idomeneas26 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Εχω το συγκεκριμένο laptop το οποίο εδω και λίγο καιρο το ανοίγω και μετα απο 5 λέπτα περίπου η και λιγότερο σβήνει μόνο του κάνοντας και ένα στιγμιαίο βραχυκύκλωμα στο τροφοδοτικό . Οταν στην συνέχεια παταω το κουμπι να ανοιξει ξανακλεινει σχεδον αμέσως η μετα απο 1 λεπτο. Επίσης την στιγμη που κλείνει ακούγεται ενα θορυβος "τακ" σαν ηχος ρελε. Τον ανοιξα και καθάρισα το ανεμιστηράκι και την ψυκτρα αλλα το πρόβλημα παραμένει οπως και με άλλο τροφοδοτικο κάνει το ίδιο.
Antwni Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Θερμοκρασίες έχεις ελέγξει?? Πάστα άλλαξες? Αν έχει pad πάνω βάζεις pad αν είχε πάστα βάζεις πάστα... Δοκίμασες με μπαταρία??
alex39t Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 κατω απο τον επεξεργαστη εχει εναν πυκνωτη nec αυτος δημιουργει το προβλημα
idomeneas26 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Θερμοκρασίες έχεις ελέγξει??Πάστα άλλαξες? Αν έχει pad πάνω βάζεις pad αν είχε πάστα βάζεις πάστα... Δοκίμασες με μπαταρία?? Δεν ειναι απο θερμοκρασια γιατι καποιες φορες μου το κανει και μετα απο μερικα δευτερολεπτα που θα τον ανοιξω.Δυστηχως η μπαταρια του ειναι χαλασμενη και τον δουλευω μονο απο τροφοδοτικο. κατω απο τον επεξεργαστη εχει εναν πυκνωτη nec αυτος δημιουργει το προβλημα Και εγω τον πυκνωτη υποψιαζομαι αλλα δεν εχω τα καταλληλα εργαλεια για να τον αλλαξω.
Antwni Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δες αν είναι φουσκωμένοι οι πυκνωτές να τους αλλάξεις (ή σε τεχνικό ή εσύ για να σου βγεί πιο φτηνά) Επίσης αν δεν είναι κανένας πυκνωτής τότε υποψιάζομαι το jack της μητρικής...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα