We LOVE Vaggeis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά καλησπέρα. Έχω modem router του ΟΤΕ στο ισόγειο του σπιτιού μου και το δωμάτιο με το γραφείο μου είναι στον 2ο. Εκεί δεν έχω καθόλου σήμα και θέλω να βάλω ένα Acces Point ώστε να έχω σήμα. Έχω δει ένα AP της TP-Link συγκριμένα Site: αυτό . Τώρα οι απορίες μου: 1) θα μπορώ να συνδέομαι χωρίς να είναι συνδεδεμένο με ethernet καλώδιο το modem/router με το Ap 2) θα μπορώ να συνδέομαι χωρίς να είναι συνδεδεμένο με ethernet καλώδιο το Ap με το PC 3) πως γίνεται configure οι ρυθμίσεις στο AP. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
kemosabe Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δεν νομίζω να κάνεις τίποτα με αυτό. Καλύτερα κοίτα κάτι σε powerline.
taslikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά καλησπέρα.Έχω modem router του ΟΤΕ στο ισόγειο του σπιτιού μου και το δωμάτιο με το γραφείο μου είναι στον 2ο. Εκεί δεν έχω καθόλου σήμα και θέλω να βάλω ένα Acces Point ώστε να έχω σήμα. Έχω δει ένα AP της TP-Link συγκριμένα αυτό . Τώρα οι απορίες μου: 1) θα μπορώ να συνδέομαι χωρίς να είναι συνδεδεμένο με ethernet καλώδιο το modem/router με το Ap 2) θα μπορώ να συνδέομαι χωρίς να είναι συνδεδεμένο με ethernet καλώδιο το Ap με το PC 3) πως γίνεται configure οι ρυθμίσεις στο AP. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Λοιπόν αυτή είναι η καλύτερη λύση το έχω κάνει και εγώ. Α) εσύ επιλέγεις.. Κανείς ότι θες.. Β) ναι εσύ επιλέγεις.. Γ) είναι πολύ εύκολο θα δεις το manual του εμένα (έχω το ίδιο απλός με 2 καιρεες) εμπενα 192.268.1.254 και επέλεγα το δυκτιο που θα συνδεόταν πάτησα save και μετά πήγαινε και σε μια αλλά σελίδα έβαλα και το κωδικό του ασύρματου (του ρουτερ) και έκανα ένα reboot και όλα οκ θα είσαι μια χαρά έτσι αυτό να προτημησεις ότι άλλο θες εδώ είμαστε... Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App
We LOVE Vaggeis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα