Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. Το Μάιο που μας πέρασε ανανέωσα το πακέτο τηλέφωνο-ιντερνετ στον ΟΤΕ με ετήσια δέσμευση, Τώρα θέλω να το διακόψω. Θα πληρώσω πέναλτι; Αν ναι ξέρει κανείς πέρίπου πόσο θα είναι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Super Moderators
Δημοσ.

75 euro νομίζω? δεν είμαι 100% σίγουρος όμως...

βασικά δες εδώ και ανάλογα με το πρόγραμμα που είσαι πληρώνεις ανάλογο ποσό

http://oteshop.ote.gr/storefront/template-resources/attachments/attachements/gr/home/connx_adsl/OTE_Double_Play_201205_FAQs.pdf

Δημοσ.

Μπορεί να είναι 95 ή 110.Ανάλογα το πρόγραμμα.

Δημοσ.

Αυτό τον όρο, θα μπορούσε να μου τον εξηγήσει κάποιος;

7. Αν καταργήσω το πρόγραμμα πριν το πέρας του 2μηνου έκδοσης του λογαριασμού ΟΤΕ, θα μου

επιστραφεί το υπόλοιπο του ποσού της διμηνιαίας χρέωσης;

Με την εγγραφή σας σε κάποιο από τα Προγράμματα ΟΤΕ Double Play, προπληρώνετε στον επόμενο

λογαριασμό το πρώτο δίμηνο του προγράμματος, επομένως με την κατάργηση θα επιστραφεί το αναλογούν

ποσό της χρέωσης για το υπόλοιπο διάστημα μέχρι την έκδοση του μεθεπόμενου λογαριασμού. Στην

περίπτωση αυτή, θα χρεωθείτε για τις αστικές και υπεραστικές κλήσεις του παραπάνω διαστήματος με το

βασικό τιμοκατάλογο του ΟΤΕ.

Δημοσ.

τι δεν καταλαβες απο αυτο?επειδη σε χρεωνουν για τον μηνα που εσυ θα εχεις διακοψει πρεπει να στα γυρισουν πισω τα λεφτα οποτε θα σου γυρισουν πισω τα λεφτα για το παγιο του μηνα που σε χρεωσαν μειον τις κλησεις.να το πω και με παραδειγμα

εχουμε δεκεμβρη τωρα.ο λογαριασμος πχ που σου ηρθε στις αρχες δεκεμβρη ειναι για να πληρωσεις ολο τον νοεμβριο και ολο τον δεκεμβριο.οποτε εσυ τον δεκεμβρη τον εχεις πληρωσει ολο.αν διακοψεις ομως σημερα που εχουμε 5 δεκεμβρη πρεπει να σου γυρισουν πισω τα λεφτα για τον υπολοιπο δεκεμβρη που εσυ εχεις προπληρωσει.οποτε στα γυρνανε πισω μειον τις κλησεις που εκανες βεβαια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...