδα πως δεν υποστηριζεται το 775 ενω η Η100 το υποστηριζει. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2012 από Millennium
papajohn87 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δηλαδή στη bigwater αργότερα δεν μπορώ να αλάξω και radiator και να βάλω ένα 2πλο για καλύτερη ψύξη? Αν είδα καλα η αντλια που φοραει δίνει 500L/h
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα