Antwni Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Έχω το nintendo DS και κοιμάται 1 χρόνο στο γραφείο μου!! Για προτείνετε μερικά καλά games!! Θα αγοράσω ένα παιχνίδι τα χριστούγεννα... Επίσης αν ξέρετε πώς γίνετε να hackαρω το DS θα με ενδιέφερε επίσης!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
SteelLord Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Έχω το nintendo DS και κοιμάται 1 χρόνο στο γραφείο μου!! Για προτείνετε μερικά καλά games!! Θα αγοράσω ένα παιχνίδι τα χριστούγεννα... Επίσης αν ξέρετε πώς γίνετε να hackαρω το DS θα με ενδιέφερε επίσης!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Ολοκληρο θεμα εχω φτιαξει για τις flashcarts δλδ το να "hackareis" ενα ds δεν το βλεπεις; μπες στο θεμα εκεινω και κανε την ερωτηση σου.. http://www.insomnia....-and-3ds-topic/ κατω στην "υπογραφη" μου εχω μια σελιδα οπου εχω μια αγγελια οπου πωλουνται ds παιχνιδια εαν ενδιαφερεσαι ξερεις...απλα μπες..
Antwni Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Ok θα ρωτήσω εκεί για flashcarts! Για πείτε μου ποιο θεωρείτε καλό παιχνιδάκι για το DS... Τα pokemon είναι καλά?? Θα σε έχω υπόψην φίλε μου Περίπου στα χριστούγεννα θα γίνει η αγορά
SteelLord Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Ok θα ρωτήσω εκεί για flashcarts! Για πείτε μου ποιο θεωρείτε καλό παιχνιδάκι για το DS... Τα pokemon είναι καλά?? Θα σε έχω υπόψην φίλε μου Περίπου στα χριστούγεννα θα γίνει η αγορά 10 ευρω πουλαω ξεχωριστα το καθε ds παιχνιδι... Γένικα εμενα στο ds μου αρεσουν τα rpg παιχνιδια δλδ τα Role playing games..τα pokemon ειναι το πιο κλασσικο παιχνιδι για ds οπου μπορουσες να βρεις αλλα υπαρχουν παρα πολλα ds παιχνιδια και ενδιαφεροντα μην σου πω με καλο story κτλ... τωρα να σου δειχνω το καθε γαμω παιχνιδι εδω θα παρει ωρα..
Antwni Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 10 ευρω πουλαω ξεχωριστα το καθε ds παιχνιδι... Γένικα εμενα στο ds μου αρεσουν τα rpg παιχνιδια δλδ τα Role playing games..τα pokemon ειναι το πιο κλασσικο παιχνιδι για ds οπου μπορουσες να βρεις αλλα υπαρχουν παρα πολλα ds παιχνιδια και ενδιαφεροντα μην σου πω με καλο story κτλ... τωρα να σου δειχνω το καθε γαμω παιχνιδι εδω θα παρει ωρα.. Σε ευχαριστώ για την απαντηση σου... Όχι μην μου το δείξεις απλά βάλει μου 5-6 τίτλους ξερω γω να τα δω στο youtube Έχω παίξει πχ το mario kart και μου άρεσε πολύ....
SteelLord Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Σε ευχαριστώ για την απαντηση σου... Όχι μην μου το δείξεις απλά βάλει μου 5-6 τίτλους ξερω γω να τα δω στο youtube Έχω παίξει πχ το mario kart και μου άρεσε πολύ.... Radiant Historia..Golden sun-Dark dawn, Phoenix wright series, Metroid prime hunter Suikoden Super mario 64 ds The world ends with you Kingdom Hearts 365/5 κτλπα κτλπα... 1
Antwni Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Radiant Historia.. Golden sun-Dark dawn, Phoenix wright series, Metroid prime hunter Suikoden Super mario 64 ds The world ends with you Kingdom Hearts 365/5 κτλπα κτλπα... Οκ θα τα κοιτάξω
SteelLord Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Οκ θα τα κοιτάξω χα! ξεχασα το πιο γαματω horror game για το ds.. τις Dementium 1+2 σειρες...
kostis1996 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 τα παιχνιδια που εχω παιξει γενικα τωρα ειναι κατι με σκυλακια τα οποια μετα απο καιρο τα βαριεσε !!! αλλα αυτα που δεν εχω βαρεθει καθολου ολα αυτα τα χρονια που παιζω με κονσολες τις nintendo ειναι τα pokemon !!! για εμενα ειναι απο τα καλητερα παιχνιδια
SteelLord Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 τα παιχνιδια που εχω παιξει γενικα τωρα ειναι κατι με σκυλακια τα οποια μετα απο καιρο τα βαριεσε !!! αλλα αυτα που δεν εχω βαρεθει καθολου ολα αυτα τα χρονια που παιζω με κονσολες τις nintendo ειναι τα pokemon !!! για εμενα ειναι απο τα καλητερα παιχνιδια υπαρχουν τοσα πολλα παιχνιδια στο ds αλλα αν το ψαξεις μπορεις να βρεις και πολυ γαμω και θα ποροθεις πραγματικα...
SteelLord Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Από εμένα δες ΌΛΑ τα super-mario! εγω ειμαι ενα χρονο μεγαλυτερος σου και βαριεμαι απειρες φορες τα super mario series, γιατι ειναι πανευκολα... αν και να μου πεις γουστα ειναι αυτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα