Avatar_GR Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Ανάβεις το aircondition στο φουλ γυρνάς τις γρίλιες να κοιτάνε προς το πάτωμα και βάζεις το λάπτοπ από κάτω!
internetakis1994 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 ναί αλα αυτο που λες καταναλόνη ρεύμα ασε που δεν έχω aircondition αυτο που λεώ εγώ είναι σωστό¨?
evagelou Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 λοιπον για αρχη: διαβαζουμε τα manual πως ανοιγουμε το λαπτοπ μας! μετα το καθαρισουμε απο σκονες τριχες κλπ με ενα σπρευ πεπιεσμενου αερα! ολα καλα ως εδω αλλα θελουμε καi αλλο? αμε γιατι οχι! βλεπουμε που ειναι ο επεξεργαστης και η καρτα και κοζαρουμε(χαχα) την βαση της ψυκτρας!εκει πανω κολαμε πανω αυτα η διαφορα ειναι αρκετα μεγαλη! και σε idle και σε load! ειναι πανευκολο και πολυ αποδοτικο! επισης αλλο κολπο που γντ ειναι!περνεται ενα καπακι ιδιο με του μαμισιου του λαπτοπ σας και αρχιζετε τα κολπα! βλεπετε που ειναι η μαμα σιτες και απλα της ανοιγεται με ενα εργαλειο!ετσι το λαπτοπ αναπνεει πολυ πιο ευκολα! αρα ο συνδιασμος αυτων των 2 αποφερει πολυ καλυτερες θερμοκρασιες σε σχεση με οτι θα ειχαμε αν αφηναμε το λαπτοπ οπως ητανε! ελπιζω να σας βοηθησα .... υ.ς αυτα λεγοντε heat spreader's!
internetakis1994 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 ορέα όλα αυτά φίλε αλα αμα μπορείς στείλε κανα βιντεάκι ποσ να τα κανω ¨)
internetakis1994 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 εχω συνηθισει στα greeklish για αυτο συγνωμη
internetakis1994 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 άμα μπορείς στείλε κάνα βίντεο ευχαριστώ πολύ evagelou
mourgolukos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Αν μάθεις ορθογραφεία θα σου στείλει... ορθογραφία είναι το σωστό... Αλλά παρ'αυτά καλό είναι να μην ξεχνάμε την γλώσσα μας.. Αλήθεια στο δικό μου λάπτοπ όπου τραβάει τον αέρα από πάνω και όχι από κάτω, τι μπορώ να κάνω; Εκτός του να ανοίξω τρούπες από κάτω... 1
Antwni Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 ορθογραφία είναι το σωστό... Αλλά παρ'αυτά καλό είναι να μην ξεχνάμε την γλώσσα μας.. Με κολλησε
internetakis1994 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Αλί μια σκέψη παίρνουμε ένα τραπέζι και ένα κανονικό ανεμιστήρα που χρησιμοποιούμαι το καλοκαίρι για να μη ζεσταινόμαστε κατά προτίμηση δυνατό παίρνουμε της διαστάσεις του ανεμιστήρα σχεδιάζουμε το στρογγυλο του από κάτω από το τραπέζι και με το τρυπάνι κάνουμε μεγαλούτσικες τρύπες όσοι θέλουνε μπορούνε να κάνουνε ένα κύκλο μεγάλο εγώ όταν το κάνω θα κανό πολλες τρύπες μεγαλούτσικες για να ερχεται με πίεση ο αέρας στο λαπτοπ αφού κάνουμε τις τρύπες περνούμε τον ανεμιστήρα και χρησημοποιουμε αυτά που βάζουμε στο αρνί το πασχα για να το βιδώσουμε το βάζουμε στη πρίζα κε βουρρρρρρρρρρρρρρρρρρ πιστεύω ότι αυτό ειναι 100% σίγουρα καλύτερο από βάση με ανεμιστήρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα