Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν αυτό το πράμα όπως θες πες το, χτυπά με εκθετικό ρυθμό. Έχω επαναφέρει 4 pc και όλοι ή από τσόντα ή από κρακ την πάτησαν. Μη φοβάσαι κάμερες, διώξεις FBI, Mossad και με ο,τι σε απειλήσουν.

Η ΛΥΣΗ

Δεν έχεις παρά να μπεις σε safe mode με network και καλώδιο, wifi δεν παίζει. Εγκαθιστάς και τρέχεις το Norton360. Reboot και όλα όπως πριν.

Μετά πας αγοράζεις το Norton360 και ξεγνοιάζει το κεφάλι σου.

Υγ. Μην ακούσω το ανεκδιήγητο και που να βρω τα 60 ευρώπουλα! Για καφέδες και τσιγάρα όλοι έχουμε για προστασία του pc μας ΜΠΑ.

Γιατί να αγοράσει το norton360 ενώ αναγνωρίζει τον ιο και το Malwarebytes; :P

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που θέλει να σου πει, είναι, γιατί ενώ με δωρεάν εργαλεία κάνει τη δουλειά του άνετα και απλά να είναι προσεκτικός στο μέλλον, πρέπει ντε και καλά να αγοράσει κάτι;

Για τους υπόλοιπους που αναρωτιούνται για τη φωτό, διαβάστε το #15...

• Like 1
Δημοσ.

Αποκλείεται να την είχε στο pc του ο ίδιος και το virus να την χρησιμοποίησε;

Η αυτό έγινε από καμία φωτογραφία MSN, windows live, windows, skype,facebook κτλ κτλ η τον πήρε φωτογραφία μέσω της webcam και την ανέβασε.

-Ότι από τα δύο και να έγινε πάντως αν δεν ασχολείσαι και πολύ με pc και δεν σου έχει ξανατύχει Ιός ΨΑΡΩΝΕΙΣ άσχημα!

Δημοσ.

γιατι το malwarebytes δν ειναι antivirus.

Επειδή ο σκοπός του topic είναι να αφαιρέσει τον εν λόγω ιο. Το οποίο μπορεί να γίνει και τσάμπα. Εξάλλου, το "ποιο antivirus να εγκαταστήσω;" είναι άλλη και μεγάλη κουβέντα.

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια !!δεν βλεπετε καλα;;σας λεω στον υπολογιστη του φιλου μου εχουν μπει!!και προσπαθω να τον βοηθεισω!!για ποιο λογο να λεω ψεματα;;

Δημοσ.

ρε παιδια !!δεν βλεπετε καλα;;σας λεω στον υπολογιστη του φιλου μου εχουν μπει!!και προσπαθω να τον βοηθεισω!!για ποιο λογο να λεω ψεματα;;

Έχεις δίκιο. Παρασυρθήκαμε λίγο και ελπίζουμε να μας συγχωρέσεις (άμα δεις σε πολλά θέματα το κάνουμε αυτό). Από εκεί και πέρα, μιας και όπως λες χακάρανε το pc του φίλου σου, και εμείς δεν μπορούμε να τα ξέρουμε όλα, μπορείς να ρωτήσεις Source.png Πηγή: εδώ που είναι χακεράδες (κι εγώ αυτό διαβάζω) μπας και σου πουν κανέναν τρόπο για να δεις τι θα κάνεις με το pc και να μην το ξαναχακάρουν.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι ούτε και εγώ ξέρω τοτε...

Ρώτα τους anonymous αν είναι....είναι πιο φιλικοί...

• Like 1
Δημοσ.

συγχωρεστε με αν γραφω σε λαθος μερος αλλα εχω προβλημα!!λοιπον το προβλημα εγινε στον υπολογιστη ενος φιλου μου!!ανοιξε ενα εμαιλ και καλα απο την διοξη το οποιο ελεγε να μας πληρωσετε μεσα σε 48 ωρες 100 ευρω για να ξεκλειδωσουμε τον υπολογιστη σας!!μολις ανοιγει τον υπολογιστη του εχει αντιστροφο χρωνο απο τις 48 ωρες και λεει πληρωστε μας για να το ξεκλειδωσουμε!!και απο επανω διχνει το προσωπο του σε φωτογραφια!!σας παρακαλω πολυ βοηθειστε με!!ο φιλος μου δεν θελει να χασει τα αρχεια που εχει μεσα!!δλδ δεν πολυ γουσταρει το φορματ!!τι να κανω;

κανε μια επαναφορα συστηματος και καθαρισες!
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τα εχω γραψει και στο αλλο θεμα το ''http://www.insomnia.gr/topic/439628-%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B4%CE%AF%CF%89%CE%BE%CE%B7/page-18'' το γραφω και εδω μηπως το δει κανεις...

Λοιπον και εδω μια απο τα ιδια,φιλαρακι που απο τις 12 μου εφερε το λαπτοπ του το παλευα μεχρι τωρα και πλεον εχω απογοητευτει δεν ξερω τι να κανω...

Αν μπορει καποιος να βοηθησει :fear:  εχω κανει τα παντα,δεν με αφηνει να μπω ουτε σε safe mode πανω απο 10 δευτερολεπτα παρα μονο οταν δωσω την εντολη regedit αλλα δεν σκαμπαζω να κανω και παρα πολλα...

Δοκιμασα και με Kaspersky Rescue Disk που ανεφερε και ο φιλος και μαλιστα με δυο φορες ολοκληρωτικο σκαναρισμα και παλι τιποτα οπως και με system restore κτλ...

σε windows 7 ultimate ειναι ο φιλος...

Δημοσ.

βγαζεις τον σκληρο δισκο απο τον υπολογιστη, και τον βαρας στον τοιχο μεχρι να σπασει τελιωτικα..

μετα πας αγοραζεις εναν ssd, τον βαζεις, κατεβαζεις και ενα anti virus, φτιαχνεις καινουργιο e-mail στο gmail και αν θελει ο φιλος σου να βλεπει τσοντoσαιτ να μπαινει στα γνωστα 

πως γινεται να μην σε αφηνει να μπεις safe mode?

Δημοσ.

καλα κρασια δηλαδη...

το θεμα ειναι οτι του εχω πει σε ποια να μπαινει και του εχω βαλει av κτλ αλλα μαλλον δεν με ακουσε και την πατησε,οχι παντως απο mail..

με αφηνει να μπω safe mode,λαθος διατυπωση δικη μου αλλα μολις τρεξω ενα οποιδηποτε .exe ξαναπεταει την μαλακια...

εχω μπει και σαν admin και τιποτα,με system restore τιποτα,με disable απο msconfig που το βρισκω στα startup παλι τιποτα!

Δημοσ.

Επειδη το χει παθει φιλος παλια,το ειχα επαναφερει πολυ ανετα,προσφατα το επαθε ενας αλλος φιλος και δεν μπορουσα να κανω τπτ,με την εισοδο στα windows μετα απο 2-3 δευτερολεπτα εμφανιζετε αυτη η σελιδα,ειτε κανονικα ειτε fullscreen και δεν σε αφηνει να κανεις τπτ αλλο,λογικα το εχουν βελτιωσει,αμα εχει windows 7 τραβας ενα φορματ και δεν χανεις κανενα αρχειο,διαφορετικα βαζεις τον σκληρο σε αλλο pc παιρνεις αρχεια και φορματ αμα μιλαμε για xp

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...