Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια !!δεν βλεπετε καλα;;σας λεω στον υπολογιστη του φιλου μου εχουν μπει!!και προσπαθω να τον βοηθεισω!!για ποιο λογο να λεω ψεματα;;

Τι ασχολείστε ακόμα ολοι ειναι ολοφάνερο οτι μας δουλευει. Δεν ειναι δυνατόν να νομίζει ακόμα οτι εχουν μπει στο pc του.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη το χει παθει φιλος παλια,το ειχα επαναφερει πολυ ανετα,προσφατα το επαθε ενας αλλος φιλος και δεν μπορουσα να κανω τπτ,με την εισοδο στα windows μετα απο 2-3 δευτερολεπτα εμφανιζετε αυτη η σελιδα,ειτε κανονικα ειτε fullscreen και δεν σε αφηνει να κανεις τπτ αλλο,λογικα το εχουν βελτιωσει,αμα εχει windows 7 τραβας ενα φορματ και δεν χανεις κανενα αρχειο,διαφορετικα βαζεις τον σκληρο σε αλλο pc παιρνεις αρχεια και φορματ αμα μιλαμε για xp

εχει 7 και εχω το cd τους,πως κανω φορματ χωρις να χασει αρχεια? γιατι παω απο το upgrade να κανω ξανα εγκατασταση τα 7 αλλα μου λεει να κανω εκκινηση κανονικα τα windows και μετα να βαλω το cd.

Εαν κανω custom(advanced) δεν θα τα χασει λογικα αφου θα κανει ξανα καθαρη εγκατασταση?

Τι ασχολείστε ακόμα ολοι ειναι ολοφάνερο οτι μας δουλευει. Δεν ειναι δυνατόν να νομίζει ακόμα οτι εχουν μπει στο pc του.

εγω φιλε απλα εγραψα στο ιδιο θεμα που ειχε παρομοιο προβλημα για να μην ξεκιναω νεο. Δεν εχει καμια σχεση με τον topic starter...

Δημοσ.

εχει 7 και εχω το cd τους,πως κανω φορματ χωρις να χασει αρχεια? γιατι παω απο το upgrade να κανω ξανα εγκατασταση τα 7 αλλα μου λεει να κανω εκκινηση κανονικα τα windows και μετα να βαλω το cd.

Εαν κανω custom(advanced) δεν θα τα χασει λογικα αφου θα κανει ξανα καθαρη εγκατασταση?

εγω φιλε απλα εγραψα στο ιδιο θεμα που ειχε παρομοιο προβλημα για να μην ξεκιναω νεο. Δεν εχει καμια σχεση με τον topic starter...

Οχι δεν χανεις τπτ στο advanced,μετα την εγκατασταση θα μπουν ΟΛΑ τα παλια σου αρχεια σε ενα φακελο που θα λεγεται windows old στην αρχη της διαδρομης του σκληρου,100%

Δημοσ.

ρε φιλε απο την στιγμη που δεν εχεις συνδεση στο διαδυκτιο δεν γινεται να ειναι μεσα στον υπολογιστη σου, αν νομιζεις οτι ειναι μεσα στον υπολογιστη σου κλεισε το ρουτερ και κανε ολη την buzzna offline απλα ειναι τα πραγματα..

Οχι δεν χανεις τπτ στο advanced,μετα την εγκατασταση θα μπουν ΟΛΑ τα παλια σου αρχεια σε ενα φακελο που θα λεγεται windows old στην αρχη της διαδρομης του σκληρου,100%

ισχυει

Δημοσ.

Ο ιος ομως θα υπαρχει και παλι στον φακελο αυτο. Εαν τον ανοιξει, δε θα ξαναμολυνθει;

Αλλα τουλαχιστον θα μπορει να κανει ενα scan της προκοπης ετσι.

Δημοσ.

λοιπόν, έχουμε και λέμε

1 - μεγάλο άγχος

2 - ιός απο τσοντοσάιτ

3 - ιός που σε βγάζει φωτό και την μεγενθύνει

Βρέ μπάς και τον έβγαλε φωτό με το καναρίνι στο χέρι??? :-D :-D :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ο ιος ομως θα υπαρχει και παλι στον φακελο αυτο. Εαν τον ανοιξει, δε θα ξαναμολυνθει;

Αλλα τουλαχιστον θα μπορει να κανει ενα scan της προκοπης ετσι.

Δεν θυμαμαι ακριβως πως ηταν ο υιος αν δεν κανω λαθος εμφανιζεται ενα exe στην επιφανεια εργασια που τρεχει αυτοματα,στην ουσια μπαινει στηνr registry να τρεχει αυτοματα με την εκκινηση τον windows αλλα απο την στιγμη που υπαρχει νεα εγκατασταση παυει να ισχυει αυτο,εκτος αμα βρει ο ιδιος το αρχειο μεσα στα παλια και το ανοιξει το οποιο δεν ειναι λογικο αλλα και διολου απιθανο,απλα παιρνει προσεκτικα αυτα που χρειαζεται και σβηνει ολα τα υπολοιπα στον φακελο old,δεν ειναι δα και τοσο φοβερος υιος

Δημοσ.

Και σιγουρα τετοιο ιο δε προκειται να κολλησει καποιος που χρησιμοποιει firefox,chrome + adblock..

Δημοσ.

Και σιγουρα τετοιο ιο δε προκειται να κολλησει καποιος που χρησιμοποιει firefox,chrome + adblock..

Εγώ που είμαι λίγο πιο paranoid βάζω και το noscript στη λίστα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...