D3V0M4N Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Θέλω ένα πρόγραμμα να τραβάω HD video απο τον υπολογιστή μου. Τί υπάρχει? *Εκτος απο FRAPS, BANDICAM κ.α μουφες!
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 http://www.koyotesof...n-to-video.html δεν ειμαι σιγουρος αν εχει και hd υπαρχει και το camstudio
vaiosgtr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 χρησιμοποιοω το camstudio και μπορω να το συγουρεψω οτι τραβαει και σε πολυ καλη ανάλυση
TheELF Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 *Εκτος απο FRAPS, BANDICAM κ.α μουφες! Και για να έχουμε καλό ερώτημα,και να μπορέσουμε να σου προτείνουμε κάτι καλύτερο,γιατί τα θεωρείς μούφα,τι θέλεις,περημένεις από ένα καλό.
D3V0M4N Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Και για να έχουμε καλό ερώτημα,και να μπορέσουμε να σου προτείνουμε κάτι καλύτερο,γιατί τα θεωρείς μούφα,τι θέλεις,περημένεις από ένα καλό. Κατα την γνώμη μου είναι μούφες, τώρα καποιος άλλος μπορεί να πιστεύει κατι αλλο!
TheELF Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Κατα την γνώμη μου είναι μούφες, τώρα καποιος άλλος μπορεί να πιστεύει κατι αλλο! Δεν το είπα για κόντρα,αλλά όλα πάνω κάτω τα ίδια κάνουν,ή τραβάνε φουλ ποιότητα οπότε πολλά gb ή κάνουν συμπίεση οπότε μπορεί να βαρύνουν το σύστημα, αν δεν μας πεις ποιο, συγκεκριμένα ,είναι το πρόβλημά σου δεν μπορούμε να προτείνουμε κάτι άλλο.
D3V0M4N Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δεν το είπα για κόντρα,αλλά όλα πάνω κάτω τα ίδια κάνουν,ή τραβάνε φουλ ποιότητα οπότε πολλά gb ή κάνουν συμπίεση οπότε μπορεί να βαρύνουν το σύστημα, αν δεν μας πεις ποιο, συγκεκριμένα ,είναι το πρόβλημά σου δεν μπορούμε να προτείνουμε κάτι άλλο. Ναι, σέβομαι οτι λέτε, απλά εγώ έτσι πιστεύω.
kurkosdr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Οταν εννοεις μουφες εννοεις οτι δεν σε ικανοποιει η ποιοτητα του τελικου βιντεο, ή οτι επιβαρυνουν πολυ το συστημα με αποτελεσμα το παιχνιδι να χανει καρε (να κανει πηδηματακια);
micos000 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Τι ακριβώς θέλεις να καταγράψεις, το desktop ή κανένα παιχνίδι; Αναφέρεσαι στο σύστημα της υπογραφής σου; Για ένα τέτοιο μηχάνημα δύσκολα θα βρεις κάτι που να βγάζει καλή ποιότητα. Το fraps είναι ότι καλύτερο υπάρχει για screen recording παιχνιδιών και χρησιμοποιείται κατά κόρον ακόμα και από επαγγελματίες. Το πρόβλημα είναι ότι γράφει ασυμπίεστο βίντεο οπότε τα gb του δίσκου καταναλώνονται εν ριπή οφθαλμού. Αν θέλεις να καταγράψεις το desktop τότε υπάρχουν πάρα πολλές και αξιόλογες λύσεις αλλά δεν κάνουν για παιχνίδια.
TheELF Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Αναφέρεσαι στο σύστημα της υπογραφής σου; Για ένα τέτοιο μηχάνημα δύσκολα θα βρεις κάτι που να βγάζει καλή ποιότητα. Γιατί ρε συ;;Τι του λείπει;;Μια χαρά Η/Υ, μόνο αποθηκευτικό χώρο χρειάζεται... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα