moredread Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα, Θέλω να περάσω τα Windows 7 όπως είναι απο ένα σκληρό σε έναν ssd (με όλα τα προγράμματα κτλ.) Έχω διαβάσει για το Acronis true Image? Θα κάνω δουλεια μου? Ο αρχικός σκληρός είναι 80 GB και ο νέος 240. ευχαριστώ πολύ.
brandon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Ναι λογικά δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα με το Acronis. Αν θυμάμαι καλά κάνει απο μόνο του και το rezise...
karateka Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Το Acronis είναι εγγύηση. Απλά άφησε το να τελειώσει (μπορεί να σβήσει η οθόνη και να μην ανοίγει) αλλά στο τέλος θα βγάλει μήνυμα Acronis Clone Disk Completed.... Αν μετά δεν bootαρει ο SSD, μπες με ένα DVD ή USB εγκατάστασης και κάνε repair αλλιώς αν βγάζει μπλε οθόνη ενδεχομένως να θέλει να αλλάξεις στο BIOS το SATA από ASCIΙ σε Compatibility.
TheELF Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 να αλλάξεις στο BIOS το SATA από ASCIΙ σε Compatibility. AHCI λέγεται αυτό το πράμα,μπορεί να το έχει και σαν enhanced ή ό,τι αποφάσισε ο κατασκευαστής...
karateka Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Έχεις δίκιο...μπερδεύτηκα με το ASCII code.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα