Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα, δε μου αλλαζουν μετα απο φορματ τα χερτζ απο 59 σε 60. Εχω 2 οθονες μια 27 αρα και μια 24αρα και η καρτα γραφικων μου ειναι gtx 580 phantom 3gb. Ξερετε τι παιζει? εχω κανει install / uninstall τους τελευταιους drivers αλλα τπτ. Πριν το φορματ ηταν ολα κανονικα...

Δημοσ.

Ναι windows 7. Το θεμα ειναι οτι πριν ηταν κανονικα στα 60. Αποσυνδεσα τη μια οθονη και πλεον ουτε την μονη δε την βλεπει στα 60.. Ενα αλλο θεμα που παρουσιαστηκε: οταν η μια οθονη ειναι κενη και βαζω μεσα κατι που εχει φωτεινοτητα πχ. browser window, τοτε σταδιακα μεσα σε 3 δευτερολεπτα ερχεται στη σωστη τονικοτητα.. Σαν να ξεκιναει απο πολυ χαμηλο brightness/contrast και σταδιακα να ερχεται στις ρυθμισεις του... ελπιζω να το περιγραφω σωστα.. ιδεες?

Δημοσ.

Κανει κατι σαν flicker στα 59 καποιες φορες, επισης καποια games δεν παιζουν στα 59 στο link που αναφερεται πιο πανω.. τι να κανω γμτ

• Super Moderators
Δημοσ.

τι εννοείς δεν παίζουν στα 59hz?

για το flicker, έχεις enabled το vsync?

πάντως αν δεν γράφει κάποια λύση το συγκεκριμένο topic του guru3d θα πρέπει να googlάρεις αλλού...

Δημοσ.

κατι γραφει για το τι να κανεις σε games που δεν παιζουν.. εχω αρχισει να πιστευω πως φταινε τα windows που εχω... το vsync το ενεργοποιω απο το μενου της καρτας γραφικων? αυτο δε βαραινει τα πραγματα γενικα? ευχαριστω

• Super Moderators
Δημοσ.

περιορίζει τα fps στο ίδιο νούμερο με τα hz της οθόνης έτσι ώστε να μην προκαλείται tearing...

Δημοσ.

Η οθονες μου εντωμεταξυ ειναι και οι 2 στα 60.. το 60 δε το βλεπει απο τα windows. Αρα λες να ενεργοποιησω το vsync? λες να εχω κανενα προβλημα?

θενξ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...